Groblje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sherlock:
Kao sto rece Jesic bolje biti poslednji u Ligi UEFA nego ne igrati u njoj :lol: :lol:
Znači! Ipak trebamo da ti čestitamo! Vidim da pucaš od zadovoljstva što su vam ambicije ostvarene!
e025.gif

Sherlock:
Kao sto rece Jesic bolje biti poslednji u Ligi UEFA nego ne igrati u njoj :lol: :lol:
Znači, ipak trebamo da ti čestitamo! Vidim da pucaš od zadovoljstva što su vam ambicije ostvarene!
Ukoliko vas OFK-a isprepuca sa barem pola onoga što ste kusali od Oksera (a sve su prilike), ima da sanjate i kvalifikacije za Ligu UEFA!
e025.gif

Sherlock:
Ako te nije sramota onda mars u Indiju ili Pakistan.

INDIJA PAKISTAN TAMO ZVEZDA OVDE PARTIZAN.
Sto, je'l samo zato sto ti kazes? Ne seri nego pocni da pevas posmrtni mars tvom Partizanu koji je predpostavljam jedini klub koji u gostima moze da pobedi sa 5:2 a da kod kod kuce izgubi 2:5 ( i pri tom vodi 1:0 u prvom poluvremenu). I ne mozes ti da kazes gde ce ko da ide, JEL' JASNO?!

JekaiGeorge:
Sto, je'l samo zato sto ti kazes? Ne seri nego pocni da pevas posmrtni mars tvom Partizanu koji je predpostavljam jedini klub koji u gostima moze da pobedi sa 5:2 a da kod kod kuce izgubi 2:5 ( i pri tom vodi 1:0 u prvom poluvremenu).I ne mozes ti da kazes gde ce ko da ide, JEL' JASNO?!
Jbt jos jedan kandidat koji zasluzuje kartu u jednom pravcu ka Indiji ili Pakistanu.
Bolje spremaj rucak i usisavaj kucu, nego sto kenjas o stvarima o kojima nemas pojma.

Sherlock:
Jbt jos jedan kandidat koji zasluzuje kartu u jednom pravcu ka Indiji ili Pakistanu.
Bolje spremaj rucak i usisavaj kucu, nego sto kenjas o stvarima o kojima nemas pojma.
Pusti Jeku, ona voli da gleda seriju o Džordžu, kao i Radovan III.
Ne, ne liči na Radovana, ali možda jeste malo muškobanjasta. :lol:

Sherlock:
Jao ko ce da mi kaze?! Od tebe sigurno znam vise, a svo to tvoje navodno znanje, koje si verovatno pokupio iz fife ili Pes-a prosipaj na drugom mestu.
Mene boli uvo da li navijas za Zvezdu ili Partizan, ja ne navijam ni za jedan od pomenutih tako da me ne zanimaju ta Zvezda-Partizan sranja i to sto sam tebi rekla rekla bih i bilo kom Zvezdasu. Tako da nemam sta da trazim u Indiji ili Pakistanu.

JekaiGeorge:
Jao ko ce da mi kaze?! Od tebe sigurno znam vise, a svo to tvoje navodno znanje, koje si verovatno pokupio iz fife ili Pes-a prosipaj na drugom mestu.
Mene boli uvo da li navijas za Zvezdu ili Partizan, ja ne navijam ni za jedan od pomenutih tako da me ne zanimaju ta Zvezda-Partizan sranja i to sto sam tebi rekla rekla bih i bilo kom Zvezdasu. Tako da nemam sta da trazim u Indiji ili Pakistanu.
Ja cu da ti kazem. Verovatno nikada u zivotu nisi odgledala fudbalsku utakmicu do kraja. Onaj cika sa rukavicama je golman. Pocni da ucis osnovne stvari, pa se javi za jedno 50 godina kada budes shvatila sta je ofsajd.
A u Indiji itekako imas sta da trazis. Svoje rodjake. Cigane.

Sherlock:
Ja cu da ti kazem. Verovatno nikada u zivotu nisi odgledala fudbalsku utakmicu do kraja. Onaj cika sa rukavicama je golman. Pocni da ucis osnovne stvari, pa se javi za jedno 50 godina kada budes shvatila sta je ofsajd.
A u Indiji itekako imas sta da trazis. Svoje rodjake. Cigane.
Kazem ti ne navijam za Zvezdu, tvoj prvi post sam prokomentarisala cisto zbog onog "mars". Tako da u Indiji nemam nikog. A verujem da sam mnogo utakmica odgledala do kraja, mislim mnogo vise od tebe. A da... Cisto da ti pruzim korisno obavestenje: Onaj cika sto ima pistaljku i pokazuje kartone je glavni sudija.

JekaiGeorge:
Kazem ti ne navijam za Zvezdu, tvoj prvi post sam prokomentarisala cisto zbog onog "mars". Tako da u Indiji nemam nikog. A verujem da sam mnogo utakmica odgledala do kraja, mislim mnogo vise od tebe. A da... Cisto da ti pruzim korisno obavestenje: Onaj cika sto ima pistaljku i pokazuje kartone je glavni sudija.
Jesam li ti lepo rekao da se ne javljas dok ne naucis osnovne fudbalske termine?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back