Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
:-D :-D Dobro je sto se prikazuju i postovi pre ovog, svasta bi moglo da se pomisli .Sherlock:Ucicemo zajedno, pa ko koga nauci![]()
A ovo je samo bezazleno caskanje o fudbalu :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-D :-D Dobro je sto se prikazuju i postovi pre ovog, svasta bi moglo da se pomisli .Sherlock:Ucicemo zajedno, pa ko koga nauci![]()
To ti mislis...JekaiGeorge::-D :-D Dobro je sto se prikazuju i postovi pre ovog, svasta bi moglo da se pomisli .
A ovo je samo bezazleno caskanje o fudbalu :-D

Daj bre covece,nemoj vise da mi diras Jeku!Jasno??Sherlock:To ti mislis...![]()

@BUBIVII Thanks. Ma vidis da me stalno napada zato sto sam pokusala da odbranim Madonnu. ;-)BUBIVII:Daj bre covece,nemoj vise da mi diras Jeku!Jasno??![]()
![]()
![]()
![]()

Madonna se brani sama sa gotivnim avataromJekaiGeorge:@BUBIVII Thanks. Ma vidis da me stalno napada zato sto sam pokusala da odbranim Madonnu. ;-)
@Sherlock Ja sam ubedjena u to. Dobro, caskanje o fudbalu sa primesama svadje![]()

Svaki komentar je suvisan. Ne bih da odgovaram na tvoje prozivke iz prvog razredna osnovne. Javi mi se kad stignes do drugog, cisto da vidim kako napredujues.MadonnaGirl:Hvala Jeko.Nisi trebala zbog mene da se svadjas sa idiotom. Vidis da samo trazi nekoga da se isprazni.
@Sherlock oni tvoji i fluidovi(a ciji bi drugi) komentari su stvarno neumesni i glupi.Spustas se na nivo dvogodisnjaka sto je i moguce,posto verovatno imas kikiriki u gacama...........ali nije forum mesto za takve.Ima tamo jedna lepa zgrada na starom putu za Nis,poznatija kao Niski Holivud.Lepo bi ti bilo na takvom mestu.........
I avatar mi ne diraj....................trebalo mi 10 dana da se odlucim kog fudbalera da stavim na avatar![]()

Svidja ti se Stojkovic :shock:MadonnaGirl:Da i bas mi se svidja?Jel ti mozda smeta?

Pa ti si musko i nemas normalan ukus za muskarceSherlock:Svidja ti se Stojkovic :shock:
Lik je nevidjeno ruzan, ali nevidjeno![]()
. Decko je bas simpatican. Mada je meni ipak najlepsi i najsladji lik na mom avataru.Stojkovic je jedan od najvecih seljacina koji se pojavio u nasem fudbalu, a konkurencija je izrazito velika.JekaiGeorge:Pa ti si musko i nemas normalan ukus za muskarce. Decko je bas simpatican. Mada je meni ipak najlepsi i najsladji lik na mom avataru.

Grobari se bude a mi ih sahranili. Povampiriće se. Već su osvojili bod. :wink:Rainbow Six:Komšije bogami smanjiše na +14!
Sad već postaje gusto!
Ma pobedimo vas u preostala tri derbija tri puta, i vi kiksnete dve tekme, i mi posle pevamo: Titula titula slavice se titula...v.v.ilic:Grobari se bude a mi ih sahranili. Povampiriće se. Već su osvojili bod. :wink:
Ako smem da primetim, mlada damo, mi smo kontaktirali međusobno samo u šali jer je neko tamo nešto pomenuo ko ti nedostaje. Ne razumem šta hoćeš da kažeš ovim prozivanjem. Nisi se još odvikla od školice i prozivanja.MadonnaGirl:Hvala Jeko.Nisi trebala zbog mene da se svadjas sa idiotom. Vidis da samo trazi nekoga da se isprazni.
@Sherlock oni tvoji i fluidovi(a ciji bi drugi) komentari su stvarno neumesni i glupi.Spustas se na nivo dvogodisnjaka sto je i moguce,posto verovatno imas kikiriki u gacama...........ali nije forum mesto za takve.Ima tamo jedna lepa zgrada na starom putu za Nis,poznatija kao Niski Holivud.Lepo bi ti bilo na takvom mestu.........
I avatar mi ne diraj....................trebalo mi 10 dana da se odlucim kog fudbalera da stavim na avatar![]()
Jeste, ali ti zaboravlješ da treba isto toliko puta da igrate sa OFK-om...Sherlock:Ma pobedimo vas u preostala tri derbija tri puta, i vi kiksnete dve tekme, i mi posle pevamo: Titula titula slavice se titula...![]()
![]()
![]()
UPRAVA NAPOLJE!
v.v.ilic:Jeste, ali ti zaboravlješ da treba isto toliko puta da igrate sa OFK-om...![]()
![]()
Ne znam! Barem nisam siguran!v.v.ilic:Grobari se bude a mi ih sahranili. Povampiriće se. Već su osvojili bod. :wink:
Samo sto nisi rekao " ... i prijatno vece"FLUID:Ako smem da primetim, mlada damo, mi smo kontaktirali međusobno samo u šali jer je neko tamo nešto pomenuo ko ti nedostaje. Ne razumem šta hoćeš da kažeš ovim prozivanjem. Nisi se još odvikla od školice i prozivanja.![]()
A to šta sam napisao za nekog tamo, vidi čuda opet u šali, tebe ne treba da pogađa. Nisam znao da je ovde zabranjen bilo kakav kontakt i šala sa prisutnima.
Hvala na pažnji!

Dobar je Murinjo, dobar, dobar,odlican je Murinjo, samo malo dosadan je*es mu mater.JekaiGeorge:Samo sto nisi rekao " ... i prijatno vece"![]()
@Sherlock Nemoj da mi diras Murinja. I'll kill you!!!!! :-D

Sherlock:Ma pobedimo vas u preostala tri derbija tri puta, i vi kiksnete dve tekme, i mi posle pevamo: Titula titula slavice se titula...![]()
![]()
![]()
UPRAVA NAPOLJE!
JekaiGeorge:Pa ti si musko i nemas normalan ukus za muskarce. Decko je bas simpatican. Mada je meni ipak najlepsi i najsladji lik na mom avataru.
Ma ajde bre Milane kakav Oven kakvi bakraci, Mourinho rock!!!mj12:Jeko bre, Majkl Oven je najlepsa osoba na svetu i tacka !!! Kakvi Stojkovici i Murinjovici ?

v.v.ilic:Grobari....nemojte da mi dirate mlade ciganke..![]()
![]()
One imaju telohranitelje.
![]()