Groblje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Jeko.Nisi trebala zbog mene da se svadjas sa idiotom. Vidis da samo trazi nekoga da se isprazni.
@Sherlock oni tvoji i fluidovi(a ciji bi drugi :roll: ) komentari su stvarno neumesni i glupi.Spustas se na nivo dvogodisnjaka sto je i moguce,posto verovatno imas kikiriki u gacama...........ali nije forum mesto za takve.Ima tamo jedna lepa zgrada na starom putu za Nis,poznatija kao Niski Holivud.Lepo bi ti bilo na takvom mestu......... :roll:
I avatar mi ne diraj....................trebalo mi 10 dana da se odlucim kog fudbalera da stavim na avatar :lol:

MadonnaGirl:
Hvala Jeko.Nisi trebala zbog mene da se svadjas sa idiotom. Vidis da samo trazi nekoga da se isprazni.
@Sherlock oni tvoji i fluidovi(a ciji bi drugi :roll: ) komentari su stvarno neumesni i glupi.Spustas se na nivo dvogodisnjaka sto je i moguce,posto verovatno imas kikiriki u gacama...........ali nije forum mesto za takve.Ima tamo jedna lepa zgrada na starom putu za Nis,poznatija kao Niski Holivud.Lepo bi ti bilo na takvom mestu......... :roll:
I avatar mi ne diraj....................trebalo mi 10 dana da se odlucim kog fudbalera da stavim na avatar :lol:
Svaki komentar je suvisan. Ne bih da odgovaram na tvoje prozivke iz prvog razredna osnovne. Javi mi se kad stignes do drugog, cisto da vidim kako napredujues. :lol:
10 dana si razmisljala i stavila si to sto si stavila? :shock:

JekaiGeorge:
Pa ti si musko i nemas normalan ukus za muskarce :lol: . Decko je bas simpatican. Mada je meni ipak najlepsi i najsladji lik na mom avataru.
Stojkovic je jedan od najvecih seljacina koji se pojavio u nasem fudbalu, a konkurencija je izrazito velika. :lol:
A Murinjo na tvom avataru izgleda bas onako normalno, ali za lika iz Laze. :lol:

MadonnaGirl:
Ako smem da primetim, mlada damo, mi smo kontaktirali međusobno samo u šali jer je neko tamo nešto pomenuo ko ti nedostaje. Ne razumem šta hoćeš da kažeš ovim prozivanjem. Nisi se još odvikla od školice i prozivanja. :)
A to šta sam napisao za nekog tamo, vidi čuda opet u šali, tebe ne treba da pogađa. Nisam znao da je ovde zabranjen bilo kakav kontakt i šala sa prisutnima.
Hvala na pažnji!

Sherlock:
Ma pobedimo vas u preostala tri derbija tri puta, i vi kiksnete dve tekme, i mi posle pevamo: Titula titula slavice se titula... :lol: :lol: :lol:

UPRAVA NAPOLJE!
Jeste, ali ti zaboravlješ da treba isto toliko puta da igrate sa OFK-om...:lol:
a038.gif

v.v.ilic:
Jeste, ali ti zaboravlješ da treba isto toliko puta da igrate sa OFK-om...:lol:
a038.gif

Sve dok Terzic bude predsednik fudbalskog saveza, te utakmice ce biti problem, jer kao sto se i do sada pokazalo njemu nista nije sveto, sve ce uraditi samo da progura svoje pulene. Sramota.

UPRAVA NAPOLJE!

FLUID:
Ako smem da primetim, mlada damo, mi smo kontaktirali međusobno samo u šali jer je neko tamo nešto pomenuo ko ti nedostaje. Ne razumem šta hoćeš da kažeš ovim prozivanjem. Nisi se još odvikla od školice i prozivanja. :)
A to šta sam napisao za nekog tamo, vidi čuda opet u šali, tebe ne treba da pogađa. Nisam znao da je ovde zabranjen bilo kakav kontakt i šala sa prisutnima.
Hvala na pažnji!
Samo sto nisi rekao " ... i prijatno vece" :lol: :lol:
@Sherlock Nemoj da mi diras Murinja. I'll kill you!!!!! :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back