Grobari su smesni

36_11_7.gif

ne nego istinito
36_11_6.gif

evo:
na Zvezdinim tekmama sam redovan,na gostovanjima ne tako cesto,ali kod kuce redovno,i zadivljen sam napretkom navijanja na SEVERU,a ovi glodari,pa to je smesno da smesnije ne moze biti,ljudi pa smesnije navijace od vas nisam video,vi bi samo neke prozivke,gluposti,nijedna pesma nije ujednacena,one sa tapsanjem necu pominjati,vi niste svesni kako to smesno zvuci.....
a to znam jer sam bio na jugu prosle godine protvi CSKA Moscow,pozirao naravno i pratio,pa ono je smesno,niti se zna ko vodi,ni sta se peva,SRAMOTA!!!nista vise necu pisati,brukate nas i navijacki,a drugu stranu necu da pominjem,dve godine se smirili,bez petardi,ono opet...
MUCNI UVEK BILI I OSTALI,znaci ovo ne shvatajte kao prozivku,vec sustu istinu
steta bojkojujete derbi pa se to nece videti(naravno ima pozera i na SEVERU,cice,indijanci koji ne znaju pesmu osim one bajagine,sramota,ali i to ce se iskoreniti,a za vas,nema leka...).
glodari,
U RUPE!!!

Trajce:
,a ovi glodari,pa to je smesno da smesnije ne moze biti,ljudi pa smesnije navijace od vas nisam video

Da li se neko seca kad su pre par godina dobili neka zvona iz neke livnice pa ceo jug zvonio kao krave :)

Trajce:
ima pozera i na SEVERU,cice
Ja nemam nista protiv cica. bar se trude a i postujem ribe koje vole balfu.

doduse na sever nisam isao od Barse (omatorilo se :))) ali i onda ih je bilo :)

banegad2004:
bandoglava nemoj da zamaras. zbog takvih kao sto si ti cigani nam se smeju. samo partizan i partizan. a ovi nas sprcali 5:2, ne mozemo ove jadne cigane da dobijemo, u upravi mafija i jos se i ti nesto ovde guras. mada imaju i cigani adute poput tebe u svojim redovima ali necu da ih nabrajam znaju oni koji su
zbog takvih nas i prozivaju :evil:
za koga bre ti navijas???????? :evil: :evil:

covek ocigledno za partizan a tebi hoce da kaze da cutis jer kad puknete onda vam cedimo mast ovde zbog neodemerih izjava i samohvale
ali cinjenica jeste jedna. Svaka izjava takvog tipa pre utakmice je bezvezna posto su oba tima ocajna ali se nadam zvezdinoj pobedi a onda posle utakmice nek pocne zezanje jer ako neko zeza pre utakmice pa tim pukne onda ce ovi drugi da ga zezaju do sutra (kao uostalom i mi tikvase) :) a tako ste se hvalili pre tekme i racunali koeficijente koje cete zaraditi :)

@bandoglava
navijam za partizan. i koga bre boli **** sta ce biti na derbiju. sve dok je zeca nama se ni pise dobro

@tab503
a ono jes smesni su i jedni i drugi
u sustini ja ne zezam cigane kad izgube ali mi je drago

Trajce majmune mi Dorcolci nismo pickice kao iz tvog sela a svi znaju za Dorcol kao mnogo fin kraj za setanje za zoloski vrt pa ga ti kao majmun veoma dobro znas ali treba da znas da mi tamo pickica kao sto si ti bijemo zajedno sa vasom bracicom murijom.DORCOL CEO CRN I BEO

Znate vi dobro ko je dobio predzadnji derbi na tribinama ;)
Zadnji ne racunam jer ste bojkotovali(koji btw nije uspeo)
Tako da se 15.10. vidimo na ulicama Beograda,posto na stadion ne dolazimo ;)

PRAZAN JUG - SLOBODAN PARTIZAN!!!

mislim rasho tvoja izjava samo govori o tebi iskljucivi moronu. Naravno da i navijaca zvezde moze zainteresovati neka utakmica partizana kao sto je i normalno obrnuto. A ono "ja sa navijacima drugog tima necu da razgovaram" i slicne klinacke fore su za obdaniste.
odrasti malo pa se onda javljaj sa komentarima klinac.

GLodari mozete slobodno da se sagnete jer ste najgori navijaci...
vama dodje real madrid a vi kao koreo stavite neke linije i tako...
gledajte sad tekmu protiv rome da vidite sta ce biti...

Uvek ste bili smesni i niste mogli ni da prismrdite nama

tako da: u rupe u rupe mars u rupe!!!

Back