shalle87
Primećen član
- Poruka
- 683
Komentar nije potreban, ali ocekujem stotine glupih grobara da nesto kenjaju ... naravno samo do 15.oktobra a onda svi u misju rupu... tj.u zimski san hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divim se tvom entuzijazmu obzirom na tvoje godine. Sve sto ti pamtis u vezi zvezde je dobijanje po ushima. Cudi me da zelis da budes gubitnik od malena. U stvari me i ne cudi. Cudi me onaj ko te je naterao da navijas za zvezdu i napravio te debilom od malena.shalle87:Evo sta sam rekao...
shalle87:Komentar nije potreban, ali ocekujem stotine glupih grobara da nesto kenjaju ... naravno samo do 15.oktobra a onda svi u misju rupu... tj.u zimski san hahaha
Zar Gregor Samsa moze da pise komentare na Krstarici,obzirom da se jednog jutra probudio i skontao da je kukac?!Gregor Samsa:Ma klinac 87!
Šta zagreavanje pred derbi je li?
Smešno...
Jelena87:Zar Gregor Samsa moze da pise komentare na Krstarici,obzirom da se jednog jutra probudio i skontao da je kukac?!![]()
tobabvs:Divim se tvom entuzijazmu obzirom na tvoje godine. Sve sto ti pamtis u vezi zvezde je dobijanje po ushima. Cudi me da zelis da budes gubitnik od malena. U stvari me i ne cudi. Cudi me onaj ko te je naterao da navijas za zvezdu i napravio te debilom od malena.
banegad2004:izvini kaj je to kukac?
Tvoj problem ako ne znas sta je kukac(to se ne odnosi samo na skakavca),a navijam za Zvezdu g.l.upaneGregor Samsa:Reče mi neko da je to skskavac?!Kaj se javlja neko ko u biti navija možda za Osijek ne?
Jelena87:Tvoj problem ako ne znas sta je kukac(to se ne odnosi samo na skakavca),a navijam za Zvezdu g.l.upane
shalle87:Evo sta sam rekao...
MI pamtimo Bari a vi Fljamurtari... ****-palac!
Ma nemoj! Ti ces da mi kazes za koga da navijam!?Gregor Samsa:Pa bolje ti je da navijaš za Osjek![]()