Pauflek
Primećen član
- Poruka
- 733
Ma mislio sam za tebe , deci vino 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeli ljudi,jel' se samo meni cini, ili je ove godine grip agresivniji?
Moje tri cerkice, komsijine cerkice, ja, moja zena,buljuk dece u vrticu,skoli...
Sad sam saznao da je u vojnom internatu proglasena epidemija, zabranjene posete...
Simptomi su isti: Temperatura, problemi sa plucima,kasalj i upaljeno grlo.
Neko da zna nesto vise?
mi se ne razboljevamo....ne sećam se kad smo imali grip.
ali, zato - uvek ima tople supe, meda, propolisa, limuna i svežih mandarina.....
taj radmi se ne razboljevamo....ne sećam se kad smo imali grip.
ali, zato - uvek ima tople supe, meda, propolisa, limuna i svežih mandarina.....
)))))))mi se ne razboljevamo....ne sećam se kad smo imali grip.

pa šta?

ne seri brePa to ti kazem...a sto se tice tudje dece: "pa sta?"
Mislis da na nekon drugom mestu nema obolelih i da ih nece biti pa je ovo po necemu specificno?![]()
ne seri bre
Ajde de, ne mora da znači da je neko nevaspitan i neobrazovan ako kaže ne seri, eto vidiš da te reči nema ni u filteru pa ne izađu zvezdice ...Neverovatna kolicina kulture i obrazovanja u samo tri reci.Jel' ti to ceo opus iz kucnog vaspitanja?
Ajde de, ne mora da znači da je neko nevaspitan i neobrazovan ako kaže ne seri, eto vidiš da te reči nema ni u filteru pa ne izađu zvezdice ...
Nego da te pitam, jel ti ovaj podpis inspirisan autostoperskim vodičem kroz galaksiju ili ... ???