Gretu najpre izignorisao u UN, a potom ISMEJAO NA TVITERU!

Radi se o vrlo ozbiljnoj stvari.
Drasticne klimatske promene na plateti ne vide samo debili.
Eno, led se vec otopio na polovima, ali o tome se slabo pise---Ni to ne postoji?
Orkani i uragani su svake godine sve beci i besnji...Sta je tome uzrok? Nije covek?
Pa zasto se takve stvari ne desavaju na drugim planetama Suncevog sistema vec samo na Zemlji?
Naravno da je covek uzrok, mozda ne jedini, ali svakako najznacajniji.
Kada shvatimo sta ce nam se desiti i pocnemo da kocimo, bice vec kasno...Okati to vide....

global-emissions-4.jpg

Nema tu velike filozofije kume: samo prati sta se desava.
Zagadjenost vazduha, vode, zemlje dostize alarmantne visine...To na nista ne utice? Ko to tamo zagadjuje? Pa ljudi....Nista im nije sveto osim Zlatnog teleta.
Uno, upravo sada stize najveci uragan u Ameriku od svih do sada zabelezenih....Slucajnost? Hmmm..

Kao sto rekoh to sto ljudi rade je stravicno. Ali ne da se izazovu globalne klimatske promene. Posebno ako se ima u vidu da se ono sto se naziva globalno zagrevanje desavalo i u periodu kada je covecanstvo bilo u kamenom dobu i u vremenu kada nije postojala industrija niti takav nivo ljudske aktivnosti.

Али свет није почео "јуче".
Screen_Shot_2019_04_23_at_5.44.31_PM.png

Kakav bizarni stil umovanja. Naravno da je SAD u vrhu kad je razvijana i u 19. st., dok je Kina tavorila kao vukoyebistan.
Koga briga za suvremene probleme ako su neki od njih trajni?

Jel Australija treba nešto biti ignorirana budući da 1750 (kao ni SAD) i nije postojala?

E stvarno, koji argumenti....

Kakav bizarni stil umovanja. Naravno da je SAD u vrhu kad je razvijana i u 19. st., dok je Kina tavorila kao vukoyebistan.
Koga briga za suvremene probleme ako su neki od njih trajni?

Jel Australija treba nešto biti ignorirana budući da 1750 (kao ni SAD) i nije postojala?

E stvarno, koji argumenti....
Заправо ниси ништа рекао а ни разумео.
Табела тренутног стања је бесмислена колико и историјска.
Можда сте фан цо2 пер капита?

Заправо ниси ништа рекао а ни разумео.
Табела тренутног стања је бесмислена колико и историјска.
Можда сте фан цо2 пер капита?

Tabela trenutnog stanja nije besmislena kao historijska.

Historijska je irelevantna, dok je sadašnja- relevantna.

Tabela trenutnog stanja nije besmislena kao historijska.

Historijska je irelevantna, dok je sadašnja- relevantna.
У потпуности зависи од контекста.
И шта нам тренутно стање говори, шта је песник хтео рећ?
Историјска табела допуњава слику у сваком случају.

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je izazvao zgražavanje na društvenim mrežama pošto je objavio tvit kojim se izruguje strastvenom govoru šesnaestogodišnje aktivistkinje Grete Tunberg na klimatskom samitu Ujedinjenih nacija

Pogledajte prilog 596013

Tunberg je u emotivnom nastupu optužila svetske lidere da su izdali njenu generaciju time što ne preduzimaju dovoljno u borbi protiv klimatskih promena. Reči "kako se usuđujete" ponovila je četiri puta.

"Svojim praznim rečima ukrali ste moje snove i moje detinjstvo", kazala je. "A ja čak pripadam među one srećnije, drugde ljudi pate i umiru".

Tramp je odlučio da odgovori "trolovanjem".

"Ona se čini kao srećna, mlada devojka koja se raduje sjajnoj budućnosti. To je tako lepo videti!", napisao je Tramp na Tviteru uz link na njen govor.

https://informer.rs/vesti/svet/4610...retu-najpre-izignorisao-potom-ismejao-tviteru

Konačno da neko postavi ovo iritantno slinavče na svoje mesto kad već roditelji ne umeju...
nema sanse da ova ima 16godina...moj najmladji sin od 16god ima devojku njegovo godiste i ona izgleda ko da ima bar 20....ova izgleda ko 10 godina da ima...

liberalisticka deca su iritantna, ali na glup nacin

16 godina i drzi govor u un?

treba biti tesko poremecen pa tako nesto raditi. sta rade nvo sto je ne oduzmu roditeljima zbog zloupotrebe maloletnika, politika je gora od sexa
Ja mislim da si ti tesko poremecen

Tebe su srecom prepoznali na vreme

Zato si kamiondzija i setas se po palubama nosaca aviona

O cemu se ovde radi, nista ne razumem? Moze li neko ukratko da mi objasni?

Mlada brnaba u razvoju jos ne moze da shvati da su najveci zagadjivaci okeana divlji narodi Azije i Afrike. Od top 10 najzagadjenijih reka 8 su u Aziji i 2 u Africi.
NGO skart bi opet da pljacka poreske obveznike zapadne civilizacije kroz nove takse i namete.

...ajmo jos malo o ovom retardu da poslusamo :)

Mlada brnaba u razvoju jos ne moze da shvati da su najveci zagadjivaci okeana divlji narodi Azije i Afrike. Od top 10 najzagadjenijih reka 8 su u Aziji i 2 u Africi.
NGO skart bi opet da pljacka poreske obveznike zapadne civilizacije kroz nove takse i namete.

...ajmo jos malo o ovom retardu da poslusamo :)

Nama su ih vec uveli :) Na perfidan nacin. Ne miruje masonerija nikako.

Njen govor će izazvati tektonske promene modernog čovečanstva. Tramp se uhvatio u koštac sa jakim neprijateljem, trebaće mu puno snage.

Nek' je sa srećom, junačino!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:мала је дебилана, као да је правио Константин П.

брате види се из авиона да није у винкл. То уопште није лепо што злоупотребљавају такве особе. :(

Back