Grejanje u Novom Sadu

Kako mozes da ih podrzavas majku mu,ima da se smrznemo ako ne nestave da nam saju gas

slab sam na ruskinje :zstidljivko:

Nije što je slab, nego je i skuplji od gasa... z:(

Verujem da je ovo ubačeno da malo zakuva atmosferu... z:mrgreen: z:bv:

Možda nam MOL uleti ako se ovi ne dogovore... z:hm:

da da mol će da deli za džz:mrgreen:

Svi govore Rusi su nam kao braca,e pa vidi ti sada sta nam Rusi i Ukrajinci rade,i molim DOC HOLLIDAY da vise ne zakuvava atmosferu i ovako je cela Srbija sada u frci sto se tice gasa.Nadam se da necemo dugo ostati bez gasa

z:p

i dalje ih podržavam

Oce MOL da nam uleti...ko 43e...bacili bi nas pod led. Ko sto su nam Rusi sad uleteli...Dok ne shvatite da nema leba ni od koga vec od nas samih. Zasto nije izgradjeno skladiste? Pa da imamo lepo zalihe za mesec dana...pa nek se oni teraju...Sve je to sad politika. Bitno je da je meni sad zima u stanu i da toplije nece biti. Ako neko hoce da idemo u bg da zapalimo ambasadu Rusije, Ukrajine i Madjarske...ja sam za :)

DOC HOLLIDAY-druže jel si ti svestan šta nam rade Rusija i Ukrajina a ti podržavaš Rusiju,Srbski Narod će sutra ostati bez gasa a to znači da od sutra grejemo se na Mazot a svi znamo da je Mazot slab i skuplji od Gasa,ja sam Crnogorac pa sam uz Srbiju kad god imala probleme,a ipak ne podržavam Rusiju niti Ukrajinu ja samo podržavam Srbiju.Zbog svađe Rusije i Ukrajine Srbski narod će ostati bez gasa to je veliki veliki problem

Back