salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 7.286
Mislim da kod nas ne moze zimi mora se unositi u kucuJa to zelim u svom dvoristu, u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da kod nas ne moze zimi mora se unositi u kucuJa to zelim u svom dvoristu, u Srbiji.
Nekoliko metara dubok koren ?A ali to traje godinu mora nekoiko metara da ide u vodu
Mislim da sam videla negde.. Ali, ih uglavnom ima na moru, tamo gde je toplije.Mislim da kod nas ne moze zimi mora se unositi u kucu
Treba mi hacijenda , a ne kuca, ko ce da unosi to drvo i gdeMislim da kod nas ne moze zimi mora se unositi u kucu
Mora da dodje do vlage a tu je polu pustinja mozes reci.Nekoliko metara dubok koren ?
Da.Mora da dodje do vlage a tu je polu pustinja mozes reci.
Ima puno ali to ljudi imaju koji su tu preko cijele godine pa uvijek zalijevaju dok ne naraste, ima puno cudnih biljki i kaktusa i onih borova kao u Hrvatskoj, nema drugog drveca.Da.
Ima li te biljke tamo?
A palme?Ima puno ali to ljudi imaju koji su tu preko cijele godine pa uvijek zalijevaju dok ne naraste, ima puno cudnih biljki i kaktusa i onih borova kao u Hrvatskoj, nema drugog drveca.
Da Palme su svudaA palme?
Ja propustila Part 2 i sad ne mogu da se povatam ko, koga i štojbt ušli ste u franšizu sa grehovima za samo jednu noć