adelaidea Iskusan Poruka 6.239 10.01.2025. u 23:07 - Greh 2 #101 Jugoslav Čvarak: Ari, molim se za tvoju dušu. Kliknite za proširenje... Šta sam pogrešno rekla? Apelujem na solidarnost među ženama
Jugoslav Čvarak: Ari, molim se za tvoju dušu. Kliknite za proširenje... Šta sam pogrešno rekla? Apelujem na solidarnost među ženama
limunada Buduća legenda Poruka 35.536 subota u 00:17 - Greh 2 #102 Ajoj...Bane limar i Sanja nokti su me bas nasmijali. Moram priznati da su odgovori na temi neocekivano ingeniozni.
Ajoj...Bane limar i Sanja nokti su me bas nasmijali. Moram priznati da su odgovori na temi neocekivano ingeniozni.
W Will to Power Domaćin Poruka 3.661 subota u 04:12 - Greh 2 #103 LBarbara: Da li je greh zavoditi muskarca koji je u braku? Spojler: ... Kliknite za proširenje... Mnogo se ovde razmislja kako vidim. U realu to dosta drugacije funkcionise.
LBarbara: Da li je greh zavoditi muskarca koji je u braku? Spojler: ... Kliknite za proširenje... Mnogo se ovde razmislja kako vidim. U realu to dosta drugacije funkcionise.
Han van Zem Buduća legenda Poruka 30.494 subota u 04:54 - Greh 2 #104 limunada: Ajoj...Bane limar i Sanja nokti su me bas nasmijali. Moram priznati da su odgovori na temi neocekivano ingeniozni. Kliknite za proširenje... Zamisli zove te Bane limar u pola tri noću
limunada: Ajoj...Bane limar i Sanja nokti su me bas nasmijali. Moram priznati da su odgovori na temi neocekivano ingeniozni. Kliknite za proširenje... Zamisli zove te Bane limar u pola tri noću
Берекин Buduća legenda Poruka 27.062 subota u 07:13 - Greh 2 #105 Han van Zem: Jeste, ako se venčao u crkvi. Kliknite za proširenje... И ако редовно пости, укључујући среду и петак.
Han van Zem: Jeste, ako se venčao u crkvi. Kliknite za proširenje... И ако редовно пости, укључујући среду и петак.
Frederick_ Veoma poznat Poruka 14.645 subota u 07:29 - Greh 2 #106 LBarbara: Da li je greh zavoditi muskarca koji je u braku? Spojler: ... Kliknite za proširenje... Sevap
LBarbara: Da li je greh zavoditi muskarca koji je u braku? Spojler: ... Kliknite za proširenje... Sevap
DarkMoon Buduća legenda Poruka 49.091 subota u 07:34 - Greh 2 #107 Han van Zem: Šta ako je muž stariji, pa ne može da ispunjava bračne obaveze, a žena mlada i puna života? Kliknite za proširenje... Neka se razvede.
Han van Zem: Šta ako je muž stariji, pa ne može da ispunjava bračne obaveze, a žena mlada i puna života? Kliknite za proširenje... Neka se razvede.
limunada Buduća legenda Poruka 35.536 subota u 07:34 - Greh 2 #108 Han van Zem: Zamisli zove te Bane limar u pola tri noću Kliknite za proširenje... Zamišljam...što bi reko Šojić.
Han van Zem: Zamisli zove te Bane limar u pola tri noću Kliknite za proširenje... Zamišljam...što bi reko Šojić.
DarkMoon Buduća legenda Poruka 49.091 subota u 07:35 - Greh 2 #109 Ната Ли: И како се измоли опрост од греха, да се да негде прилог или шта? Покаје? Kliknite za proširenje... Pokajanje je da covek stvarno oseca krivicu i da to vise ne cini, a da li ce partner ili partnerka oprostiti to je druga stvar.
Ната Ли: И како се измоли опрост од греха, да се да негде прилог или шта? Покаје? Kliknite za proširenje... Pokajanje je da covek stvarno oseca krivicu i da to vise ne cini, a da li ce partner ili partnerka oprostiti to je druga stvar.
Paula black cat VIP Poruka 35.696 subota u 07:43 - Greh 2 #110 Will to Power: Mnogo se ovde razmislja kako vidim. U realu to dosta drugacije funkcionise. Kliknite za proširenje... Pa valjda ljudi pišu iz iskustva
Will to Power: Mnogo se ovde razmislja kako vidim. U realu to dosta drugacije funkcionise. Kliknite za proširenje... Pa valjda ljudi pišu iz iskustva
W Will to Power Domaćin Poruka 3.661 subota u 12:02 - Greh 2 #111 Paula: Pa valjda ljudi pišu iz iskustva Kliknite za proširenje... Znaci, i u realu se palamudi i nema seksa jer se boje greha zbog zavodjenja zauzete/zauzetog, pa ne bih to bas rekao da je tako.
Paula: Pa valjda ljudi pišu iz iskustva Kliknite za proširenje... Znaci, i u realu se palamudi i nema seksa jer se boje greha zbog zavodjenja zauzete/zauzetog, pa ne bih to bas rekao da je tako.
Cynic Primećen član Poruka 785 subota u 13:04 - Greh 2 #112 LBarbara: Da li je greh zavoditi muskarca koji je u braku? Spojler: ... Kliknite za proširenje... Samo ti neki grehovi u glavi, pokaj se, grešnice.
LBarbara: Da li je greh zavoditi muskarca koji je u braku? Spojler: ... Kliknite za proširenje... Samo ti neki grehovi u glavi, pokaj se, grešnice.