Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 30.651
Čuo sam da to nekada pomogne braku.To ne opravdava situaciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuo sam da to nekada pomogne braku.To ne opravdava situaciju.
Kako to moze pomoci?Čuo sam da to nekada pomogne braku.
To bi trebao muz da joj dozvoli.To ne opravdava situaciju.
olakšica pred sudom, ako postoje odgovarajući medicinski nalaziŠta ako je muž stariji, pa ne može da ispunjava bračne obaveze, a žena mlada i puna života?
Ima li gde takvogTo bi trebao muz da joj dozvoli.
Odin ,vikinzi Tor itd
Pa, olakša ženi život, ispuni njene potrebe.Kako to moze pomoci?
Onda su ga tek naebali...a ako bude Odin gore![]()
Na neku neracunljivost?olakšica pred sudom, ako postoje odgovarajući medicinski nalazi![]()
Dobro pitanje ,ne znam kako bi se sam ponasao u toj situaciji, u jednu ruku bi razumio a u drugu bi mi bilo teskoIma li gde takvog?
Normalno, prvo se sastane komisija, pa ako odobre.olakšica pred sudom, ako postoje odgovarajući medicinski nalazi![]()
Konzorcijum.Normalno, prvo se sastane komisija, pa ako odobre.
Mislis ako je diskretno onda je ok, niko nije video i niko automatski nije gresan?Nije sve dok je potpuno diskretno.
Ona ne može da računa na partnerovog. To ga čini neuračunljivim.Na neku neracunljivost?
Zacarani krug?Ona ne može da računa na partnerovog. To ga čini neuračunljivim.![]()
Odakle ti sad oni padose na pamet?Znači, oni svingeri su u stvari veliki grešnici?
..realno ispada da nisu...koji apsurd...Znači, oni svingeri su u stvari veliki grešnici?
Pa, to su supružnici koji svesno pristaju na seks sa drugim parovima.Odakle ti sad oni padose na pamet?![]()
Mislis ako je diskretno onda je ok, niko nije video i niko automatski nije gresan?
Glavobolja me ubi danasPa, to su supružnici koji svesno pristaju na seks sa drugim parovima.
Polako, smiri se, udahni duboko...Glavobolja me ubi danas![]()
I pij dosta tecnosti.Polako, smiri se, udahni duboko...![]()
greh je da ga zavodi samo njegova zena!Da li je greh zavoditi muskarca koji je u braku?