Greh 1

O zavodjenju se može pričati kod jako mladih osoba, oba pola, sve ostalo je do volje žene.
Ako se zaljubila ima na to pravo, a i onaj ko je s njom ima prava da zna s kim je u braku, često je to način da se traži razvod....."eto grešna sam razvedi se."
Nema greške ni greha, štaviše, niko nije zadužen ni dužan da se meša u privatne stvari druge osobe. Najtužnije su priče žena koje varaju, uvek imaju teška opravdanja.

Ali sta ako je covek godinama zaljubljen? Ona udata i ima dete, trudna i ceka drugo dete ali se ljubav ne predaje.
Pa čekaj. Zaveo? To ima drugu konotaciju. A to zaljubljen u nju, dešava se. Ali isto tako vidiš prioritet. Ako ima muža i decu, ne smeš da diraš. Proćiće te, udalji se. Razgovaraj sa njom. Zaljubljen? Prija mu kao osoba? Od svih žena zaljubio se u udatu? Ili su se poznavali pa zakasnio sa reakcijom?

Pa čekaj. Zaveo? To ima drugu konotaciju. A to zaljubljen u nju, dešava se. Ali isto tako vidiš prioritet. Ako ima muža i decu, ne smeš da diraš. Proćiće te, udalji se. Razgovaraj sa njom. Zaljubljen? Prija mu kao osoba? Od svih žena zaljubio se u udatu? Ili su se poznavali pa zakasnio sa reakcijom?
Ipak je ona ta koja donosi odluku, ako ona nece nece se nista ni desiti, radi se o njenoj porodici ,taj tip nema nikakvih osjecaja prema toj porodici.

Ova zadnja ti je ka u Njegosa. Tacno si ubola sustinu.

Trebalo bi u nekim savrsenim uslovima ali moze i da razmislja ako nju ne interesuje zasto bi mene?
Da, ima istine. Pa pazi, to uvek upali u situacijama gde je pukao brak. Moji prijatelji su u jednom trenutku imali oboje nekoga sa strane. I onda su seli i popričali . Imali su mlađu decu. I odlučili da prekinu i ostanu zajedno. Kada popiju, u nekim emotivnijim trenucima, ne gledaju se. Ne znam kako mi je to zapalo za oko. Čak se izbegavaju. Ali brak je obaveza, ako imaš decu itekako. Sad su im deca porasla, a oni najbolji prijatelji.

Meni je super kad muzevi dodju na kvoru i pitaju: zena mi kaze da joj je fantazija da bude s dvojicom.
I dole saveti drugih:
Bitno je da ispunis zeni fantaziju, to je njena fantazija i legitimna je, tako sam i ja bivsoj ispunio i bilo je super.

Da, ima istine. Pa pazi, to uvek upali u situacijama gde je pukao brak. Moji prijatelji su u jednom trenutku imali oboje nekoga sa strane. I onda su seli i popričali . Imali su mlađu decu. I odlučili da prekinu i ostanu zajedno. Kada popiju, u nekim emotivnijim trenucima, ne gledaju se. Ne znam kako mi je to zapalo za oko. Čak se izbegavaju. Ali brak je obaveza, ako imaš decu itekako. Sad su im deca porasla, a oni najbolji prijatelji.
Tako i treba ako dodje do toga ,iskreno, znam da zvuci lako ,da ne bi bilo kao kod onog Dzenana Loncarevica ako znas sta mislim,tip je ne znam sta da kazem.

Back