Greh 1

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne batice
zavodjenje je po svojoj sustini navodjenje na greh
znaci zavodjenje - greh
sad da ti ne objasnjavam kako to izlgeda sa razlicitih aspekata i zasto

zahvali mi se i zaprati za jos prosvetljenja

Ne znam, nesto se mislim da je navodjenje na greh neka vrsta testa. Kao kad zaposljavas nekoga u firmi, pa mu das test da vidis jel moze kod tebe da radi, ili klub kupi fudbalera pa ga posalje na test opterecenja, da se vidi jel kakav je. Djavo je Bozji QA. Testira ljude, pa ko prodje testove moze u carstvo Nebesko :D

Da greh je.

U porodicu se ne dira.Od toliko slobodnoh zena da neko nadje bas udatu.Kaze udvarala mu se nabacivala pa nije mogao da je odbije,ma kakvi to su samo izgovori.

Nije samo sto je greh u pitanju nego se ulazi u veliki rizik kada njen muz sazna onda moze da se osveti na bilo koji nacin,to nikome nije potrebno u zivotu.

Da li je greh ako zavedeš udatu ženu koja je u lošem braku?
Све што не укључује секс у браку у мисионарској пози где сте обоје покривени је грех. И све то под условом да се то ради због прављења детета, а не због ужитка. Ето то је поимање греха вековима и све што другачије урадиш добијеш упирање прстом и зато нас јбе ко како стигне као магаре у блату јер осуђшујемо све живо, све је грех, све је блуд, све је разврат. Најбоље да се замонашимо сви колективно и да нестанемо са лица земље као врста јер је све живо грех. Ја ево већ озбиљно разматрам, не баш ту опцију, већ нешто слично што укључује самотњачки живот и неразмножавање......само да видим оћел да ме приме на планини, можда ни за њих нисам добар

Све што не укључује секс у браку у мисионарској пози где сте обоје покривени је грех. И све то под условом да се то ради због прављења детета, а не због ужитка. Ето то је поимање греха вековима и све што другачије урадиш добијеш упирање прстом и зато нас јбе ко како стигне као магаре у блату

Не бре, него... Проблеми се дају решити на нормалан, људски начин.

Prvo treba videti ko je kakvog opredeljenja. Oni koji nisu vernici za njih greh i ne postoji. A nemoral je šta? Jedino što mi pada na pamet jeste igranje sa nečijim osećanjima.

Brak već dugo vremena nije neka svetinja, a većina muškaraca ako bi i zavela neku udatu to ne radi s ciljem da se uda za nejga, nego da poiebe i posle ode. Sve zavisi kakav bude seks koliko će dugo da traje. Plus, ako se preterano veže za njega, a da ne bi bilo komplikacija, pre će je ostaviti.

Pitanje za tu ženu je šta želi. Ako želi samo malo dobrog sexa kao i on, to je jedno. Ako želi više od toga mora dobro da se natraži. Jasno je da najviše vole da zavode udate baš oni koji žele samo sex misleći da to što je udata će je sprečiti da se veže ili da očekuje više. Ali ako joj je loš brak tim pre će se vezati nego žena koja je slobodna i u opticaju. Ako njemu to ne smeta i baš ga briga za nju i njene komplikacije onda to jeste igranje. S druge strane i ona je valjda odrasla osoba nije dete i treba da vidi može li to da iznese.

Пошто живимо у времену где не постоје друштвене норме и правила, онда је свако сам себи одредница шта ће бити морално и етичко.

Da li je greh ako zavedeš udatu ženu koja je u lošem braku?
Ako je doticna punoletna, i pri zdravoj svesti, i sa moje strane nije bilo nikakve prisile,onda je i odgovorna za svoje postupke. Drugim recima, nisam je zaveo, nego je seks bio sporazuman.Definicija greha zavisi od okoline, i njenog pogleda na moral.U Francuskoj je uobicajeno da zena ima ljubavnika, bez obzira kakav je brak.Isto se desava i u Finskoj

Ako je doticna punoletna, i pri zdravoj svesti, i sa moje strane nije bilo nikakve prisile,onda je i odgovorna za svoje postupke. Drugim recima, nisam je zaveo, nego je seks bio sporazuman.Definicija greha zavisi od okoline, i njenog pogleda na moral.U Francuskoj je uobicajeno da zena ima ljubavnika, bez obzira kakav je brak.Isto se desava i u Finskoj
Jeste. I najavljuju se ako slučajno dolaze ranije kući. Zašto da prave neprijatnosti sebi i drugima. Kulturni ljudi 😎

Back