Phantom der Nacht
Primećen član
- Poruka
- 749
NIŠTA se nije promenilo od prošle godine, nema nijedan novi objekat na autoputu .....
Znači, pročitaj unazad i TO TI JE TO !!!
Znači, pročitaj unazad i TO TI JE TO !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volela bih da mi neko nesto kaze vezano za Eleni u Leptokariji
da li je neko bio ili ima neku pouzdanu informaciju.
Mi smo sa jos dve porodice planirali ove godine autom
i to nam je ponudila agencija Elnosturs.
Unapred hvala!
Molim Vas za savete i pomoc. Konkretno: porodica sa dvoje dece 7 i 4 godine,
nismo do sad isli na letovanje pa vas molim za savet gde je lepo za decu, preko koje agencije da se potrazi, kakav je put i koliko traje, kakve su cene hrane, dali je bolje smestiti se u apartman ili sl. i spremati hranu ili se hraniti u nekom restoranu, ili potraziti neki hotel na bazi polupansiona ili sl. Nije nam bitan neki nocni provod ili izlasci, vise smo raspolozeni za neku mirniju varijantu. Svako iskustvo i savet su dobrodosli. Unapred hvala, Ivana.
Ja mislim da u sezoni nema sanse da se prodje sa 700 E ako uracunas sve troskove-smestaj,prevoz,vize,osiguranje,hranu,minimalnu vanpansionsku potrosnju...bez 1200 E slabe sanse!![]()
Jesu,jesu trosadzije...zato sam i uzela za muza Vranjanca,racunah da malo pristedim,al ni to nije pomoglo. Cak jede i vise puta dnevno....
Moze li neko da mi kaze kako je u Nei Pori-u.Koliko kosta iznajmljivanje lezaljki i kakve su cene po restoranima.
Potpisujem !
Ništa nisi preterala ....osim možda ono za sirup sok. Prvi put čujem za tako nešto. Grci su suviše lenji da se sete tako nečeg.Mora biti da je bio neki Bugarin gazda ....( A možda i naš )
Molim Vas za savete i pomoc. Konkretno: porodica sa dvoje dece 7 i 4 godine,
nismo do sad isli na letovanje pa vas molim za savet gde je lepo za decu, preko koje agencije da se potrazi, kakav je put i koliko traje, kakve su cene hrane, dali je bolje smestiti se u apartman ili sl. i spremati hranu ili se hraniti u nekom restoranu, ili potraziti neki hotel na bazi polupansiona ili sl. Nije nam bitan neki nocni provod ili izlasci, vise smo raspolozeni za neku mirniju varijantu. Svako iskustvo i savet su dobrodosli. Unapred hvala, Ivana.