Da li je neko putovao autom od na pr.Paralije do Izmira-Turska?Zanima me kolika je udaljenost.Postoji li opcija trajektom na ovoj relaciji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam isla, ali iz Atine za Izmir, a mozes i iz Soluna. Samo ne direktno (to ne postoji). Prvo brodom do Hiosa (najbolje da putujes nocu, uzmi kabinu jer je doplata za krevet smesna - mislim oko 4 evra). Krenes predvece i rano ujutro si tamo.golub6:Da li je neko putovao autom od na pr.Paralije do Izmira-Turska?Zanima me kolika je udaljenost.Postoji li opcija trajektom na ovoj relaciji?

ManjaAtina:@codemaker
Jeste li saznali mozda nesto o overi poz. pisma?
Pozz!
To sam i ja mislila, medjutim tamo su mi overili samo fotokopije dokumenata, a ispostavilo se da za overu samog poz. pisma (potpisa na pismu) treba da odem u ΚΕΠGSM doctor:Overava se u policiji
Κεντρο Εξυπηρετησις Πολιτων (centar za opsluzivanje gradjana)Vesna Ks:Sta je KEP?
ManjaAtina:To sam i ja mislila, medjutim tamo su mi overili samo fotokopije dokumenata, a ispostavilo se da za overu samog poz. pisma (potpisa na pismu) treba da odem u ΚΕΠ
da vidis kako ce te usluziti!
).Ma, nisam pametna vise..zato sam i pitala code-a, a on mi covek poslao skeniran pecat sa njegovog pozivnog pisma sto mu je poslao grk, a pecat je kepov!harumeno pondiki:U pozivnom pismu treba da pise da onaj koji poziva odgovara za hranu, smestaj...itd. onog kog poziva kao i da pozvani MORA BITI VAN ZEMLJE kad istekne viza jer inace, MORA OTICI U POLICIJU I DA PRIJAVI SVOG GOSTA!
Pa nece ΚΕΠ da te juri ako gost nece kuci, nego policija!![]()
Zato, obavezno insistirati u policiji za overu pozivnog pisma.
ManjaAtina:
Ne znam u kojoj opstini zivis, ali ako im je to prvi slucaj, sigurno su zbunjeni. I mi smo prvi put imali problema, ali sad su se vec navikli na nas da malo-malo pozivamo nekoga iz Srbije. Zato, samo insistiraj!![]()
Bas me zanima sta ce ti u ΚΕΠ-u reci? :shock: