Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
KikiVs:
Iskren da budem i nisam bas primetio da su im cene skroz niske.A posto moja zena i ja radimo kao crnci,necu zaliti ove godine pare za more.Ako Bod da,sledece godine jos jedno malo klince i opet nema mora 2 godine...

Zasto nema mora 2 godine? Mi smo vodili bebu od 4,5 meseca na Halkidiki i milina jedna.

Može, zasto da ne. Ali Tasos je najlepši za aktivan odmor, jer ima mnogo lepih plaža.
Sa klincima pretpostavljam da tražite bazu gde ćete provesti većinu letovanja pa zato treba odabrati apartman ili hotel koji je bliže plaži.
A imaš i temu o tasosu pa pogledaj.

Meni je Tasos nesto daleko za put kolima s decom, barem s mojim detetom koje je jako nemirno. Halkidiki mi je idealno udaljen. Uvece zaspi u kolima i dok se probudi vec smo u Solunu. Ne kazem da ne bih volela da vidim Tasos, ali kad malo porastemo

Halkidiki je lepo mesto ali mislim da nije bas idealan za odmor sa decom pogotovu u spicu sezone.Podseca dosta na Sutomore,malo mesto a prepuno kao mravinjak i dosta bucno.Mada sve je to stvar ukusa,zavisi kakav odmor ko voli.Pozdrav!

Bojanka. Ne znam sta ti podrazumevas pod Halkidikijem i "malim mestom" ipak je to veliko poluostrvo. I u spicu sezone ima malih mestasaca u kojima jedva ima turista, kao i divnih skrivenih plaza na kojima nema ni 10 ljudi.
Ti si verovatno bio-la u nekom od onih mesta gde vrvi od nasih pa ti ne zameram na stavu. Ja sam upoznala Halkidiki iz nekog sasvim drugog ugla i odusevljena sam.

KikiVs:
Ma zavisi kakva je beba,ako je placljiva po ceo dan,preselo bi mi more...
Ovako kad zna i da seta mnogo je lakse.

To smo i mi mislili pa smo se dugo premisljali da li da rizikujemo ili ne. Medjutim, nasi prijatelji sa vise iskustva su nam rekli da je to idealno vreme (dok ne pocne da hoda) jer posle ih niko ne moze uhvatiti po plazi. ISTINA!
Najbitnije za malu decu je hlad na plazi. Pri tom ne mislim na suncobran. Nadjete neko drvence, bebu u kolica....i dobro svima. Kod Haniotija je bila super plaza za to MOLOS, ali ne znam sta je ostalo od te plaze posle pozara.

Gudajoka.To si u pravu ja na Halkidiki ne gledam iz tog stava cak ne mogu ni da zamislim da na bilo kom delu poluostrva moze da bude mirno i tiho.Meni je u secanju ostala ona gungula,mada ne mogu da se zalim,odgovaralo mi je u to vreme kada sam isla.Zato sad ne mogu da zamislim da na odmor sa detetom idem na Halkidiki.Nadam se da me razumes.Pozdrav!

bojanka:
Gudajoka.To si u pravu ja na Halkidiki ne gledam iz tog stava cak ne mogu ni da zamislim da na bilo kom delu poluostrva moze da bude mirno i tiho.Meni je u secanju ostala ona gungula,mada ne mogu da se zalim,odgovaralo mi je u to vreme kada sam isla.Zato sad ne mogu da zamislim da na odmor sa detetom idem na Halkidiki.Nadam se da me razumes.Pozdrav!
Ma kakvi-gungula je samo u mestima gde nasi najvise idu-Hanioti,Pefkohori,N.Marmaras...inace ima mnogo malih,mirnih mesta(mnogo vise nego ovih pretrpanih).Da vidite kako je mirna "nasa"Psakoudia npr.

Pajamaco-dobro je sto si zatvorila one gluposti na temi o Skiathosu,ljudi ne mogu da se zaustave vise,presli su kriticnu tacku.Zao mi je sto se mnoge teme tako neslavno zavrse....Ocekivala sam da se to i ranije dogodi,ali ti imas izgleda,kao i ja veliko"trpilo".

Ljudi meni treba savet.... Ove godine planiram sa drugaricama u severnu Grcku i to krajem avgusta i pocetkom septembra, ali nisam sigurna za lokaciju. Svi saveti i predlozi su dobrodosli!!! Dakle, Solun, Hanioti,Pefkohori,Leptokari....ili nesto sasvim drugo. Prosle godine sam bila u Paraliji i odusevila se nocnim zivotom mesta(plaze su im manje-vise ok). Svako vece drugi lokal,a svugde je bilo extra! Volela bi da tako bude i ove godine,ali u nekom drugom mestu. Pogotovo zato sto idemo na samom kraju sezone. Zato molim vas pomozite..... Thanks!!!!

Back