Da li neko ima slike sa Stavrosa da mi posalje jer idem prvi put tamo.Takođe me interesuje kakva je plaža,okolina,kakvo je more itd...
Da li neko ima neku web stranicu gde bih mogao da pogledam neke slike o Stavrosu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojanka:Sta mislite o Tasosu u Grckoj?Da li letovati tamo ili ne?[/QUOTE
POTOS!!!!!!!!!!! NEĆEŠ SE POKAJATI
NE!!!bojanka:Sta mislite o Tasosu u Grckoj?Da li letovati tamo ili ne?
Bio tri puta.ikik:Da li je neko bio na stavrosu interesuje me kakvo je tamo jer prvi put idem . Zanima me plaža,okolina,kakvo je more itd...........Pozz svima
superhik1975:NIsam nikada bio u Grckoj. Zanimaju me cene hrane u prodavnicama, restoranima. Da li je istina da je sve veoma skupo, sem voca?
Bezimeni77:Mada je o tome već pisano, rekao bih da je obrnuto.
Voće je skuplje, ako ga ne kradete sa obližnjih drveća. Skuplje je i mleko i mlečni proizvodi.
Sve ostalo je na nivou (kao npr. meso) naših cena, a većina stvari je jeftinija! Zato ne nosite punu putnu torbu hrane bespotrebno.
Npr, slatkiš poput Nutele košta 1,85 EUR u supermarketu, a kod nas je 280 dinara.
Nema carine za robu EU, a ni nekakvog Miškovića koji uzima maržu 100%.
Restorani kao beogradski, sa cenama. Ima i izuzetaka, naravno, da pojedini budu skuplji ili čak i jeftiniji, ali se o svemu raspitaš na licu mesta. Ne brini. Ja sam više trošio u CG.
superhik1975:Posto bih se sam hranio, drago mi je ako je stvarno tako. Vise me interesuje brza hrana, pizza, sendvici, pljeskavice, giros a i kuvna jela u restoranima.... Zna li neko konkretne cene? U Budvi je prosle godine bio restorancic pored same slovenske plaze gde su kuvana jela kostala 2-2.5 evra. Ne verujem da je u Grckoj slicno. Ako imate iskustva, odgovorite.

superhik1975:Posto bih se sam hranio, drago mi je ako je stvarno tako. Vise me interesuje brza hrana, pizza, sendvici, pljeskavice, giros a i kuvna jela u restoranima.... Zna li neko konkretne cene? U Budvi je prosle godine bio restorancic pored same slovenske plaze gde su kuvana jela kostala 2-2.5 evra. Ne verujem da je u Grckoj slicno. Ako imate iskustva, odgovorite.
ikik:Da li je neko bio na stavrosu interesuje me kakvo je tamo jer prvi put idem . Zanima me plaža,okolina,kakvo je more itd...........Pozz svima