domacin_uzice
Domaćin
- Poruka
- 3.643
Za mebne je mesto extra nista vise nemam reci.... Odusevljen sam kafwe bambolom moto clubom i ostalim stvarima tamo.... Dosta uzicana i cacana taamo vez zivi tako da je meni bilo dobro...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mi smo prosle godine bili u pefkohoriju,ranije u paraliji a ovog leta idemo u haniotiMimica NS:Solun, Paralija ili Hanioti pocetkom septembra.... Gde je najbolje? Zanimaju mesta za izlaske.
giros je prosle godine u septembru bio 2.5e,hamburger sa salatom 2.5e,velika pizza oko 6e,superhik1975:Posto bih se sam hranio, drago mi je ako je stvarno tako. Vise me interesuje brza hrana, pizza, sendvici, pljeskavice, giros a i kuvna jela u restoranima.... Zna li neko konkretne cene? U Budvi je prosle godine bio restorancic pored same slovenske plaze gde su kuvana jela kostala 2-2.5 evra. Ne verujem da je u Grckoj slicno. Ako imate iskustva, odgovorite.
Nemaju kuvanih jela?! Pa cime se ti ljudi hrane?! Ne zive valjda svi na girosu i pizzama? Ako je stvarno tako, stvarno cu dobro razmisliti o Grckoj...Bezimeni77:Odmah da te razočaram, u Grčkoj nema kuvanih jela! Ponesi supe u kesici pa skuvaj sebi, to je bar lako.
Giros je 1,6 do 2,2 evra, zavisi u kom mestu. Pizza u restoranima: mala 3-5 evra, velika 5-8 evra. Porcija girosa u restoranu 4-5 evra, meso i riba i morski plodovi 5-8 evra. Sendviči 1,5-2,5 evra (veći).
Piće 1-2 evra

E to skretanje posle Katerini je problem svoje vrste... Znas i sam da ima oko 764 skretanja sto boljih sto slabijih puteljaka i puteva bas u tom delu. Potrefiti to na "cca 5km" je isto kao gadjati prackom komarca u mrklom mraku..ΓΑΛΙΝΙ:Ja sam prihvatio Grke na taj način, da su oni isto tako nemarni kao i mi.
Šta to pa mi, NAŽALOST više vodimo računa o našim prirodnim dobrima, istoriji...
Oni barem imaju i čuvaju u srcu i duši PONOS što su Grci, za razliku od mnogih kod nas.
Izvini, morao sam ovo kao uvod....
Elem. kad dolaziš iz pravca Soluna, prodješ skretanje za Katerini sa leve strane, nastaviš napred cca 5 km, moj putokaz je mali, ali sjajan hotel LIto,( gazdarica Sofija je riba IPO )
i onda POSLE hotela, imaš PRVO desno skretanje prema selu LITOHORO . Prodješ kroz celo selo i onda cca 20 km uzbrdo. Može i pre hotela da se skrene, ali je malo teže pronaći.
Znači, kad prodješ Katerini, skreni desno. i ne možeš promašiti.
Zaista nije obeleženo, ali to je TO
Pozdrav

Ali uglavnom ne mozes da im osporis da zele da pomognu, narocito ako znaju da si pravoslavac (ako jesi).
 Ali uglavnom ne mozes da im osporis da zele da pomognu, narocito ako znaju da si pravoslavac (ako jesi).