P
pajamaca
Gost
vidi sreli se zemljaci
jedan rođen tamo drugi ima i genetski materijal
gde je bre taj Miloš?

gde je bre taj Miloš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ce ne pride kaj vmes, sem v Grciji cel julij ali avgust (odvisno od poslov). Korintos.malinero:Code kako si kaj?Kad opet pičiš za grčko?Moramo se dobiti jednom dole na pičencu.

Kuj je bre sad taj Milosh ?pajamaca:vidi sreli se zemljaci
gde je bre taj Miloš?

Megy 18:Tamingo, ako nesto tvrdis i dokazi,posalji neku slicicu kao diabolo.
. Ima li nade da neka nasa agencija vodi na Lefkadu ali ne avionom?Agencija Matiko radi aranzmane i Conte, idi preko google tamo ces naci sve agencije koje rade. Prelepo je na Lefkadi ali ti tebaju kola ili motor da bi obisao sve plaze ali rent a car nije skup. Pozdrav, ako ti jos nesto treba reciPutnica!:Tamigo jesi bio na Lefkadi? Ja bezuspesno trazim aranzmane za istu. Ima li nade da neka nasa agencija vodi na Lefkadu ali ne avionom?
.mobilni:Delom je diabolo u pravu,jer on je na kritu i o tome i prica.Crnogorci za koje kazu "da su lenji,preponosni" i sl su "mala deca za kricane.Mnogi kad dolaze u atinu,oblace svoju tradicionalnu nosnju,da bi pokazali ko su i tesko primaju promene,pa bile one i korisne.ima i toga da nece da ima internet jer je to "djavolje".Ali zato recimo u volosu "germanos"vam daje stampac+scaner+6 meseci free internet +modem+filter uz ADSL ZA 99 EVRA,dok "ote" daje samo modem+filter i odmah placas 18,90 mesecno ali ne placas.A da ne pricam za vodafone,cosmoote,vivodi i ostale "strance".Diabolo,nisi se dobro "odrazio" zato sam ti rekao ogranici se na krit.Krit je cudo.Jedini deo grcke ,gde grci imaju oruzje,legalno ili nelegalno i jedini deo evrope,gde u extremnim situacijama vazi zakon-krv za krv (krvna osveta).Kad tad,otici cu tamo da se prosetam,a ti diabolo mogao bi da nam kazes nesto o selu "sfakia".

zenazmaj:@codemaker, hvala na opisu lutrakija.
Imate li ideju za jos neku destinaciju u Grckoj, gde su dobre plaze i snabdevanje, a da nije mnogo "mrtvo"?
Deca su nam 11 i 14 godina, nisu za diskoteke, ali vole da izlazimo uvece i obilazimo okolinu.
Prosle godine bili smo u Nea Kalikratiji i bilo je OK zbog blizine Soluna, ali bismo ove godine da promenimo mesto.
Hvala unapred.
P.S. ako se odlucimo za Lutraki, koliko nam treba kolima od granice?
Ako imas mogucnosti i zelje da malo vise vozis, Peoloponez nudi veoma mnogo sjajnih destinacija.
Previse sam pristrasan da bih mogao savetovati jednu od njih, jer obozavamo Atinu, Divimo se Delfima i tesko je izabrati na brzinu.

Sopstveni prevoz mozes da odradis, samo moras sam/a u ambasadu po vizu sa vaucerom i ostalim papirima ili ako imas srece da ti neko posalje garantno pismo iz Grcke, onda mozes lepo da dodjes i sam/a trazis smestaj. Ako hoces preko agencije ali sopstveni prevoz, samo uzmes vaucer i sam vadis vizu i placas je 35 evra a ne 10 koliko bi platio grupnu i plus osiguranje 1 evro po danuPutnica!:Matico radi avionom, Conte je radio prosle godine ali na upit i nije bio povoljan (nije imao uplacene vile, nego pokupio sa njihovih sajtova ponude). Meni treba aranzman sopstvenim prevozom, a za sve ostalo cu se lako snaci.
Evo stavila sam slike gore za Lefkadu, ja ti je od srca preporucujem. Lefkada se nalazi u Jonskom moru pored Krfa i ja sam se odusevila kad sam bila prvi putzenazmaj:@codemaker, hvala na opisu lutrakija.
Imate li ideju za jos neku destinaciju u Grckoj, gde su dobre plaze i snabdevanje, a da nije mnogo "mrtvo"?
Deca su nam 11 i 14 godina, nisu za diskoteke, ali vole da izlazimo uvece i obilazimo okolinu.
Prosle godine bili smo u Nea Kalikratiji i bilo je OK zbog blizine Soluna, ali bismo ove godine da promenimo mesto.
Hvala unapred.
P.S. ako se odlucimo za Lutraki, koliko nam treba kolima od granice?
Ja mogu samo da ti kazem da ne znam za put od Lamie do Patre, ali znam da moras preko Agrinja i da od Agrinja do Patre je dobar put, a inace da se prednje most u Patri placa se 10 evra i 90 centiTrotter:pitanje za codemakera:
da li je novi most sagrađen na potezu andirio-rio, nekih 10 km pre patrasa? Kakav je put ovim pravcem, od Lamie pa na most do patrasa?
Hvala
Most kojim prelazis u Patru prakticki zavrsava maltene samoj Patri i posle se put racva za Patru ili Rio. Bio sam Novembra prosle godine i kostalo me 10 evra da predjem.Trotter:pitanje za codemakera:
da li je novi most sagrađen na potezu andirio-rio, nekih 10 km pre patrasa? Kakav je put ovim pravcem, od Lamie pa na most do patrasa?
Hvala

REPRESIJA:Evo, sad me i banovali !
Pa ovde se NE SME ništa reći. Pa ni za vreme Informbiroa nije bilo tako....
ΓΑΛΙΝΙ