nmim
Aktivan član
- Poruka
- 1.280
a jel bio neko skoro u nea kalikratiji?kakvo je mesto,plaza...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel bio neko skoro u nea kalikratiji?kakvo je mesto,plaza...?
Pomozite mi, molim vas.Treba da rezervisem letovanje za Grcku a ne mogu da se odlucim zbog deteta od 4 godine. Olimpic Beach ili Hanioti? Ja imam po 1000 i za i protiv i jednog i drugog mesta i bas sam u problemu.
Pomozite mi, molim vas.Treba da rezervisem letovanje za Grcku a ne mogu da se odlucim zbog deteta od 4 godine. Olimpic Beach ili Hanioti? Ja imam po 1000 i za i protiv i jednog i drugog mesta i bas sam u problemu.
E pozzz,bila ja letos u julu u Stavrosu...i prelepo je.Plaza-pesak kao brasno,a i u vodi isto.Voda je topla,stalno pirka neki vetric,ali prija na visokim temperaturama.Lezaljke se naplacuju kad narucis pice,a desi se i da ti ne naplate.Mi smo bili stalno na plazi kod platana,gde ima dosta hladovine.Uvece je setaliste puno,ima dosta Srba..Ako te jos nesto interesuje,cene,vile i sl...pitaj.Sve u svemu,isla bih ponovoJe l' neko bio skoro u Stavrosu ili Asprovalti i kakvi su utisci ?
Pa mi smo stalno isli na istu plazu kod platana i narucimo po pice i time smo platili lezaljke za ceo dan.Ja ostavim stvari kad idemo na rucak i posle ponovo se vratim i cak mogli smo da kupimo u prodavnici i tu da pijemo,niko nije pravio problemKada sam ja bio, a ima tamo mislim 4 godine, ležaljke se nisu plaćale. Je l' i dalje ima dosta pasa lutalica ? Inače, i ja bih išao opet, videćemo ove godine, ako budem imao para. Neviđeno je lepo, meni duplo lepše od Asprovalte. Gde si bila smeštena ?