Velika_GRCKA
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
Να 'σαι καλά μεγάλε. Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα πάντα με υγεία, χαρά και ευτυχία. Πολυ σκαφάτο σε βλέπω
Καλά ξηγιέσαι. Έλληνας ή Σέρβος είσαι;

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....Σερβοσ αλλα και........Σκιαθιτισ(χρονια τορα)....Να 'σαι καλά μεγάλε. Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα πάντα με υγεία, χαρά και ευτυχία. Πολυ σκαφάτο σε βλέπωΚαλά ξηγιέσαι. Έλληνας ή Σέρβος είσαι;
....Σερβοσ αλλα και........Σκιαθιτισ(χρονια τορα)....
Ne može ni da ima, kad je to obična kuća, a ne ''VILA''
Naše agencije ZLOUPOTREBLJAVAJU taj naziv i zbog toga reagujem. A naši ljudi se primaju na to, pa posle budu razočarani itd ...
Na tvoju sreću, teško da se može raditi o gradu, s obzirom da CEO Krf ima 100.000 stanovnika. Po mojoj proceni, nema više od 10.000 stanovnika.
To je jedno malo mestašce, sa dosta zelenila, kao i ceo Krf uostalom. Ima dosta mladih, čak mislim procentualno i najviše. Do Kerkire ima 25 km. postoji gradski prevoz, koji nije baš sjajan i redovan ....
Plaže su sasvim solidne
Nemam ništa protiv Tasosa, ali postoji PUNO boljih rešenja u Grčkoj ...
najlepse plaze..SKIATHOS.najbolji provod..SKIATHOS..ko tamo nije bio..taj ne zna sta je zivot.raspitajte se malo ili me pitajte.ovde ili na caravoshotel@yahoo.com