Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace ja sam u vili Dimitris na vrh brda... meni to nije vazno s obzirom da idem s deckom koji ne zivi ovde, tako da je nama vazno samo da smo negde zajedno... More, sunce, i da uzivamo...
Prepoznacete i vi nas... 18 godina, a to se lako prepozna...

Bodzus, evo novih informacija. Kolega se pojavio danas na poslu i bio je malo detaljniji u opisima.

Agencija Marmaras - kaže prilična dezorganizacija. Posle 19 sati puta bus ih izbacio ispred apartmana i ode dalje oni ostanu ispred da čekaju gazdu ili bilo koga da ih pusti u apartman. Čekanje se odužilo na 40 minuta.

Ono što tebe najviše zanima - vila Dimitris. Ljudi koji su putovali sa njim autobusom pričaju da su bili zgroženi smeštajem. Gazda ima četrdesetak mačaka i kažu da se cela kuća oseća na njih.

Kaže da su cene u mestu udarničke. Sve u svemu, na osnovu nekih njegovih prethodnih iskustava sa drugim agencijama, kolega kaže da mu ova više ne pada na pamet.

Inače, kaže da je njegov smeštaj bio ok - vila Pandazara. Jedino što u apartmanu nije zatekao očekivani inventar - tipa čaše, tanjire pa čak ni pepeljare.

Sad, šta je tu je. Videćemo.

I to zgrozeni smestajem... jel to samo zbog macaka ili i ovako???
Ajde necu da se brinem... kako bude bice... decku ni mami ne govorim nista... ma posle ja da ispadnem kriva... Valjda ce sve biti u redu!!!

Jos nesto mi treba u okviru moje pripreme za skitnju po Halkidikiju(temu voznje oko Svete gore smo apsolvirali).Zanima me Porto Karas,luksuzno letovaliste na Sitoniji.Ima jedan lep opis ,ali bih ja jos detalja.Kolika je plaza tamo i koji deo se preporucuje,da li svi imaju iskustva da je slobodno kupanje na hotelskim bazenima,sta je najzanimljivije...?Gde je ta luka iz koje polazi brod koji ima prozore u podvodnom delu pa se vozis i posmatras podvodne lepote...Dakle,ako je neko bio neka pise,volela bih tamo da provedemo jedan dan(pa da moja cerka pita,kao kad smo bili u Turskoj"mama,a jesmo to mi sada bogati?! :grin: )

Poslednja izmena od moderatora:
Porto karas je jedno luksuzno mesto gde tesko da ces se osecati bogato. Kada vidis sa kojim jahtama tamo ljudi dolaze i kakve su cene u radnjama pre ces se secati bedno. Najjeftinija cokoladica je tamo bila 5 puta skuplja nego u bilo kojem drugom mestu u Grckoj.
Na plazi je slobodno kupanje a za bazene ne znam jer nismo ulazili u hotele. Plaza bas i nije za decu. Jeste sitan sljunak, ali vec nakon tri cetiri metra je vrlo duboko.
Sve u svemu lepo je videti ali tesko da se mozes uklopiti u tako nesto. Ne ocekuj puno osim ako ne zelis da potrosis jaaaako puno. Lepo jeste, ali i skupo.
Mi smo tamo otisli jedan dan kada je padala kisa i bilo nam je zanimljivo, ali sinu nije jer je vecina turista tamo od onih sto treba da se sele u zemlju Seniliju, dakle penzioneri, bogati stranci.

Ja sam bila davno, ali je tada iza marine postojalo desetak privatnih plaza koje su iznajmljivali vlasnici jahta i njima i dolazili u te male uvale. Svaka plazica je jedna uvala. Do njih moze da se dodje i putem, kolima ili motorom. Ako idete van sezone mozete da se smestite na neku od njih i da uzivate, ako je neko iznajmi docice cuvar i zamoliti vas da odete sa privatnog poseda. Mi smo cesto isli i samo su nas jednom oterali. Super je kad je plaza samo tvoja. Doduse tad smo bili klinci. Sa decom ta varijanta nije bas zgodna jer u uvalama nije bilo nicega, samo priroda.
Doduse, sve je ovo od pre 10 godina i vise;)

U Porto Karasu sam bila prosle godine nasi kumovi su letovali u hotelu Meliton pa smo odlazili kod njih, bazeni se nisu placali mozes slobodno da ides iz jednog u drugi bazen za decu je super bazeni sa toboganima i druge zezalice.Lepo je i prosetati po marini sa jahtama.Stvarno ti preporucujem da odes tamo na jedan dan.Mi smo se kupali na plazi ispred Melitona i voda je bila cista ali deca ce ti se oduseviti sa bazenima to ti garantujem.

:D Hvala,ici cemo sigurno,nase dete(samo najmladje ide sa nama)voli bazene,a ni mi nismo protivnici...mada ja uvek tamo gundjam sto sam davala pare za more kad lepe bazene imamo i ovde,u Krusevcu...
Sto se tice pogleda na tudje bogatstvo-ne smeta mi,volim i umem da se lepo osecam i u takvom okruzenju,a pogled na starce po moru me uvek odusevi jer vidim da moze da se stari i na mnogo lepsi nacin nego sto se to ovde uglavnom cini,i nisu samo pare odgovorne za to,vec ona odluka u sopstvenoj dusi"ziva sam i imam prava da uzivam na svoj nacin dokle god mogu"
Dakle niko ne zna za taj brod sa prozorima pod vodom...nema veze,nek ostane nesto i tamo da se sazna.
Hvala svima! 8-)

Ja sam jednom pre 3 god. naletela na meduzu kada sam otisla dusekom u vodu i bila je drecavo-zuta i ogromna (precnika oko 25cm) sa nekim crnim tufnama. UZAS!!!
Uspela sam do sklonim noge iz vode i pobegla sam na kopno glavom bez obzira...

Da li moze neko da mi kaze kako je tamo,iz prve ruke?Uplatila sam kraj avgusta ,vila Ilias,50m od plaze.Preporucite mi gde da se kupamo (dvoje male dece),ima li meduza,komaraca,cene ,da li je guzva, uostalom sve cega se setite!Takodje,cene po restoranima i eventualno poredjenje sa nabavkom hrane u supermarketima (sta se vise isplati).Hvala unapred! :)

za paraliju i olimpik bich su ti ubedljivo najjeftiniji aranžmani a i van pansionska potrošnja je ok.

ps. pogledaj perlin katalog znam da su u septembru 10.09. imali apartman na 15 dana za 200 E to je ekstra cena - džaba
:lol:

Back