mirarbi
Primećen član
- Poruka
- 801
da li je tačno da za važeće pasoše izdate pre 2003. nije potrebno priložiti stari pasoš ili potvrdu o neposedovanju prethodnog pasoša?
Tacno je!!! Oni prethodni, crveni pasosi ih ne zanimaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je tačno da za važeće pasoše izdate pre 2003. nije potrebno priložiti stari pasoš ili potvrdu o neposedovanju prethodnog pasoša?
mirarbi:Tacno je!!! Oni prethodni, crveni pasosi ih ne zanimaju.
mirarbi:Pocelo zakazivanje termina za juli.
Evo vec tri sata okrecem telefon ambasade. Samo zazvoni jedanput i nista, nikakav signal. Ako su mi svaki taj pokusaj tarifirali sa 21 dinar, nagrabusila sam.
ako danas nezakazes probaj sutra ali zovi malo pre 9h.ja sam tako krajem maja i pocetkom juna dobio iz prve.puno srecemirarbi:Pocelo zakazivanje termina za juli.
Evo vec tri sata okrecem telefon ambasade. Samo zazvoni jedanput i nista, nikakav signal. Ako su mi svaki taj pokusaj tarifirali sa 21 dinar, nagrabusila sam.
ocigledno je da pored ambasade sada i telekom zeli da zadradi (ako se ovo uopste moze nazvati postenom zaradom),prava rec je pljacka.puno je onih koji kao i Ti zadnjih nekoliko dana pokusavaju da zakazu termin u ambasadi i imaju isti problem.posto putujes krajem jula a zakazivanje termina za ovaj mesec je tek pocelo mozda bi mogla da sacekas nekoliko dana .zovi 10-15min.pre 7h bez obzira sto rade od 7h srecnomirarbi:Upravo sam na Telekomovom sajtu u sekciji "Moj racun" videla listing poziva sa svog telefonskog broja. Svaki poziv na broj 0903151515, iako nisam dobila vezu, niti uspela da zakazem termin, tarifirali su mi sa po jednim impulsom. Koliko ce to obracunavati, da li po redovnoj ceni impulsa od 0,30 dinara ili po onoj ceni od 21 dinar po minutu, ne znam.
STVARNO NEMA SMISLA. I KAKO SAD SUTRA SVESNO CEO DAN DA OKRECEM TAJ BROJ I DA POKUSAVAM DA ZAKAZEM, KAD ZNAM DA MI NAPLACUJU I POKUSAJE !!!
Treba otici u neku drzavnu firmu ako imate nekoga i odatle vrteti ili uzeti bezicni telefon u ruke i prosetati po kraju pa kad uhvatite neki signal okrecite ambasadu. Nije posteno ali jbg.