mrholms
Početnik
- Poruka
- 9
odustao sam od grcke jer nisam uspeo da pribavim sve papire sad za 1.jul....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
27E
Kolika su Vam deca?
Moj sin je 5,5 a ćerka 4 godine i već četvrtu godinu putujemo busom! deca se uspavaju posle 3-4 sata i probude se oko sat vremena pre odredišta.
Nije teško, smestiš se i za 14-15 sati si na cilju. Ne voziš ti, imaš 4-5 pauza za osnovne potrebe.
Neko je navikao kolima, ja nisam, pa zbog toga nisam baš kompetentan!
Jojjjj, čula sam za nju od ljudi iz agencije,traži ludača sto pizd...ija za vize. Ja izludela šta sve izmisliše,došlo mi da dignem ruke od Grčke. Sutra predaju za vizu grupnu, pa ću vam javim kako je bilo.
Danas sam predala dokumenta u ambasadi i mala instrukcija- osobe koje putuju zajedno npr autom moraju da predaju dokumenta na istom salteru u isto vreme, iako je razlika u zakazanom terminu bila 20 minuta.
Rekli mi da po pasose dodjem tek 13.07...pa to je za mesec dana, bas su preterali.... Putujemo 18.07. pa mozda zbog toga...
imam problem,spadam u kategoriju nezaposleni bracni drug i nemam problem sa dokumentacijom osim sa potvrdom sa biroa,ako je uopste potrebna(na sajtu ambasade nije na spisku potrebnih dokumenata,ali su mi prosle godine uzeli).Prosle godine sam se prijavila na zavod samo zbog vize i nisam se vise javljala tako da su me sad vec izbrisali iz evidencije.Da li neko zna da li postoji mogucnost da mi i pored toga ove godine opet izdaju potvrdu i da li je ona uopste potrebna?
Kod mene u kolima ce biti i drug i drugarica..dali je moguce da termin zakazemo jednim pozivom iako nismo u rodbinskim odnosima?Jedino tako mozemo biti zajedno na salteru i predati dokumenta.
Mozete jednim pozivom i platice te po 200 din za svakog preko telefonskog racuna sa broja kog ste zvali
Izdace ti sigurno...moj brat je konstantno kasnio sa prijavljivanjem pa su mu uvek izdavali kad se ponovo prijavi....valjda ne gresim...odi pa pitaj nista te ne kosta!!!
Jel zna kakva je situacija za dobijanje vize ako nisi primljen za stalno nego na određeno?Da li to nešto menja?
Imala bih jedno pitanjce pa ako neko zna...
Situacija je sledeca idem na Tasos 11 dana i za to imam vaucer agencije ali bih svratila 2-3 dana u Solun. Ako uplatim osiguranje recimo na 15 dana da li cu dobiti i vizu na 15 bez obzira sto mi je vaucer na 11?
Imam jos jednu opciju. Vidim da na sajtu ambasade stoji da sad mogu i drzavljani srbije sa radnom dozvolom da posalju garantno pismo. Da li neko ima informaciju da li odobravaju takve vize?
Hvala
Bitno je da je tvoj sadašnji plavi pasoš izdat pre 2006 godine, onda ne treba predhodni.Upravo sam provalila da mi nigde nema starog pasoša!!! Predajem dokumenta za tri dana za individualnu vizu. Prijetelji me ubeđuju da mogu da prođem bez toga, jer mi je važeći pasoš izdat 2001. (važi duže od 3 godine) i sa njim sam već putovala u Grčku.
Šta da radim? Ima li neko iskustva sa tim?