Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
Sada onako iskreno odgovori ,ti zaista veruješ u ovo što pišeš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellen:Колико се ја сећам, у класичном латинском C (Ц ћирилицом, да не буде забуне) се изговарало увек као К, и нема никакве везе са гласом S (С-ћирилицом)!!!
AKHENATON:Dobro se sećaš....Znaš Hellen, ova tema je malo naučno-fantastična, a u tom žanru sve je moguće.
Goddess of the far east:Sada onako iskreno odgovori ,ti zaista veruješ u ovo što pišeš?
Sveta685:Mesanci vanzemaljaca sa Ra sa Zemljanima su bili divovi. Oni su dobili naziv Sarabi, a njihovi daleki potomci su stanovnici Crne Gore, Hercegovine (ciji se katolicki deo pretopio u Hrvate), Albanije.
Direktni potomci vanzemaljaca sa Ra su Rasi ( i sam pojam "rasa" potice od Rasa- naroda koji je genetski bio drugaciji od sveg ostalog stanovnistva planete Zemlje), a oni su se mesali i sa Zemljanima i sa Adamama i dali razne narode i podgrupe.Dakle, jedna od tih grupa su, u pocetku, bili divovi.
Hellen:А мени се највише свидео онај део када Хан Соло долази са Чубаком на ону планету код оног...како се зваше...Даба, тако нешто....и тамо избаве Скајвокера којег је пре тога Јода подучавао у неким мочварама.... Само незнам да ли се то Соло, чита са С, или са Ц... како се читало у оригиналу на тој планети? И од чије феле је Чубака? Мислим, он је онако мало крупнијег раста, јел од тих дивова?

Hellen:А мени се највише свидео онај део када Хан Соло долази са Чубаком на ону планету код оног...како се зваше...Даба, тако нешто....и тамо избаве Скајвокера којег је пре тога Јода подучавао у неким мочварама.... Само незнам да ли се то Соло, чита са С, или са Ц... како се читало у оригиналу на тој планети? И од чије феле је Чубака? Мислим, он је онако мало крупнијег раста, јел од тих дивова?
jel si chitala?Goddess of the far east:
Sveta685:Mesanci vanzemaljaca sa Ra sa Zemljanima su bili divovi. Oni su dobili naziv Sarabi, a njihovi daleki potomci su stanovnici Crne Gore, Hercegovine (ciji se katolicki deo pretopio u Hrvate), Albanije.
Direktni potomci vanzemaljaca sa Ra su Rasi ( i sam pojam "rasa" potice od Rasa- naroda koji je genetski bio drugaciji od sveg ostalog stanovnistva planete Zemlje), a oni su se mesali i sa Zemljanima i sa Adamama i dali razne narode i podgrupe.Dakle, jedna od tih grupa su, u pocetku, bili divovi.

ma ja zaboravio detaljeGoddess of the far east:Čitala sam.Moji preci su barem po fizičkom opisu Aldebaran.Btw ,ali ovo što Sveta piše nema veze sa grčkom mitologijom.
radeyuyuyu:..lepo.....a sada jos malko detalja.....da li postoje direktni potomci vanzemaljaca koji se nisu ogresili i pomesali sa zemaljcima i ispunili svoju misiju????
da...da ne zaboravim......koja je rasa superiornija .......sarabi ili rasi........daj malo neke detalje i o tome..znas da postoje nize i vise rase......![]()
Goddess of the far east:Čitala sam.Moji preci su barem po fizičkom opisu Aldebaran.Btw ,ali ovo što Sveta piše nema veze sa grčkom mitologijom.

Sveta685:Direktni potomci vanzemaljaca su Rasi koji su se tokom istorije mesali sa preostale dve genetske grupe (Zemljani i Adame). Da li postoji neko ciji su preci po obe linije (muskoj i zenskoj) bili unazad do njihovog dolaska cisti Rasi (vanzemaljci) to je pitanje. Svako ko ima plave oci i (prvenstveno) plavu kosu je kandidat za to.
Ne bih da kvarim svoj sesti ili sedmi nastavak, ali pripadnici kraljevskih porodica su pokusavali da medjusobnim brakovima (cesto bliskih srodnika) sacuvaju "plavu" krv, ali je pitanje koliko su i oni cisti tokom 4.000 godina. Oni su, navodno, potomci nekadasnjeg plemstva vanzemaljaca koji su se zvali Goti (njihov naziv je povod za reptiloidnu Gotiku).
Sarabi su bili mesanci Rasa i Zemljana ( u pocetku divovi). Oni su polutani. Za mene nijedno poreklo nije superiornije, ali je kroz istoriju bilo ekstra cenjeno poreklo od vanzemaljaca (Rasa), koje se ogledalo u dugoj , plavoj kosi. i dan-danas su plavuse cenjenije od drugih. (ovo se narocito odnosi na vladarske porodice - plava kosa je bila dokaz porekla od "bogova").
radeyuyuyu:...teorija ti ne drzi vodu uopste...barem ne onakva kakvu si je ti skontao....oduvek su postojale nize i vise rase.....a po tebi si i sam nastao od nekog mandova sto je negde plivajuci nilom naguzio krokodilku....a???? lepa teorija ..samo brale curi na sve strane......