MJK
Elita
- Poruka
- 18.494
То је био пријатељски гест према влади Боже Ђелића.
Али у случају грчке, има да им ваде душу на памук.
@ jaguar b p
Jos nisi otisla u EU parlament?

MJK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је био пријатељски гест према влади Боже Ђелића.
Али у случају грчке, има да им ваде душу на памук.

Zasto lazes?
U Turskoj su jeno 100X ljubazniji sa nasim turistima nego Grci.....
Kad si bio u Grčkoj, a kad u Turskoj? Grci ne podmeću bombe, to je sasvim dovoljno. U Grčkoj su pravoslavni hramovi, u Turskoj oni Azijski tornjevi, to ne može da se poredi. U Grčkoj je početka kulture u Evropi, more je lepše, sve je bolje. A ti pojam ne znaš.

Bio sam i u Grckoj i u Turskoj.
I prijatelji su mi pricali da su se u Turskoj na letovanju mnogo bolje osecali.
Njih uopste nisu zanimali ni pravoslavni hramovi ni azijski tornjevi.
Oni su isli NA LETOVANJE.
Znas li ti da je Mljet najlepse ostrvo na svetu?
Ali pripada Hrvatskoj .....

Pitase samo koliko dugo
MJK
Bio, ahahhaha, idi begaj...mora da si i jahao kamile tamo da ti ugođaj bude komplet bar dok si spavao.

Na kamili sam putovao u Siriji....
A u Bejrut sam iz Damaska isao sluzbenim vozilom sirjske vlade sa telohraniteljima.![]()
Naravno da jesi...i ja sam kraljica Elizabeta , ne znam kako me nisi prepoznao.

A veceravao sam u najluksuznijem restoranu u Damasku koji se zove "Alibaba".....
U koji se spusta stepenicama i uz put je Alibabinih 40 razbojnika u prirodnoj velicini i Alibaba na konju....![]()
Pa dok gosti ne pocnu da vicu: "Ovo je Srbija!"

Grčka zvanično zatražila novi kredit od MMF-a
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/578036/Grcka-zvanicno-zatrazila-novi-kredit-od-MMFa
"Želimo da vas obavestimo da tražimo novi kredit"![]()

Da odmah nove kredite
MJK
Kad si bio u Grčkoj, a kad u Turskoj? Grci ne podmeću bombe, to je sasvim dovoljno. U Grčkoj su pravoslavni hramovi, u Turskoj oni Azijski tornjevi, to ne može da se poredi. U Grčkoj je početka kulture u Evropi, more je lepše, sve je bolje. A ti pojam ne znaš.
Da, videli su kako to izgleda kada su im banke ostale zatvorene samo 5 dana...
Skoro su se izvrnuli na ledja....
A sta da je tako ostalo STALNO?
Naravno da jesi...i ja sam kraljica Elizabeta , ne znam kako me nisi prepoznao.

„Да кажем да су Грци некако превише „турски настројени“ за Европску унију и да су прокоцкали скоро све разлоге за чланство у ЕУ, баш због расне чистоће коју заговарају Немци, која је занимљива интерпретација европске историје.
Али, можда је аутор само мало љубоморан зато што грчки преци, за разлику од немачких, заправо заиста неких пар хиљада и нешто година имали своју социјално уређену државу пре настанка Немачког Рајха“.
Nažalost, Nemci su po ovom pitanju u pravu, makar i delimično . Stari Grci se genetski gledano značajno razlikuju od modernih Grka . Dovoljno je pogledati stare grčke ( i rimske) statue , i uporediti sa današnjim primercima, pa videti da to ipak nije to .
I stari Srbi se genetski do apsurda razlikuju od sadašnjih srpčića kad si već to potegnuo.
Našim precima po junaštvu i hrabrosti, moralu i čovečnosti nije bilo premca u belom svetu, godinama i vekovima unazad, a gle sad..."junačine" istopiše tastature, a zemlja se raspala , 90% građanstva u bedi pod tuđom čizmom, a oni se k'o babe češljaju i ni dupetom da pomisle da mrdnu, a ne da nešto urade po svim tim pitanjima![]()
Uoči početka pregovora EU-Cipras, ovdje sam napisao da je EU donijela jednu važnu političku odluku. Nikog nije zanimalo pa nisam imao potrebu ni obrazlagati.
Naime, EU je odlučila da po svaku cijenu spašava prvo sebe, a Grčkoj kako bude. Cipras je brzo shvatio taj beskompromisni stav i nenadano kao psić počeo lizati rukice gospode iz EU.
Grčka je u međuvremenu dobila privremeno refinanciranje, bura se malo stišala, a radi se o slijedećem:
1. EU si je dala vremena da razradi tehničke detalje i procedure za slučaj napuštanja jedne članice iz Eurozone/EU.
2. Grčka je dobila vremena da još jednom i u miru razluči što će sa sobom (slijediti naredbe iz Brisela ili slijediti svoj put - bankrot, drachma itd.)
Grci svoj dug ne mogu nikad vratiti pa se opće ne čudim raširenim razmišljanjima o tome da krenu svojim putem, ali čini se da se tog ponajviše pribojavaju sami Grci. Ako su za sadašnje stanje krivi banksteri, EU, iluminati...na kog će moći svaliti krivicu ako taj neizvjesni eksperiment ne uspije, a savim sigurno neće uspjeti ako grčko društvo ne doživi korijenite promjene funkcioniranja i ponašanja.
I stari Srbi se genetski do apsurda razlikuju od sadašnjih srpčića kad si već to potegnuo.
Našim precima po junaštvu i hrabrosti, moralu i čovečnosti nije bilo premca u belom svetu, godinama i vekovima unazad, a gle sad..."junačine" istopiše tastature, a zemlja se raspala , 90% građanstva u bedi pod tuđom čizmom, a oni se k'o babe češljaju i ni dupetom da pomisle da mrdnu, a ne da nešto urade po svim tim pitanjima![]()