mshone
Aktivan član
- Poruka
- 1.396
ela, pricaj, lepo rece moj drug Boris.Zelimo mi da se druzimo i sa drugima.Odkud na ovoj temi?jelena1810:ahocu i ja da se druzim
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ela, pricaj, lepo rece moj drug Boris.Zelimo mi da se druzimo i sa drugima.Odkud na ovoj temi?jelena1810:ahocu i ja da se druzim
![]()
.
jelena1810:Ja sam Jelena iz Bg. Ovde sam sasvim slucajno stigla trazeci neki forum ili sajt za grcki jezik. Tako bih zelela da ga naucim. Pitajte slobodno sta god da vas zanima.
antio 8a to poyme syntome - nadam se da sam tacno napisala
p ozdrav[/quoteJASU RE Jelena, TI KANIS? ok si napisala,nego zasto bas grcki,pored engleskog,spanskog,(sa japanskim bih se obogatila u Londonu),i francuskog? cime se bavis i iz kog si kraja?
boricio:jelena1810:Ja sam Jelena iz Bg. Ovde sam sasvim slucajno stigla trazeci neki forum ili sajt za grcki jezik. Tako bih zelela da ga naucim. Pitajte slobodno sta god da vas zanima.
antio 8a to poyme syntome - nadam se da sam tacno napisala
p ozdrav[/quoteJASU RE Jelena, TI KANIS? ok si napisala,nego zasto bas grcki,pored engleskog,spanskog,(sa japanskim bih se obogatila u Londonu),i francuskog? cime se bavis i iz kog si kraja?
Prvo sam se zarazila sa muzikom (grckom naravno), tipa Despina, Ana Vissi, Notis, Eleanna,...
A grcki mi je tako sladak, i tako komplikovan, engleski mi je skoro pa maternji jezik, spanski tj. venecuelanski
sam skapirala zbog serija, ha, ha, ha., a francuski znam iz osnovne, italijanski isto po malo znam. Ma pravi mali poligota!!!!
Inace iz Zemuna sam, i uzivam u zivotu![]()
Odakle si ti? Cime se ti zanimas?
boricio:DA,GRCKA MUZIKA JE ZARAZNA.AKO VOLIS ROK,PROVERI GRCKE BENDOVE KAO mavros kiklos,pix-lax,ble(kao da slusas oktobar 1864).INACE SAM ZIVEO NA KIPRU I U GRCKOJ.SADA SAM NA ISLANDU I TU CU OSTATI ZA UVEK.MADA SU I KANARSKA OSTRVA U IGRI,MAKAR 5-6 MESECI GODISNJE. RADIM U STAMPARIJI KNJIGA I CASOPISA,HOBIJI SU MI PRIRODNE NAUKE,BODY BUILDING I JEZICI.NISAM BIO U YU VEC 3 GODINE,TAKO DA U PRINCIPU NE ZNAM STA SE TAMO DESAVA.CIME SE TI BAVIS I KAKO JE U BGD-u?
inace ovde je onako,bez veze,puno se radi a zivi se samo vikendima.inace dan je sve duzi.sada se smrkava u 23:30. u julu i avgustu prakticno nema noci.dan je non-stop.i onda su orgijanja po gradu.ono bas zesca.tu spucas sve pare sto si ustekao,osim ako nekom pukom srecom ne odes na odmor negde vani,ili ako ne radis trecu smenu u firmi...po onome sto vidim na vestima o jugi,bas mi se i ne dolazi,izgleda mi istio kao pre 5 god. inace je grupa mladih islandjana bila u bgd-U,pre mesec dana i otkinuli su.nije ni cudo,kad reykjavik ima samo 280 000 stanovnika. isla bi u grcku? kad budes resila konacno,mogu ti dati dosta korisnih informacija.boricio:samo sa kazaa-E.nisam siguran,za ostale.prosvrljacu po netu,pa cu ti javiti.
nisam grkinja,vec smederevka!pozdrav.........boricio:Elleni? grkinja? kalo sto ne!
elleni1980:a ko zeli da skida najnovije grcke spotove:
www.greek-forum.de
postoji i direktan download,ali uglavnom se skida preko streamload...
ops: , vidimo (citamo) se uskoro. pozdrav
jelena1810:elleni1980, kad si vec na forumu, idi skini spot "Despoina Vandh - Oti oneireuomouna - live - mpg", ne verujes kako je dobar, e dala bih 1 mil$ da sam bila na tom koncertu![]()
Zna li neko da li ima kod nas da se kupi Despoinin dvd, pokusavala sam preko neta ali posto nemam "Visa", a ni "Master" card nemogu nikako da ga narucim.[/quotpozdrav jelena!ne verujem da imas negde kod nas da kupis njen dvd.ja idem u grcku za mesec dana otprilike,pa ako ga nadjem uzecu ga,narezacu i tebi pa ti saljem postom posto smo blizu....posto si ti u bg_u......inace,jesi li videla remosov spot mia anapnoi?
moja preporuka:ako nemas novi album 8anos petrelis,obavezno skini!
veliki pozdrav,filakia pola........