A
amaranta zr
Gost
Kontakt. Potreban kontakt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
amaranta zr:Kontakt. Potreban kontakt.
a šta to značimshone:amaranta zr:Kontakt. Potreban kontakt.
giati thelete synandisi kuria?
Goscica:a šta to značimshone:amaranta zr:Kontakt. Potreban kontakt.
giati thelete synandisi kuria?![]()
![]()
kserete ta ellinika kala kyria?eistai kyrua i despinida?pwsw hronwn eistai?amaranta zr:Goscica:a šta to značimshone:amaranta zr:Kontakt. Potreban kontakt.
![]()
Zasto zelim kontakt sa nasim covekom koji zivi u Grckoj? Zato sto u Atini zivi moja najbolja prijateljica, i potreban mi je cvrst razlog da tamo otputujem sto pre. A nema cvsceg (razloga, naravno) nego da upoznam jos nekog...
prevod koji je dala gospojica je adekvatan.samo treniram znanje grckog i pravim se vazan.polla fylakia!Goscica:a šta to značimshone:amaranta zr:Kontakt. Potreban kontakt.
![]()
vevea, kai ego nomizo etsi, alla den eiha tin efkeria na eimai stin Ellada kai ola poy kserw-ematha edo sto Veligradi.Tha ithela na pao, alla i douleia moy den einai toso efkoli kai den moy dini arketa ta lefta.Polla hairetismata!boricio:slab ti je grchki mishone. ya namatis tin glosa kala prepi na se pola hronja stin elada.
i ja tebimshone:vevea, kai ego nomizo etsi, alla den eiha tin efkeria na eimai stin Ellada kai ola poy kserw-ematha edo sto Veligradi.Tha ithela na pao, alla i douleia moy den einai toso efkoli kai den moy dini arketa ta lefta.Polla hairetismata!boricio:slab ti je grchki mishone. ya namatis tin glosa kala prepi na se pola hronja stin elada.
boricio:AN EMATES ELENIKA SU STIN VELIGRAI,TOTE ISE ARHIGOS,EPIDIS EGO KSERO POLUS SERVUS KATO STIN ELADA PU MENUNE HRONJA EKI,KE DEN MILANE KALITERA APO ESENA. MIN ANISIHIS,MIA HARA ISE. HERETIZMATA APO EMENA!!!
Goscica:i ja tebimshone:vevea, kai ego nomizo etsi, alla den eiha tin efkeria na eimai stin Ellada kai ola poy kserw-ematha edo sto Veligradi.Tha ithela na pao, alla i douleia moy den einai toso efkoli kai den moy dini arketa ta lefta.Polla hairetismata!boricio:slab ti je grchki mishone. ya namatis tin glosa kala prepi na se pola hronja stin elada.![]()
![]()
![]()
boricio:a fu ise agramati re.ti nasupo tora? an den kseris tin glosa mas,min kuvedijazis tote. ade bravo!ela re ke esi aksiomatike,pes tis kati,ego prepi nafigo tora,dulevo nihtes. JA HARA!
Oprosti sto smo te izostavili iz komunikacije, ja koristim priliku da treniram, pa se kao pijavica kacim za svakoga ko progovori na Grckom.odakle ti na ovom forumu?interesuje te nesto odredjeno ili tek onako, zalutala kao crvenkapica?Goscica:Hvala, pozdrav i vama, ma lepo mi da vas slušam (čitam)na grčkom....sad to što ništa ne razumem....ma nema veze.. :wink:![]()
Ma volim Grcku,znas, cesto zamisljam sebe kako se ljuljuskam u nekom drvenom camcicu,noge mi u vodi,zabacila stap, nakrivila slamnati sesir(onaj sa sirokim obodom)i....uzivam.A preko puta mene Zakintos...mshone:Oprosti sto smo te izostavili iz komunikacije, ja koristim priliku da treniram, pa se kao pijavica kacim za svakoga ko progovori na Grckom.odakle ti na ovom forumu?interesuje te nesto odredjeno ili tek onako, zalutala kao crvenkapica?Goscica:Hvala, pozdrav i vama, ma lepo mi da vas slušam (čitam)na grčkom....sad to što ništa ne razumem....ma nema veze.. :wink:![]()
Ela file mou!To onoma mou einai Nenant.Eimai trianda dio, kai eimai apo to Prokuplje.Ksero kala pou einai to Bor kai ksero poly kala pos milane sto Vranie/imoun ekei kata ton polemo hilia eniakosia eneninda enia kai gnorizo kala tin glosa tous.Prin apo dio hronia imoun stin stratiotiki akadimia/opia teliosa prin apo 10 hronia/ sto sholio tis Ellinikis glosas kai apo tote den milisa sta Ellinika.Diavasa ena vivlio apo ton Rompert Ladlam sta Ellinika kai auto einai ola.Duleuo edo, sto Veligradi, eho tin oikogenia-tin suzigo mou kai dio mikres kores.Tora eimai lohagos/opos lene ston Elliniko strato/-auto einai to vathmo mou.Eimai pyrovolikos aksiomatikos, alla douleuo tora stin mia ypiresia, ston strato mas.boricio:ELA RE MISHONE,SERVOS IME,DEN IME ELINAS.MENO STO REYKJAVIK-ISLAND.DULEVO STIN MIA TIPOGRAFIKI ETERIJA. PALJA EHO ZI STIN ELADA 7 HRONJA.STIN KRITI-HANIJA.PRIN TRIJA HRONJA EHO METAKOMISI STIN ISLAND,EPIDI EDO VGAZO KALITERA LEFTA. EHO ZI KE STIN KIPRO DIO HRONJA.EKI MILANE DIJAFORETIKA.OPOS MILANE STIN VRANJE STIN SERVIJA.EGO IME APO TIN BOR,DIJAKOSA SARANDA KILOMETRA APO TIN VELIGRADI.APO PU ISE ESI?KE ELA MILISE MU OTAN EHIS HRONO. HARIKA PU ENFANISTIKES. HERETIZMATA-BORIS!!!