Grci, vas trazim !!!

• Začetnik teme Začetnik teme amaranta zr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jelena1810:
boricio kako je, sta se desava???
pokusala sam preko "kazaa" skidati te rok grupe, nikako mi ne ide, uzas. Sad cu ove druge sajtove da vidim, samo da nisu svi bas na grckom, nekako mi slabije ide citanje :oops: , vidimo (citamo) se uskoro. pozdrav
cao jelena.da,svi linkovi su pretezno na grckom. mada ima i americkih na engl.puno je grka u U.S.A. POZDRAV!

@elleni pogledaj Mariantha Periedi - Aplwse ta xeria sou, i Despoina Vandh - Feugoume kardia mou, spotovi su fantasticni. Cecine nove fotke i stil bas asociraju na Despoinu????
@boricio, nasla sam neke sajtove i mogu ti reci izbor je veliki, super su. Kako to da ima mnogo grka u usa. ja da mogu i da zivim tamo, ne da ne bih odlazila, nego ono....

jelena cula sam pre neki dan od nekih grka da je pegky zina izbacila neki novi cd!ali uopste ne mogu nigde da ga nadjem na netu :(
da li si ti mozda videla negde ili sam dobila mozda pogresnu informaciju?
ps.zadnji album "mazi mou" imam.....ne znam mozda su mislili na taj,ali ipak on je relativno star...

boricio:
ela re mishone megale!kala les afto pu prepi na grapsume opos mas ipe o Vuk.Iha palja,mia kopela apo tin anglija.Afti spudase kato stin elada visantiki istorija.lipon,otan tis ipa mia fora,pu emis stin YU grafume opos mas ipe o Vuk,afti trelatike tote.mu ipe,pu afto itane pjo eksipno shedio ja tin mia glosa,ke itele opos tipota na mati to dikomas alfavito.Ke vevea ,emate.tora ine stin Londino,ke den ksero ti kani.Ehume kopsi tis sindesi mas.Les pu prepi naerto kato stin YU.Isos,sintoma nakano mia prospatija.Den eho apofasisi akoma pote akrivos.
gia sou Borise!
imoun autes tis imeres stous merikes ellinikes selides sto net, pou eida sto auto to forum kao, mporo na sou po, pos mou aresoun poli kai apofasisa na pao ekei sihna.Milao gia grikmania.Isoun ekei?
Edo stin Servia, opos panda, ehoume polla provlimata stin politiki skini kai emis, to sinitismeno etnos, diaskedasoume poli kala eno vlepoume ti ola mboroun na kanoun, mono na diasozoun ton opisto tous,tora pou prepei na doumai ola pou ekanan.
hairetismata adelfe!

ela re,pu hatikes?ego ime stin idia katastasi opos prin,omos tora perigrafume me mia kopela opja eho gnorizi edo sto forum.tipota nea,i zoi ine vari.tora prepi napao stin dulja mu,ke den eho poli hrono.ta su grapso pali sintoma.heretismata sto strato mas!!!-Boris-

boricio:
ela re,pu hatikes?ego ime stin idia katastasi opos prin,omos tora perigrafume me mia kopela opja eho gnorizi edo sto forum.tipota nea,i zoi ine vari.tora prepi napao stin dulja mu,ke den eho poli hrono.ta su grapso pali sintoma.heretismata sto strato mas!!!-Boris-
euharisto poli gia ta hairetismata sou, tha ta fero stin parea mou(eipa kala?to artro tou tilikou genous mou kanei panda tin dilima).ton telefteo hrono, dulevo poli kai den eho pia eleftero hrono.Otan mporo, merikes fores vlepo ti ginetai sto net kai eida ta sholia sas-dika sou kai autis tis kopelas.
An mporeis sihna na dis ti egine stin hwra mas, mipos mporeis kai na ipothetis pos eho polles dilies, afo duleuo stin mia eidiki ipiresia ston strato mas.
Sihna den eimai sto spiti mou me tin oikogenia mou kai dan eho tous polles efkeries na kathiso gia ton ipologisti mou.Kai ola auto gia ta mikra lefta!Poli sihna rotiemai an auto aksisei ton skopo.
Ta leme, aderfe mou.

eksi-misi,kato stin KRITI.ke esi pez mu,pu isuna? ke ti ekanes eki? i isos ise akoma stin elada, ke mas korojdevis eci? afto to stigmi,ime stin vori evropi,ke na su po alitija,telo na geriso ksana kato,epidi,edo ine poli krio, tora pu ehume kalogeri, i termograsija den pernai pano apo tin 15 vatmus. min me rotas pos ine stin himona. ja nakatalavis afto,prepi na se edo. telos pando,pez mu pjos ise,ke apo pu ise?

boricio:
eksi-misi,kato stin KRITI.ke esi pez mu,pu isuna? ke ti ekanes eki? i isos ise akoma stin elada, ke mas korojdevis eci? afto to stigmi,ime stin vori evropi,ke na su po alitija,telo na geriso ksana kato,epidi,edo ine poli krio, tora pu ehume kalogeri, i termograsija den pernai pano apo tin 15 vatmus. min me rotas pos ine stin himona. ja nakatalavis afto,prepi na se edo. telos ando,pez mu pjos ise,ke apo pu ise?
Jasu apo mena ,telika vrika ligo hrono na su apandiso. Den ime pja stin Elada ma mu lipi para poli i zoi afti. Perasa pende iperoha hronja eki kato,ezisa stin Atina ke Thessaloniki ke na eho pola lefta eki ta emena.telos panda sto kala ke edo,eki pigeno ja tis diakopes ke pernao kala.Kseris,den imuna stin Kriti ma telo na pao kapote stin Hanja pu isuna ,evlepa kapote ena sireal ke eroteftika to horjo afto,ja pes mu pos ine akrivos pos ine i antropi,talasa,i zoi...

jasu re. den eho aniksi forum teleftees meres,ke lipame an eho argisi me to apandisi mu. lipon ,an telis na pas stin Kriti,stin Hania vevea, iparhi katimerini grami apo tin Atina,me karavi. ta onomata tus ine LISOS ke APTERA,oso ksero ego. ka mia fora pai ke to OLYMPIC CHAMPION. isitiria pernis apo tin Pirea. kanune peripu 25-30 evra to atomo. karavi anahorizete kanonika,kate vradi stin 21h. taksidi ine 9 ores,ke stin kriti prepi na ise stin 6 to proi. limani to lene SUDA, ke ine 5km makria apo HANIA. apo tin SUDA boris na paris i TAXI i LEOFORIO,ke ja 10 lepta ise stin HANIA. den ine diskolo ja na vris eftino domatio,kapu sta rooms for rent.i antropi ine hordijates,omos ego eho perasi kala,epidi imuna kato pola hronja mazi tus,ke sto telos ehume gini poli kali fili. i talasa ine fantastika ke katara. o keros ine telios, ke den ksero ti alo na su po,ektos i zoi ine segani ke elafri. pez mu ti dulja ekanes stin ATINA ke TESALONIKI.mipos boro na su po pos nakanis kati stin kriti,epidi ine poli dijaforetika ta pragmata eki... heretizmata apo mena..FISIKOS ELINAS!!!

Kala, tora esis iste Elines i tous paristanete??? Pandos, ola afta plaka ehoune!!!

Filakia se olous tous Ellines kai sigharitiria gia tin Olimpiada!!! :o

Ego den eimai Ellinida, alla oli lene pos eimai epeidi o pateras mou einai Ellinas! Ti hazomara tora ki afti! :P

den imaste elines vevea,apla,ehume zi stin elada merika hronja. eci pu les,o pateras su ine elinas , ke ihes efkerija na matis tin glosa tu. afto ine kalo,epidi an kseris elenika,boris na perasis poli kala kato stin elada. eho skopo nageriso mija mera kato ja panda. eho polus filus stin kriti. heretizmata!!!!

jelena1810..:
@boricio pozdrav, vidim jos si tu, sta ima?? sta se desava?? Jesi li bio na olimpijadi??
nisam. u atini nemam nikoga....samo dole na kritu. a i tolika je guzva bila tamo,prenapumpane cene,itd...vecina grckih ostrva ,su ove godine bila prazna sa vrlo malo turista....tako mi bar drugari odozdo kazu. planiram da idem na krit u januaru....vreme je dole uvek lepo zimi....kao prolece u srbiji....... pa posle opet na leto.....a leto na kritu je uvek ludnica!!!

boricio:
jelena1810..:
@boricio pozdrav, vidim jos si tu, sta ima?? sta se desava?? Jesi li bio na olimpijadi??
nisam. u atini nemam nikoga....samo dole na kritu. a i tolika je guzva bila tamo,prenapumpane cene,itd...vecina grckih ostrva ,su ove godine bila prazna sa vrlo malo turista....tako mi bar drugari odozdo kazu. planiram da idem na krit u januaru....vreme je dole uvek lepo zimi....kao prolece u srbiji....... pa posle opet na leto.....a leto na kritu je uvek ludnica!!!
Uhhh, Krit...

Back