Grci ili Makedonci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to sto vi uradili po makeodniji,trakiji nemoze se uporediti so nase mi smo samo vracali uslugu ...

fasiste? pobednici pisu istoriju
a to sto grcka ne priznaje manjine nije fasiszam?
to sto albanci su teretirani kao neljudi nije fasizam?

za zene li pricas?
pa dobro bre srpskinje ljetos ima jedan kup u Bugarsku treba da ides i da vidis , ima da se razocaras veruj...

za grkinje necu da pricam jel licu na zene od bliskog istoka

Prvo ja sam Srpkinja,a po Srbiji ste vrsili nevidjene zlocine.Znajuci i Grke i Bugare dovoljno dobro imam jasan stav ko je za sta sposoban.
Albanci su druga prica jer je vecina koja je u prvom naletu dosla bila iz zatvora u Albaniji pa su pravili dosta gluposti i zlocina i ljudi su iz zamrzeli.
Sto se tice Srpkinja i Bugarki poredjenje je nemoguce svuda ima svakakvih samo je kod vas procenat mnoooooogo veliki a to i sam znas:per: kao i svi .To se moze i ovde u Grckoj videti na svakom koraku da ne kazem u Sadanskom i blizu granice gde se organizuju vikend ture
znas kakve vrste:per:

Da o njima se radi a ti isti su se borili na strani Nemacke za vreme rata tako da su dobili ono sto su zasluzili!

veliki broj su bili us grcima ali i da su se borili sa nemcima to ne daje vam za pravo sad da ih proteravate i ne dajete da se vrate !

sta je sla slavjanima u grci graganski rat?
zato i njima ne daju da se vrate?

samo turci su lek za one afrikance

Aгапи да будем искрен ја покушавам да те сватим али преко једно не можеш ни ти пречи.Једино могу да те сватим у томе што године које си провела у грчку су учиниле своје.Човек мора да буде и самокритичан.То што ти је прирастао за срцу Грчки народ не значи да је и савршен.Значи да је извршио геноцид над нас је факт.Да извршен је геноцид над словенском народу али протеран ,масакриран и убијан је Македонски народ,а не како што каже Бугарофил(Бугараш).Бугари немају везе са тим ту си у праву јер и Бугари су познати по масакрима.И раније сам ти послао сведоштва и ти људи тамо који су преостали видела си и сама како се изјашњавају.

Ti si dobar covek kulturan i zao mi je sto se ne slazemo ali takav je zivot.Zivela sam u Edesi i znam te ljude o kojima pricas ali bar one koje ja poznajem ne priznaju da imaju veze sa vama a pricaju slican jezik vasem!

Prvo ja sam Srpkinja,a po Srbiji ste vrsili nevidjene zlocine.Znajuci i Grke i Bugare dovoljno dobro imam jasan stav ko je za sta sposoban.
Albanci su druga prica jer je vecina koja je u prvom naletu dosla bila iz zatvora u Albaniji pa su pravili dosta gluposti i zlocina i ljudi su iz zamrzeli.
:

Tacno , jer su bili tretirani kao zivotinje pa nisu imali drugi razlog , posle toga , ako hoces dobiti papire u ''Grcku '' moras promeniti ime i postati Orthodox .
Kako bi bilo kada bi tako ''Grcima'' pravili po zapadnim zemljama ??
Izlazim od ovaj Topic , jer ne volim prepucavanja samo taj dokumentarac u vezi Çamërije sta sam ga u prosli post postovao , mozes je sada videti :
N.Zervas and germans nazi/Cameria(Tsamouria )genocide

Ciao :bye:

Poslednja izmena:
Sto se tice srpkinja i Bugarki poredjenje je nemoguce svuda ima svakakvih samo je kod vas procenat mnoooooogo veliki a to i sam znas:per: kao i svi .To se moze i ovde u Grckoj videti na svakom koraku da ne kazem u Sadanskom i blizu granice gde se organizuju vikend ture

srpkinja a podrzavas antislovensko pleme kao grci :dash:
pa se ljutite zasto Bugari podrzavaju albance koji sa pravo rade ono sto rade

Bugarke ne idu u srbiju dok srpskinje idu u Bugarsku;)
u grcku Bugari imigranti gotovo i da nema skoro sve cigane od Bugarsku su migrirali u Grcku :mrgreen: HVALA EU !!!!

ma koji grci bre placu na TV kako nemaju pare ti mene grci hvalis
zalosno kako osecas inferiornost prema grcima

dovoljno je da cijes njihov jezik i sve ti je jasno

:hahaha::rotf:

Ti si dobar covek kulturan i zao mi je sto se ne slazemo ali takav je zivot.Zivela sam u Edesi i znam te ljude o kojima pricas ali bar one koje ja poznajem ne priznaju da imaju veze sa vama a pricaju slican jezik vasem!

Јер се боје.Политика Грчке није ни данас боља.И знам да у дубини душе признајеш да сам у праву.Ради се о живим сведоцима а не о антику.

veliki broj su bili us grcima ali i da su se borili sa nemcima to ne daje vam za pravo sad da ih proteravate i ne dajete da se vrate !

sta je sla slavjanima u grci graganski rat?
zato i njima ne daju da se vrate?

samo turci su lek za one afrikance

Pa da imaju probleme sa njima kao sto imamo u Srbiji,mislim na siptare.
A kad si toliko pametan koliko ste vi turaka proterali iz bugarske?Turci ako hoce u EU moraju da budu mirni.

Pa da imaju probleme sa njima kao sto imamo u Srbiji,mislim na siptare.
A kad si toliko pametan koliko ste vi turaka proterali iz bugarske?Turci ako hoce u EU moraju da budu mirni.

Агапи реци али искрено.Да си чула о Македонцима и Егејску Македонију то знам али хтео би да знам дали си чула за Бугаре у околини Лерина,Водена Овчарани итд итд.Ја сам чуо да је славни Ахил био Бугарин главом и брадом.

[YOUTUBE]

Хајде добро погледај нек ти није мрско.Могу грци да негирају све али ово се не негира.Генерације то преносе и добро знају шта су.Видиш они знају која крв тече у њима.Али није ни Грчка ни Бугарска а ни Српска.

Poslednja izmena:
vi ste imali saveznika isto kao mi
vi ste izabrali komunizam koji je najkrvava diktatura u svetu koja uzela zivote desetke mozda i stotina miliona ljude!

nemoj da pricas o jel svet je video u 90'te ko je klao neduzne ljude i borio za veliku srbiju

Ко смо то МИ, нисте ми одговорили.
Французи су били наши савезници, то сте Ви рекли, а ми(опет то фамозно ми) изабрали комунизам,како сад то, Французи су били комунисти, а
зар Бугари нису изабрали комунизам,
А о деведесетима молим Вас немојте говорити и шта је Свет видео, видео је Свет и шта су Бугари чинили у оба светска рата па шта какве то везе има,
а Срби када би од овок тренутка па наредних сто година само убијали не би могли да стигну бугарске злочине.
А о билансу жртава комунизма може да се отвори посебна тема, али имајте на уму да су диктатори који су се сматрали комунистима убијали своје сународнике, а нацисти и своје али махом друге само зато што су друге нације и верем, велика је разлика...

Ко смо то МИ, нисте ми одговорили.
Французи су били наши савезници, то сте Ви рекли, а ми(опет то фамозно ми) изабрали комунизам,како сад то, Французи су били комунисти, а
зар Бугари нису изабрали комунизам,
А о деведесетима молим Вас немојте говорити и шта је Свет видео, видео је Свет и шта су Бугари чинили у оба светска рата па шта какве то везе има,
а Срби када би од овок тренутка па наредних сто година само убијали не би могли да стигну бугарске злочине.
А о билансу жртава комунизма може да се отвори посебна тема, али имајте на уму да су диктатори који су се сматрали комунистима убијали своје сународнике, а нацисти и своје али махом друге само зато што су друге нације и верем, велика је разлика...

u vreme svetske ratove svi su ubijali
a to sto srbi su ucinili najveci masakr posle drugog svetskog rata ?
Bugari nisu izabrali komunizam nego komunizam je izabrao Bugarsku kad je crvena armija usla i instalirala svoje ljude na vlast u Bugarsku...

Ajde ne lupetaj da su mogli odavno bi uzeli i koliko ja znam grcki deo Kipra je u EU a okupirani deo koji drze Turci nije:hahaha: Tursku samo lazu oni nikad nece uci u EU ne zato sto ih Grci nece nego zbog zapada,nece ih niko!!!!!!!

jel znas da u turske ratne akademije uce mlade vojnike da Turska moze da ukupira Atinu u rok od 48 sata?
e se radi o tome dali neko hoce ili nece turce nego se radi o STRAH !
mislim da i sama znas koliko je strah grcima od turske
ja cak sam bio iznenagjen kad sam bio

kad ja turska uzela pola Kipar onda grci su rekli-EU i NATO su ista bagra :mrgreen:
a sad ista ta EU mole za pare

a inace sreca je sto su u NATO , NATO spasava grcku od tursku invaziju

u vreme svetske ratove svi su ubijali
a to sto srbi su ucinili najveci masakr posle drugog svetskog rata ?
Bugari nisu izabrali komunizam nego komunizam je izabrao Bugarsku kad je crvena armija usla i instalirala svoje ljude na vlast u Bugarsku...

Јадни Бугари расплакаћу се.
Сви су убијали али неки су убијали да би извукли живу главу и ослободили се окупације, а неки (читај Бугари) су убијали зато што им се могло, а убијали су цивиле жене и децу, и водили освајачке ратове...
Што се тиче овога за Србе не знам шта да одговорим ко то уопште спори, и није то највећи злочин после другог светског рата то сте измислили ту је и Руанда и Авганистан, али то свакако не умањује тај злочин, али у сваком случају то је мали број у односу на број Срба побијен у оба светска рата само од стране Бугара...
Ако је то тако са Бугарима, а говорим о овом што сте рекли за комунизам, зашто мислите да тако није и са другима.
Уосталом немојте ни одговорити на то, Срби су изабрали идеологију једнакости и просперитета, а Бугари идеологију мржње и зла, посматрајте то тако, а друга је ствар то што ни комунизам није спроведен онако како је првобитно замишљен...
И ни једном ми нисте одговорили ко смо то МИ?

Poslednja izmena:
da ne kazem u Sadanskom i blizu granice gde se organizuju vikend ture

Да ти чеш да ми кажеш...Одеш у грчку на море и све оне дебеле гркиење-циганке су твоје..трче за правим Белим људима.

Поготово за Србе..Одеш у грчку на море и кажеш да си Србин одмах те води грчка девојка иза чошка да те мало опусти.:heart:

koga bre lazes
ove spomenike su postavljeni pred 5 godina
do pre neko vreme ste bili slovene sad ste anticke

ako ste anticke same dokazujete da Kliment i Naum i Samuil su Bugari

Vrselo se ispitivanja kod nas i dokazano je da mi imamo poteklo Anticke Makedonije!!!
A Kliment,Naum i Car Samoil,svi znaju da su Makedonce-ne pricaj gluposte,za to imamo i dokaze!!!
Evo ti,pa procitaj:http://www.google.com/imgres?imgurl=http://faq.macedonia.org/images/car.samuil.mapa.jpg&imgrefurl=http://faq.macedonia.org/history/11.4.html&usg=__STUu42eNJdzTwJBJrYbS38Se2u0=&h=384&w=479&sz=83&hl=en&start=2&itbs=1&tbnid=7ZTQ4tsiGaj-_M:&tbnh=103&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dcar%2Bsamoil%26hl%3Den%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1
http://www.*******************/broevis/2000/sonce328/Tekst42.htm
http://www.m-p-c.org/Istorija/Sv-Kliment.htm:rtfm:

Да ти чеш да ми кажеш...Одеш у грчку на море и све оне дебеле гркиење-циганке су твоје..трче за правим Белим људима.

Поготово за Србе..Одеш у грчку на море и кажеш да си Србин одмах те води грчка девојка иза чошка да те мало опусти.:heart:

Ajde ne lupetaj molim te,mozes reci da su Grkinje ruzne ili bilo sta drugo ali se sigurno ne moze reci da su "slobodne" ili ih uporediti sa Bugarkama bar sto se morala tice.

jel znas da u turske ratne akademije uce mlade vojnike da Turska moze da ukupira Atinu u rok od 48 sata?
e se radi o tome dali neko hoce ili nece turce nego se radi o STRAH !
mislim da i sama znas koliko je strah grcima od turske
ja cak sam bio iznenagjen kad sam bio

kad ja turska uzela pola Kipar onda grci su rekli-EU i NATO su ista bagra :mrgreen:
a sad ista ta EU mole za pare

a inace sreca je sto su u NATO , NATO spasava grcku od tursku invaziju

Pa vidim svi se toliko uplasise pa zbog toga udarise veto na ulazak okupiranog dela Kipra u EU:dash:
Grci mnogo vise mrze Turke nego sto ih je strah aTurci su daleko mnogoljudniji od Grka i normalno je da im nije svejedno,ali kukavice sigurno nisu.
Svi se svima uvlace za pare a najpoznatiji su Bugari po tome a niste se bas ni dokazali kao ratnici osim kad je da ubijate civile ili da budete na strani jaceg pa ste onda 'HRABRI"

Kljuc za temu.:rtfm:
Stigli smo do sirenja sovinizma tako da nema smisla ici dalje.:worth:
Ipak je Balkan bure baruta.:dash:
A ovi srbi koji se toliko busaju ne podnose ni svoje srbe a kamoli bugare.Sa pravim srbima,mi bugari smo u odlicnim odnosima.Imamo i mi takve tripere.;)
PS svako ko bolje zna bugare zna kakav smo kulturan i civilizovan narod. ;)

Poslednja izmena:
Kljuc za temu.:rtfm:
Stigli smo do sirenja sovinizma tako da nema smisla ici dalje.:worth:
Ipak je Balkan bure baruta.:dash:
A ovi srbi koji se toliko busaju ne podnose ni svoje srbe a kamoli bugare.Sa pravim srbima,mi bugari smo u odlicnim odnosima.Imamo i mi takve tripere.;)
PS svako ko bolje zna bugare zna kakav smo kulturan i civilizovan narod. ;)

Baš tako prijatelju! :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back