agapi_8
Aktivan član
- Poruka
- 1.081
Ето видиш?Искрено:Који више личу на Талибани?Ја мислим да Грци и Талибани раџала их је једна мајка![]()
Smesan si!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето видиш?Искрено:Који више личу на Талибани?Ја мислим да Грци и Талибани раџала их је једна мајка![]()
Smesan si!
Kad mi ne bude trebao TUMAC, da procitam tvoje postove, tada cu ti mozda odgovorit. A inace za tebe su Grci pojam koji nikad neces ni razumeti ni dostici.
Знам.Где си бре Агапи?Још си само ти фалила у ову кашу.Па зар нисам у праву?
mislim da dobro je pznato koji narod je ziveo na severu grcke i u FYROM
![]()
Tu sam,drago mi je sto se slazes samnom......eto i ja da dodam zacin kasi....
mislim da dobro je pznato koji narod je ziveo na severu grcke i u FYROM
![]()
Ovo vise mi ne lici na kasu,nego na :![]()
TARATUR
Nama jeste poznato ali suprotno od tvojih saznanja.Jedina stvar gde se Grci,Srbi i Fyrom mogu sloziti jednoglasno je da ste posle Albanaca vi najvece zlo na Balkanu.....
Pa zar ne znate da su Makedonci - Srbi sa teškata govornata manata ?!?!?!?!![]()
Nista ti ne mislis,ja mislim ko narod zivi u delove Bugarskoj,i Grckoj,evo ti pa vidi:![]()
od prvo zlo ste pali na kolenja
albanci caruju i u grcku
sve drze od restorante do hotele
cudno jel ja od grka cujem da turci i firomci su zlo za njima
a srbe nek misla sta hoce nije mi vazno
inace treba da se zna da docice sve na svoje
platice i grcka i ostali zbog genocid nad Bugara
Ovo vise mi ne lici na kasu,nego na :![]()
TARATUR
od prvo zlo ste pali na kolenja
albanci caruju i u grcku
sve drze od restorante do hotele
cudno jel ja od grka cujem da turci i firomci su zlo za njima
a srbe nek misla sta hoce nije mi vazno
inace treba da se zna da docice sve na svoje
platice i grcka i ostali zbog genocid nad Bugara
albanci u grcku slave nezavisnosti Kosova
Ti se pravis lud ko je pao na kolena od siptara,molili su da im pomognu ameri i ostali guzoljupci,da nisu bombardovali Srbiju do sad bi ih mi sredili kako i zasluzuju pogotovu teroriste.
Koji bre albanci caruju gde si to video,rade ko radnici i skupljaju masline i kriju se od policije jer vecina nema papire!
E pa ja ti kazem sta misle Grci jer to veoma dobro znam posle 18god zivota ovde.Sigurno nece tebi da kazu da mrze bugare,a mrze vas to je sigurno.
Ko je vrsio genocid i ko je bio fasista je svima dobro poznato1