Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad cu nacrtati na mapi :mrgreen:

cek..
Ево неке мапе :whistling:
mapa.jpg

нисам контролу видела месецима, возим се углавном трамвајем...понекад 95ицом при повратку кући...
e nesto sam morao u subotu u 7 ujutru da idem busem i ladno usla kontrola.. :eek:
nisu dosli do mene posto sam silazio na sledecoj..ali da su dosli pitao bi ih a zasto su usli na vrata za izlaz i sto ne spavaju subotom rano kao svi normalni ljudi

i nesto se mislim..kako da im das kartu kad mora da se drzi socijalna distanca od 2 m u zatvorenom prevozu.

Poslednja izmena:
e nesto sam morao u subotu u 7 ujutru da idem busem i ladno usla kontrola.. :eek:
nisu dosli do mene posto sam silazio na sledecoj..ali da su dosli pitao bi ih a zasto su usli na vrata za izlaz i sto ne spavaju subotom rano kao svi normalni ljudi

i nesto se mislim..kako da im das kartu kad mora da se drzi socijalna distanca od 2 m u zatvorenom prevozu.
Дистанце ионако нема према осталим путницима, па је свеједно.

Gradski prevoz nam je generalno leglo zaraze.
isto mislim pa mi stvarno cudo da ama bas niko od kontrolora nije imao koronu, a dugo su na pocetku pandemije radili bez ikakve zastite, maske nisu imali, a rukavice dobili 1 par i rekli im - perite ih i nosite sve dok se ne pocepaju....mnogi od njih ih uopste nisu nosili.....
stvarno sam u dilemi sta da mislim o kovidu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back