- Poruka
- 131.987
e sad cu nacrtati na mapi
cek..
cek..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel ti voziš autobus po ruti koju si nacrtao? Jok? Tako sam i mislilakod delta sitija se puni onaj elektricni bus tako da smo u temi![]()

Važipa jeste velik auto .. kod mene sve veliko![]()

Daleko mi Borča a bila sam u Zemunu poslednji put 2002e idi i do borce preko zemuna
znam sad ces me pitati
a sta cu u borci![]()

e nesto sam morao u subotu u 7 ujutru da idem busem i ladno usla kontrola..нисам контролу видела месецима, возим се углавном трамвајем...понекад 95ицом при повратку кући...

Дистанце ионако нема према осталим путницима, па је свеједно.e nesto sam morao u subotu u 7 ujutru da idem busem i ladno usla kontrola..
nisu dosli do mene posto sam silazio na sledecoj..ali da su dosli pitao bi ih a zasto su usli na vrata za izlaz i sto ne spavaju subotom rano kao svi normalni ljudi
i nesto se mislim..kako da im das kartu kad mora da se drzi socijalna distanca od 2 m u zatvorenom prevozu.
isto mislim pa mi stvarno cudo da ama bas niko od kontrolora nije imao koronu, a dugo su na pocetku pandemije radili bez ikakve zastite, maske nisu imali, a rukavice dobili 1 par i rekli im - perite ih i nosite sve dok se ne pocepaju....mnogi od njih ih uopste nisu nosili.....Gradski prevoz nam je generalno leglo zaraze.