Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
većina ljudi koji sede kući u stvari rade od kuće
Не могу сви да раде од куће. Имаш много фирми где мањи број људи могу да раде од куће, док већина нема ту могућност.

Што је најгоре бар половина људи, ако не и више, која путује ових дана овим јадним превозом, не ради никакву битну делатност за опстанак народа.

И што је најгоре посла је све мање и мање, јер државни органи, фирме и институције су повезане, па ако ти престанеш са радом, а ја зависим од твоје дистрибуције, логично је да ћу и ја колико сутра остати без посла.

planiraju da ukinu gradski prevoz generalno ako ne i međugradski??
mada izgleda da to rade i npr u sloveniji ili su već uradili
doduše ljubljana je veličine novog sada ali nema veze samo kažem
Могли су то још јуче, као и да тотално затворе границе, као и да поделе маске свима и да хапсе оне који се не придржавају тога.

Они као да намерно све раде наопако.

Шта да ради жена која крене да се порађа у 1 ноћу. Немају сви аутомобил. Хоће ли радити таксисти?
Ех сада га претера. Баш мора такси да зове, не постоји ни комшија, ни кум, ни род ни помозбог да превезе до болнице, него баш такси мора.

Могли су то још јуче, као и да тотално затворе границе, као и да поделе маске свима и да хапсе оне који се не придржавају тога.

Они као да намерно све раде наопако.

Ех сада га претера. Баш мора такси да зове, не постоји ни комшија, ни кум, ни род ни помозбог да превезе до болнице, него баш такси мора.

Ја бре нисам знала ко су ми комшије као што ни сада не знам. Једва да ми отпоздраве у пролазу.

Ја бре нисам знала ко су ми комшије као што ни сада не знам. Једва да ми отпоздраве у пролазу.
Замисли да је рат, да си у полусрушеној згради и да ти креће порођај, а напољу нема никога само Швабе вичу ''есвирт бекант гегебен''.

И онда схватиш да данас у ствари имаш сто солуција да решиш тај проблем без таксија ... рецимо зовеш полицију или војску која по улицама јури пензионере, стопираш итд.

Замисли да је рат, да си у полусрушеној згради и да ти креће порођај, а напољу нема никога само Швабе вичу ''есвирт бекант гегебен''.

И онда схватиш да данас у ствари имаш сто солуција да решиш тај проблем без таксија ... рецимо зовеш полицију или војску која по улицама јури пензионере, стопираш итд.

Наравно да се све може решити али ако би икако могло без тог присилног сналажења.

Зато што је ово Србија и зато што су глобалисти решили да чипују цео свет и да укину готовински кеш, а вирус ће одрадити тај посао.

То је наравно теорија завере. Као што је ''теорија завере'' била да ћемо имати чиповане ЛК.

Не могу сви да раде од куће. Имаш много фирми где мањи број људи могу да раде од куће, док већина нема ту могућност.

Што је најгоре бар половина људи, ако не и више, која путује ових дана овим јадним превозом, не ради никакву битну делатност за опстанак народа.

možda nisu narod pa gledaju ipak da opstanu ******

Ove godine imamo hranu..A sledece.Ko ce da poseje.Ko ce da otkupi trzisne viskove od sitnih seljaka.Nece moci autobusom na pijacu u Bg .
Mislin da cemo sledece godine svi da jedemo GMO
За тебе се не плашим, ти ћеш направити залихе, ако већ ниси, чим о томе већ размишљаш.

ako samo da nas spasu. odnosno narod
Наравно, што мање демократије и људских права, мање ће бити заражених људи.

možda nisu narod pa gledaju ipak da opstanu ******
Ја ти причам о државним фирмама, јавним службама и институцијама којих у БГ имаш мали милион, а без којих се апсолутно може, оне и даље раде, а њихови запослени не морају да брину за опстанак, таман да се не ради до зиме. Такође имаш и доста приватних фирми које су стабилне и које могу да се изборе са овом кризом, као и ове државне.
Тек на крају долазимо до тог процента људи који се боре за опстанак и којима је сваки дан битан да раде.

Али на крају се запитамо, чак и да пустимо ту трећу категорију људи да раде да би опстали, чак и по цену да се заразе и да друге заразе, како ће они остварити профит, ако је цео град замрзнут и пуст ???

Једино, ако ниси мислио на лопове и друге криминалце, то је већ друга ствар.

За тебе се не плашим, ти ћеш направити залихе, ако већ ниси, чим о томе већ размишљаш.

Наравно, што мање демократије и људских права, мање ће бити заражених људи.

Ја ти причам о државним фирмама, јавним службама и институцијама којих у БГ имаш мали милион, а без којих се апсолутно може, оне и даље раде, а њихови запослени не морају да брину за опстанак, таман да се не ради до зиме. Такође имаш и доста приватних фирми које су стабилне и које могу да се изборе са овом кризом, као и ове државне.
Тек на крају долазимо до тог процента људи који се боре за опстанак и којима је сваки дан битан да раде.

Али на крају се запитамо, чак и да пустимо ту трећу категорију људи да раде да би опстали, чак и по цену да се заразе и да друге заразе, како ће они остварити профит, ако је цео град замрзнут и пуст ???

Једино, ако ниси мислио на лопове и друге криминалце, то је већ друга ствар.
Nisi ukapirao sta sam rekla.
Mislim da ce propasti sitni seljaci koji snabdevaju pijace u gradovima
Ne mogu da udju u grad i prodaju salatu i voce .
U staklenike ne smeju.
Nece imati novac da obnove proizvodnju.
Nisam govorila o ratarskim proizvodima.
To je vec izgubljena bitka.
Nije svrha zivota imati za hleb i mleko

Nisi ukapirao sta sam rekla.
Mislim da ce propasti sitni seljaci koji snabdevaju pijace u gradovima
Ne mogu da udju u grad i prodaju salatu i voce .
U staklenike ne smeju.
Nece imati novac da obnove proizvodnju.
Nisam govorila o ratarskim proizvodima.
To je vec izgubljena bitka.
Nije svrha zivota imati za hleb i mleko
Па сељаци не користе јавни превоз за транспорт хране.
Чак ни транспорт робе на граници није заустављен, јуче није било путничких возила, а камиони су чекали од 2-10 сати.
Мислим да је већи проблем, што неће бити довољно људи на пијаци. Наравно осим ако нису забранили малим привредницима да раде.

Што се тиче жетве, ако је она посејана како треба, не видим разлог да буде кризе. Без неких делатности се не може, без већине се може, као што су разни државни органи и многи приватници.

Па сељаци не користе јавни превоз за транспорт хране.
Чак ни транспорт робе на граници није заустављен, јуче није било путничких возила, а камиони су чекали од 2-10 сати.
Мислим да је већи проблем, што неће бити довољно људи на пијаци. Наравно осим ако нису забранили малим привредницима да раде.

Што се тиче жетве, ако је она посејана како треба, не видим разлог да буде кризе. Без неких делатности се не може, без већине се може, као што су разни државни органи и многи приватници.
Kako ne koriste GSP.
Ovi iz okoline Bg. Koriste..Do Grocke,Barajeva,... vozi GSP.
Imas validatore unutra
Juce sam bila na. pijaci Vidikivac.60% prodavaca 65+.

Због забране кретања после 20 часова, гсп ће имати последње поласке управо сада, у 18:30.

Ако не ухватите превоз на време... желим вам сву срећу да стигнете кући.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back