Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoćeš da kažeš da vozila iz javnog prevoza pripadaju Bus Plusu?

GSP je firma koja se bavi prevozom, koja ima vozila, sofere, servisere, garaze... sve.
Busplus je orudje za naplatu karata u prevozu. Bavi se samo putnicima.

Sto se mene tice, ako neko nece da plati, neka lepo izadje pa neka radi bilo sta, a ne da zeza ostalih 20-50-100 ljudi, koji jesu platili.

:rotf:

23393-7bcdb7073c89212a21403f2c535ee8df.jpg

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=11&dd=26&nav_id=1203546

Niko da prokomentarise, da ne kazem pohvali, nove briljantne ideje gradskih mocnika.

Kroz buducu pesacku zonu ostavljaju se trake za taksiste.

Ali to nije sve, ukidaju se trole koje rade kako treba i umesto njih se uvode elektro autobusi, a onda se ukidaju elektro autobusi i prave se sine kroz pesacku zonu za tramvaj na baterije.

Zamislite samo kako ce to da bude pesacka zona kroz koju idu tramvaji i taksisti.

Ja bih jos predlozio da se iskopa kanal za gondole sredinom ulice od fontane na Slaviji do Kalemegdana i onda slapovima, da ne kazem vodopadom do Beograda na vodi i kruzna linija nazad Nemanjinom do Slavije.

Ako vodja ostane dovoljno dugo na vlasti, a ovde nista nije nemoguce, imacemo 4-5-6 prevodnica od Slavije niz Nemanjinu do muzeja zeleznice, u blizini Fatamorgane na vodi.

Tramvaj necu da komentarisem jer su trolejbusi vec dovoljno ekoloski sto se mene tice, a svakako su mnogo pokretljiviji.

Videh malopre... da je grad raspisao tender za tramvajske sine preko Ada mosta. Konacno... :ceka:
Jos par meseci ce da traje procedura pa bismo trebali 2018. konacno da preko mosta idemo i tramvajem. Kazu, pomocu tih sina cemo moci da idemo izmedju centra, Banovog brda i Novog Beograda u svim pravcima.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=11&dd=26&nav_id=1203622

Koji broj bi mogla da ima linija "Banovo brdo - Blokovi" ? :think:
Proverih, vec postoji 13 :mrgreen: Ali, preko drugog mosta... Hoce li samo da pomere trasu?

Poslednja izmena:
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=11&dd=26&nav_id=1203546

Niko da prokomentarise, da ne kazem pohvali, nove briljantne ideje gradskih mocnika.

Kroz buducu pesacku zonu ostavljaju se trake za taksiste.

Ali to nije sve, ukidaju se trole koje rade kako treba i umesto njih se uvode elektro autobusi, a onda se ukidaju elektro autobusi i prave se sine kroz pesacku zonu za tramvaj na baterije.

Zamislite samo kako ce to da bude pesacka zona kroz koju idu tramvaji i taksisti.

Ja bih jos predlozio da se iskopa kanal za gondole sredinom ulice od fontane na Slaviji do Kalemegdana i onda slapovima, da ne kazem vodopadom do Beograda na vodi i kruzna linija nazad Nemanjinom do Slavije.

Glupost..ne mogu nešto sada ni da zamislim.
Koji je to deo pešačke zone, ako će ići tramvaji i taxi vozila.. trotoari?

- - - - - - - - - -

Iskorištiti podzemne izvore u Beogradu je već intelektualniji i pavi poduhvat, mada si ironičan.

Možda nekad, neko pametan, bude na vlasti, pa iskoristi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back