причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
danas, sunce sija, a crveni novi bus `mercedes` linija 408 prepuna putnika....a grejanje u busu radi pa rastura

bio drugar u pragu za vreme ovih praznika, kaže da karta od 90 min košta otprilike 60 centi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas, sunce sija, a crveni novi bus `mercedes` linija 408 prepuna putnika....a grejanje u busu radi pa rastura
Kako vam se svidjaju reklame po Solarisima?
Reklame čega/koga?
Cipsa, banki, sladoleda.... Uglavnom po linijama koje su najpopularnije, a brojim samo na solarisima.
ja jesam...`fitnes za trece doba`reklame unutar autobusa ali ne uočih ništa "specijalno"
Od linija koje ja koristim SOLARIS su trijeskec i 56ica. Nisam videla nijedan koji je spolja oblepljen reklamama.
Posle one tvoje poruke baš zagledala reklame unutar autobusa ali ne uočih ništa "specijalno"
ne primećujem reklame
ali prljavštinu....
uspela sam par puta sa donjogradskog bulevara da idem jedanaesticom do bloka...lepo, čisto, milina![]()
Kao i da nisu, imam osecaj da saobraca jedan jedini tramvaj koliko se dugo ceka.
pale oni redovno, samo ja imam `srece` da uvek grejuSetili su se da upale klime (u solarisima)![]()
Setili su se da upale klime (u solarisima)![]()
pale oni redovno, samo ja imam `srece` da uvek greju