sto?pa to nije nasa sramota,vec je to sramota komunalaca i onih iz vlasti koji su im naredili da se rvu s narodom za 90 dinara,a one vece lopove uopste ne diraju.e to je sramota.
Ти кад лупиш једва останеш жива. Да су девојке платиле тих 90 динара рвања не би било.
Такође, ничега не би било да су девојке дале личну карту комуналцима, само је цена већа, пар хиљада, тако то и бива у цивилизацији.
Сада ће платити још већу цену, јер им следује поступак због ометања службеног лица...
Реда мора да буде, а свако би морао да крене од себе, пријатељ ми прича да су му скоро у Абу Дабију у метроу наплатили скоро 30€ казне (прерачунато у евре) јер је жвакао жваку, дошла нека њихова полиција, security или шта већ, право код њега, вероватно гледали на камери, спазили шта ради, и цап...
- - - - - - - - - -
Ne može da se vozi ređe jer ide na posao svaki dan.
Za tebe je biranje između nahraniti dete ili kupiti markicu patetika? Zanimljivo.
Nije mene briga šta i kako radiš, nego je krajnje licemerno i odvratno čuti od nekoga ko sam priznaje da je zavrnuo ovaj truli sistem -dakle, ili ne prijavljuješ radnike ako ih imaš, ili ne plaćaš porez, ili ne prijavljuješ imovinu, ili ne možeš da dokažeš poreklo imovine - kako sve vreme kuka da sistem mora da se poštuje i da kako svi moraju da plaćaju karte, makar im deca ne jela. S druge strane, pošto sam na beogradskom asfaltu proveo nekih tridesetak godina i prošao sve i svašta i malo toga ne znam, tvoje ponašanje me upućuje na zaključak da nisi neki veliki igrač, i da na ovaj način bustuješ svoj ego, jer si apsolutno svestan da u svakom trenutku mogu da dođu da plene i hapse. Ne zbog poštovanja zakona, nego što mora da se narodu pokaže privid poštovanja zakona, a takvi kao ti su prave mušterije. Znaš ono:
A street kid gets arrested, gonna do some time
He got out three years from now just to commit more crime
A businessman is caught with 24 kilos
He’s out on bail and out of jail
And that’s the way it goes
Raah!
Ајде бре не сери више, тако и они Цигани што изроде по 10-торо деце, оправдање што краду им је да морају да нахране децу. Занимљиво је да Срби и Цигани имају те неке аналогије.
А ниси ни морао да кажеш да си порастао у БГ циган ма'ли, види се из размишљања, теби је завртање систем обавезно лоповлук, шема итд..
И наравно, цела Србија, иако у просеку много сиромашнија од престонице може да подиже децу и да плаћа превоз, само у београду не могу оба истовремено, доста бре више те патетике.