Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo:

GSP Beograd,
Lasta

privatni prevoznici:

Grupacija Beobus,
- "B&B Linea";
- "Bamiron BG";
- "Knežević trans";
- "Košava prevoz";
- "Lekon";
- "Lui Travel";
- "Saga trans";
- "Unacop";
- "Viktor boš".
Grupa "Privatni prevoznici",
- "Banbus";
- "C&LC Group (ex-Cvrčak)";
- "Dumeco";
- "M&M trans";
- "Trans-Jug";
- "Transprodukt".
Veolia Transport,
Autokodeks,
Tamnava trans,
Presto,
Citybus i
Ćurdić

naplata:
BusPlus

A kod nas u Sarajevu samo jedna firma (propala ko kauč) vrši usluge gradskog prevoza.
I to državna.. GRAS. :eek:

Usluge katastrofalne, nema vozila, prljavo, staro.. Revizori ko da su sa planine sišli.. :roll:

Koliko je kod vas karta ?

U nas je 1,60 KM (oko 90 cenata), pa koliko god stanica se vozio.. Ili jednu ili išao do kraja.

A kod nas u Sarajevu samo jedna firma (propala ko kauč) vrši usluge gradskog prevoza.
I to državna.. GRAS. :eek:

Usluge katastrofalne, nema vozila, prljavo, staro.. Revizori ko da su sa planine sišli.. :roll:

Koliko je kod vas karta ?

U nas je 1,60 KM (oko 90 cenata), pa koliko god stanica se vozio.. Ili jednu ili išao do kraja.

Tužno, razlika je samo u tome što je Sarajevo 5 puta manje od Beograda, tako da Sarajlije u mnogo manjoj meri zavise od javnog prevoza.

Mislim da je to ipak do operatera koji vise ne zele da ustupaju koriscenje kratkog broja besplatno...
U svakom slucaju, necu vise slati upit da vidim kada ce bus...
Ipak, to nije dovedeno do savrsenstva da bih dao 2,5 dinara da saznam kada ce naici....

A sad bi BusPlus trebao na svakom stajalistu pored uputstva za slanje upita stavi i koliko to kosta, jer je to u obavezi svakog ko koristi kratki broj...

Mislim da je to ipak do operatera koji vise ne zele da ustupaju koriscenje kratkog broja besplatno...
U svakom slucaju, necu vise slati upit da vidim kada ce bus...
Ipak, to nije dovedeno do savrsenstva da bih dao 2,5 dinara da saznam kada ce naici....

A sad bi BusPlus trebao na svakom stajalistu pored uputstva za slanje upita stavi i koliko to kosta, jer je to u obavezi svakog ko koristi kratki broj...
aha,oce sigurno:roll: vuksa ce to odraditi,kao i sve do sada.
a u slucaju tel.operatera,koliko znam,kad god je u pitanju nesto ovog tipa (ili recimo vruca linija,ili one reklame za poziv na chat upoznavanje,cije reklame su u vecini gradskog prevoza),verujem da je bus-plus sklopio dogovor sa njima,da ima se dodeli broj za sms upite o broju stanica,i uvek neki procenat ide i ugovaracu.omrsice se busplusovci

Nista mi nije jasan ovaj novi sistem :confused:
Ja, kao buduci student, nemam pojma kako cu da se snadjem bilo gde da odem, zato sto ne poznajem grad... Cim stignem, moram da nabavim tu BusPlus karticu, a ne znam ni kao, ni gde... Nasla sam njihov sajt, koji je veoma lose uradjen... Da li neko moze da mi pomogne da mi kaze gde da odem, koje dokumente da pripremim, koliko da platim, da li imam neki popust posto sam student i to... hvala

Nista mi nije jasan ovaj novi sistem :confused:
Ja, kao buduci student, nemam pojma kako cu da se snadjem bilo gde da odem, zato sto ne poznajem grad... Cim stignem, moram da nabavim tu BusPlus karticu, a ne znam ni kao, ni gde... Nasla sam njihov sajt, koji je veoma lose uradjen... Da li neko moze da mi pomogne da mi kaze gde da odem, koje dokumente da pripremim, koliko da platim, da li imam neki popust posto sam student i to... hvala

Nije neka komplikacija... Uzmes potvrdu sa faksa (za prevoz) i mozes da odes pravo u "centralu", centar gsp-a na Dorcolu. Pitaj samo vozaca gde da sidjes 'kod centrale' i nemas problema. U blizini prolaze tramvaji 2, 5, 10, autobusi 24, 26, 79.

Sa X je obelezena centrala, a zaokruzena je stanica na kojoj ces da sidjes (pretpostavka da dolazis sa periferije i ides ka Kalemegdanu)

Ima i u Beogradjanci, ako ti je tako zgodnije. Sada je busplus deo premesten u suteren.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back