zato ja na masini imam program za hladno pranje
![]()
a za hladnu trajnu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato ja na masini imam program za hladno pranje
![]()
Evo vec ide kraj drugog meseca kako nisam validirao kartu,
planiram da se svercujem i sledeci mesec.
Posto imam nepersonalizovanu na kojoj sam jos krajem Januara uplatio 300din,
kome da se obratim za povracaj novca posto ta karta traje samo 3 meseca?
GSP nema veze sa Bus+ lopužamavaljda u Skender Begovoj?
`qrvo pridrž mi kopile`Pre neki dan sam cuo neko saopstenje/izjavu, da li Djilasovu licno ili od gradske vlasti... "da vazna preduzeca npr. vodovod, gsp... nece da budu privatizovana jer su vazna za grad".
I iza toga je prokomentarisano da ako se to pusti privatnicima, da bi oni gledali samo goli profit, sto bi bilo nedopustivo ponasanje prema gradjanima.
Pre neki dan sam cuo neko saopstenje/izjavu, da li Djilasovu licno ili od gradske vlasti... "da vazna preduzeca npr. vodovod, gsp... nece da budu privatizovana jer su vazna za grad".
I iza toga je prokomentarisano da ako se to pusti privatnicima, da bi oni gledali samo goli profit, sto bi bilo nedopustivo ponasanje prema gradjanima.
kontam da mozda busplus ima vise vajde kad se validiraju,tj skinu novac sa kartica nego da se natezu i pisu im kazne,koje nikad nece naplatitiNekako mi kontrolori deluju nezainteresovano.
Udju u bus sa onim aparatima, vise na onim sipkama ko dzigerice.
Ako i pregledaju karte, to je u fazonu "nisi se otkucao, aj otkucaj se"
I to je sve...vozikaju se preko pola grada, i bar ne sede na ladan beton.
Danas sam probao onaj *011* servis.
Znaci, katastrofa. Posaljem poruku jednom i javi mi da je bus koji cekam udaljen 1 stanicu. A ja vidim golim okom prethodnu stanicu i vidim da nije tamo, a nije cak ni do pola sledece.
Sistem nije uvek precizan, ali je mahom tačan. Inače, sistem broji od 0, tako da je prostor između trenutne i sledeće prikazuje kao 0, između onda 1,2,3...
Sistem nije uvek precizan, ali je mahom tačan. Inače, sistem broji od 0, tako da je prostor između trenutne i sledeće prikazuje kao 0, između onda 1,2,3...