Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени је јуче био неки тајновити у бусу за кога претпостављам да је риџа у цивилу.
Имао је апарат као момци из паркинг сервиса и читав списак на неколико откуцаних страна, бројке и слова у табелама, али нисам добро видео.
Стајао је и апарат је пиштао повремено кад је он нешто откуцавао на оном апарату..валидирао га на даљинац лол..

kakva bicikla,sta se palite . nije ovo novi sad i holandija. ajd izadji na banovo brdo biciklom,ako nemas kondicije ko konj u cvetu mladosti.
nije beograd nbg i zemun

Брда колико волиш, а и не може да се рачуна на то да увек можеш спортски да се обучеш и да свуда куда идеш постоје места за паркинг бицикла, а ту су и временски услови, године старости. Мени је доста повољно за бајс, равно до посла, али ми је ужас да га цимам до 6. спрата у стан кад се враћам и одлазим..Лифт нам је мали као дупенце.
Сад би рекли, они који неће увек нађу оправдање, ал планирам да на пролеће активирам бајс и скутер за превоз :)

Иста прича је и када поскупи и када се уводе овакве новотарије, и када се правдају да грејање не може да се искључи на +20 јер је јутрос у гаражи било само 10 степени па мајстори укључили.......

to sto trole leti greju je posebna prica koja nije toliko do njih koliko do konstrukcijskog resenja same trole i u pitanju je tehnicki kvar (istrosenost) da ne ulazimo toliko u pricu zasto dolazi do toga , jedna stvar (mozda i jedina) gde gsp zaista nije kriv. nisam siguran ali mislim da ove nove trole nemaju taj konstrukcijski propust

E kako sam skoro napicila vozaca ( a koga cu drugog ) u 45 -ici.
Natovarila se neplanirano kesama i razmisljam kako cu , kojom rukom , nogom , usima z:(( uspeti da se validiraaam u busu.
Setim se da radi ( kako neko rece ovde) i preko novcanika i smislim da ,kako je drzim u gornjem dzepu jakne , samo ovlas prodjem :babamrazica: i to je to ..... :zblesav:

Dodje krshina iz ''ko to tamo peva '' ...ali bas ''krshina'' , ulazim na prednja i imam sta da vidim ... obesili aparat na visoku stanglu da i meni ovoliko visokoj bi i rucno bio problem da zamahnem i da mu se poklonim :guza:
i odmah sebe zamislim u pokusaju sa sve kesama :zskace::zskace::zskace:

Udjem , spustim kese i dok sam ja se iskobeljala iz svega i izvukla karticu , dodje skoro druga stanica :poludeo:

I sta sad..... da mi je kojim slucajem naisao ridzovan .......... ma dobio bi sve po nosu sa sve onim kesama :vudu:
A pritom , niti zvoni ono cudo , mlataram ispred njega , stoje ljudi okolo , ne mozes ni da vidis dal je uzeo pare ili ne ... ne prica gde si sta si ... a i cemu uvoditi tehniku u krsheve

Kola su zakon !!

E kako sam skoro napicila vozaca ( a koga cu drugog ) u 45 -ici.
Natovarila se neplanirano kesama i razmisljam kako cu , kojom rukom , nogom , usima z:(( uspeti da se validiraaam u busu.
Setim se da radi ( kako neko rece ovde) i preko novcanika i smislim da ,kako je drzim u gornjem dzepu jakne , samo ovlas prodjem :babamrazica: i to je to ..... :zblesav:

Dodje krshina iz ''ko to tamo peva '' ...ali bas ''krshina'' , ulazim na prednja i imam sta da vidim ... obesili aparat na visoku stanglu da i meni ovoliko visokoj bi i rucno bio problem da zamahnem i da mu se poklonim :guza:
i odmah sebe zamislim u pokusaju sa sve kesama :zskace::zskace::zskace:

Udjem , spustim kese i dok sam ja se iskobeljala iz svega i izvukla karticu , dodje skoro druga stanica :poludeo:

I sta sad..... da mi je kojim slucajem naisao ridzovan .......... ma dobio bi sve po nosu sa sve onim kesama :vudu:
A pritom , niti zvoni ono cudo , mlataram ispred njega , stoje ljudi okolo , ne mozes ni da vidis dal je uzeo pare ili ne ... ne prica gde si sta si ... a i cemu uvoditi tehniku u krsheve

Kola su zakon !!

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku ivab10.

z:poz:

Udruženje švercera protiv BUS plusa
B92, beta, Tanjug
vesti, Društvo

busplus-527.jpg

Udruženje švercera Srbije(UŠS) apeluje na kompaniju Bus-plus da prestane sa maltretiranjem naših starijih sugradjanja.
Budući da su se pojedini naši sugrađani žalili clanovima UŠS-a da im je teško da overavaju kartice i ujedno pronađu mesto za sedenje,
rukovodstvo UŠS-a će nastojati da pritiskom i pojačanim delovanjem ubedi kompaniju BUS plus,
da povuče nerazuman potez o obaveznom validiranju mesečnih markica gradjanima preko 60 godina.
Svoje članove takođe pozivamo na pojačanu opreznost naročito od 1.Marta zbog najave BUS plusa,
o redovnim i pojačanim kontrolama u gradskom prevozu.

www.ušs.rs/saopstenje

Udruženje švercera protiv BUS plusa
B92, beta, Tanjug
vesti, Društvo

busplus-527.jpg

Udruženje švercera Srbije(UŠS) apeluje na kompaniju Bus-plus da prestane sa maltretiranjem naših starijih sugradjanja.
Budući da su se pojedini naši sugrađani žalili clanovima UŠS-a da im je teško da overavaju kartice i ujedno pronađu mesto za sedenje,
rukovodstvo UŠS-a će nastojati da pritiskom i pojačanim delovanjem ubedi kompaniju BUS plus,
da povuče nerazuman potez o obaveznom validiranju mesečnih markica gradjanima preko 60 godina.
Svoje članove takođe pozivamo na pojačanu opreznost naročito od 1.Marta zbog najave BUS plusa,
o redovnim i pojačanim kontrolama u gradskom prevozu.

www.ušs.rs/saopstenje

Nemoj mi reći da je ova bakica LIDER? z:cry:

to sto trole leti greju je posebna prica koja nije toliko do njih koliko do konstrukcijskog resenja same trole i u pitanju je tehnicki kvar (istrosenost) da ne ulazimo toliko u pricu zasto dolazi do toga , jedna stvar (mozda i jedina) gde gsp zaista nije kriv. nisam siguran ali mislim da ove nove trole nemaju taj konstrukcijski propust

Да су само троле, па да буде јасно. Трамваји, аутобуси...прича ми комшија, два превоза мења до посла, оба аутобуска, да ложе као у паклу. Ваљда да надокнаде оно време када грејања није било.
А и довољно би било да задихтују врата како је конструкцијски решено па да смање проблеме са грејањем.

Основни проблем око градског превоза је то што нико неће да уложи у њега па да чека да му се врати уложено кроз неку годину већ би хтели да добију унапред паре али пошто они те паре потроше на друге ствари а не на унапређење возила и услуге, онда ће имати ово што имају. На пар година, неку бесмислену акцију у којој ће напабирчити неку кинту на мах и онда све по старом.

Углавном, док не буде услуга на нивоу, моје паре неће видети.

aha da da ,zdrav zivot i biciklama svi na posao. prosek starosti 40 i kusur god ,reljef ko u Rimu.
hahah u odelu pored FMPa uzbrdo, ocigledno nisi vozio biciklu uz blagu uzbrdicu skoro,pa nemas predstavu sta pricas.
morali bi da naprave jos 5 urgentnih centara, sa osvrtom na kardiologiju. i da naprave orlovacu 2 i 3...

da se vratimo na problem !

cena karte mora dole! na 30-40 din. mnogooo jeftinija markica , i da vazi 31 dan i da nije vezana za mesec, nego kad je prvi put overis. da postoji markica i nedeljna!
skolarcima besplatna karta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back