sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.198
a sta si htela da pitas?
Jel prolazi pored buvljaka ili tako nešto, u svakom slučaju, znam da sam išla negde na N.Beograd koji baš i ne posećujem tako često i nisam mnogo upućena.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta si htela da pitas?
ovo nisi u pravu jer ta reklama ne zaklanja nikakvu oznaku (spolja gledano) a iznutra je providna tako da ne zaklanja vidik.
tako je.Zalepljena je na staklenoj površini što je zabranjeno. Unutra nije providna već rupičasta, a da vidik zaklanja, zaklanja.
tako je.
ja bih tebe alex oma za direktora gsp-a
http://www.smedia.rs/vesti/vest/60486/Markice za gradski prevoz i u poštama
Korisnici javnog gradskog prevoza uskoro će moći da kupuju pretplatne markice u poštama širom Beograda, a do kraja godine voziće se i u novim autobusima, tramvajima i trolejbusima, najavio je danas v.d. generalnog direktora Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" (GSP) Mileta Radojević.
http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1440751Наменски паркинг за кориснике „Бг воза”
Четвртак, 31. март 2011.
Kорисници „Бг воза” од 4. априла своја возила ће моћи да паркирају на наменском паркингу „Park & Ride” поред железничке станице на Новом Београду, саопштила је Дирекција за јавни превоз. Паркирање ће радним данима бити бесплатно за све кориснике.
![]()
Како се наводи, тај паркинг омогућиће великом броју становника Новог Београда да се сопственим аутомобилом довезу до паркинга, оставе возило, преседну на „Бг воз” и за неколико минута пређу у делове града преко реке Саве.
Суботом, недељом и празницима паркинг ће моћи да користе и посетиоци ОТЦ Нови Београд, а паркирање ће се наплаћивати према ценовнику ЈКП „Паркинг сервис”.
Радно време паркинга „Park & Ride” је од 6 до 23 сата.
Нови вид јавног градског превоза „Бг воз” стартовао је 1. септембра прошле године на релацији Нови Београд – Панчевачки мост, а од средине априла линија ће бити продужена до Батајнице.
Vukajlija:Sedišta Interprodukt Nova Varoš
Седишта која се у скорије време могу пронаћи у аутобусима ГСП-а. Текстура им је таква да своди силу трења на минимум, па нећеш да склизнеш само ако седнеш голим дупетом.
Ахах, а ја све загледам да ли и остали клизе..
Ацо, јесу ли ови руски они које је Теофил поменуо у Утиску, имају поремећену климатизацију - лети греју, зими хладе?
ma kad to pomenu,ja se secam jednom sam se u sred leta `grejal` u tramvaju.zaboravih koji.radilo grejanje samo tako
a sta treba?
da pichi klima pa da te presece kad izadjes?
![]()
http://autobusi.net/forum/viewtopic.php?t=1950&postdays=0&postorder=asc&start=15Mickey:evo malo nove Cobre koja radi na liniji 84
zanimljivo je da se kod prednjih vrata otvaraju oba krila, ali generalno taj proces je jako spor...
malo unitrasnjosti
i vozacevo radno okruzenje
P.S. vozac je bio jako ljubazan, i nije pravio nikakav problem zbog mog slikanja, a kada sam mu spomenuo da postoji forum, i ljudi koji prate buseve, kako u Bg, tako i u ostalim gradovima, pisu o tome, slikaju... nasao se u neverici![]()
Ацо, јесу ли ови руски они које је Теофил поменуо у Утиску, имају поремећену климатизацију - лети греју, зими хладе?
Do kraja godine se očekuje da će sva stara vozila iz 2005. zameniti novim
i dalje gura i sa 5km/h
Градски превоз одличан. Купио сам и маркицу![]()
http://www.smedia.rs/vesti/vest/614...aj-Na-Vidikovcu-eksplodirao-autobus-FOTO.htmlNa Vidikovcu eksplodirao autobus!
U blizini raskrsnice ulica Kneza Višeslava i Ratka Mitrovića, kod Filmskog grada, danas u 14 sati eksplodirao je zadnji deo autobusa na liniji 23, potvrđeno je S media portalu u GSP-u. Putnici su uspeli da napuste vozilo pre eksplozije. Nema povređenih.
![]()
U blizini raskrsnice ulica Kneza Višeslava i Ratka Mitrovića, kod Filmskog grada, danas u 14 sati zapalio se autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd, koji je Beogradu pre nekoliko godina donirala Vlada Japana.
- Autobus na liniji 23 danas je eksplodirao pošto je došlo do samozapaljenja motornog prostora - kaže za S media portal Radovan Stojadinović, glavni dispečar GSP Beograd.
Zahvaljujući prisebnosti vozača, putnici su uspeli da izađu pre nego što je došlo do havarije zadnjeg dela vozila. Kako je za S media portal potvrdila Nada Macura iz Hitne pomoći, niko od putnika koji se nalazio u havarisanom vozilu nije zatražio medicinsku pomoć.
Vatrogasne ekipe odmah su izašle na lice mesta. Saobraćaj na relaciji Banovo brdo-Vidikovac bio je obustavljen na sat vremena.
Pogledajte fotografije sa lica mesta:
![]()
![]()
![]()
![]()