Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kako porušen buvljak...:eek:
idi bre afro:zcepanje: (ambijent porusenog buvljaka)

apropo te stanice na nbg...bas si pricalice upotrebila pravi opis.
letos sam isla bg-pozega,`brzim poslovnim vozom`...cim je krenuo sa glavne zeleznicke...tu smo stigli i stajao je bar dobrih pola sata.odvratna je ta stanica.
a sto se tice `brzog poslovnog`...zbog tog naziva platih i doplatnu kartu od 100d...sta reci a sto ne pretpostavljate.brzi je kasnio dobrih sat vremena.

idi bre afro:zcepanje: (ambijent porusenog buvljaka)

apropo te stanice na nbg...bas si pricalice upotrebila pravi opis.
letos sam isla bg-pozega,`brzim poslovnim vozom`...cim je krenuo sa glavne zeleznicke...tu smo stigli i stajao je bar dobrih pola sata.odvratna je ta stanica.
a sto se tice `brzog poslovnog`...zbog tog naziva platih i doplatnu kartu od 100d...sta reci a sto ne pretpostavljate.brzi je kasnio dobrih sat vremena.

...ćut' vidiš da nisam baš uvek sva svoja:mrgreen::rumenko:

Риџо...пардон, контролори ГСПа, данас у стојећем ставу, доручковали бурек у пекари код ПА моста.

Увек сам говорио да за тај посао треба имати стомак :mrgreen:

Jel voz ne ide predugo? Da ponesem fotoaparat, da snimim kao film :whistling:

15min čini mi se. Evo ovako, danas u najvećoj gužvi, oko 4č, od stanice N. Beograd do Bolnice Dragiše Mišovića za 12minuta. Dakle, kada izađete iz Prokopa čeka vas kombi koji vas vozi do kružnog toka ispred Pinka.

Što se tačnosti tiče, nema kašnjenja niti će biti. Grad je platio modernizaciju garnitura i potpisao ugovor sa Železnicama Srbije, tako da se svaki minut kašnjenja ŽS plaća ogromnu svotu novca. BG:Voz ima najveći prioritet, tako da čak i međunarodni voz za Bukurešt mora da čeka BG:Voz. Vozio sam se ovih dana i niti minut nije kasnio, ali nijedan!

Negativno je što je stanica N.Beograd crna rupa, užas. Vukov spomenik izgleda ponajbolje, do mi je i Karađorđev park ok, onako rustičan i dobar za horor filmove :hahaha:

Evo reda vožnje
bgvoz.jpg

1408213_gradska_zeleznica_v.jpg

47740_1579536929314_1262388490_31620752_5649943_n.jpg

A od Karaburme do Zemuna i dalje klaj klaj, kroz najvecu guzvu.

?

BG:Voz ne ide još do Zemuna, dok na relaciji između N.Bg - P.Most se kreće prosečno 60km/h konstantno kako bi održao takt. Beograd je platio remont 9 elektromotornih garnitura, za uzvrat železnice su trebale da saniraju prugu od N.Beograda do Batajnice, zamene skretnice i ostalo, ali pošto nisu trenutno rade samo 4+1 garnitura na već pomenutoj relaciji, koja će uskoro biti proširena do Batajnice. Za Pančevo ništa ne govore, jer nisu hteli da učestvuju u remontu vozova, tako da ne znam kakvo je stanje trenutno.

Vozovi su čisti, ima i muzike :hahaha: Samo putnika baš nema. Sada tramvaji ne idu preko mosta, pa eto možete da obprobate ;)

I još jednom BG:Voz i Beovoz nije isto, prvi je gradski i ne kasni, drugi je prigradski i pošto ga drži ŽS kasni i često "izvanredno ne saobraća" !!!

Poslednja izmena:
Само да питам...

Пошто сам видео да контролори ГСП обављају свој посао и у возилима Ласте, да ли и маркице издате у ГСП "Београд" важе у Ластиним аутобусима? :think:

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Izem ti tramvaj 10 i onog ko ga smisli... Pa jel treba 35 minuta da se ceka? :evil::evil::evil:

Ne pamtim da je ikada bilo razumnog reda voznje... Mozda i idu redovno - na pola sata. Kao da je to neka linija koja vozi od nigde do nikuda...

Zanimljivo, vrlo zanimljivo... Valjda u taj raspored moze da se uklopi da za jedno ****** vreme desetke mogu da prodju:
sest 9ki
pet 33ki
dve 14ce

A to sve pod pretpostavkom da je taman zamakao iza coska kad sam ja dosao na stanicu - a mozda i nije.

p.s. vreme desavanja 17:20 - 17:55

Naravno ovo su teorijski polasci. Pa recimo se može desiti da dođe do zastoja u Cara Dušana, npr. neko se parkirao na šinama ili drugi zastoj zbog kvara itd. tada otpravnik naređuje vozačima da krate liniju na nekoj okretnici, često na Slaviji da bi se vratili na Kalemegdan i odradili sledeći polazak, ali problem nastaje što recimo vozilo ne stiže do krajnje okretnice, u ovom slučaju na Banjici, pa i ne ostvaruje polazak odatle i zato ga dugo nema. U nekim gradovima se ovo rešava tako što postoji rezevra na okretnicama, ali mi nemamo dovoljno vozila, a i sam depo za tramvaje se nalazi na Novom Beogradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back