Nisam, ja sam otac dve ćerke. I pored toga što imam dobre prihode, znam kako je teško i skupo voditi računa o njima. A zamisli onu nesretnicu sa 23000 mesečno koja robuje kod mobilnog operatera, što znači da mora da plaća vrtič, hranu za dete, plati račune i još da da 3300 dinara za markicu. U stvari ne možeš da zamisliš, ti si baja koji je zavrnuo sistem al' poštenski, nikako lopovski.
Kako to Beograd dere kožu? Provincijalci neće da ostanu u provinciji da rade nego hoće da budu gradžani u Beogradu, to je problem. Jel bila delegacija ambasade Norveške u Kragujevcu, Užicu, Leskovcu,Valjevu, Nišu, i nudila startup projekte za proizvodnju organske hrane, dakle ne kredite, nego bespovratna sredstva u iznosu od 3000 evra, odgovarajuću tezgu i lokaciju za prodaju proizvedene organske hrane? Bila je i niko se nije prijavio. Baš, baš niko. Došli su u Beograd, u opštinu Rakovica i eno već 54 ljudi radi i prodaje na vidikovačkoj pijaci organsku hranu koju su sami proizveli. Nečete da radite nego dolazite u Beograd koji vas primi i onda još kenjkate kako je Beograd derikoža, kako je antisrpski grad, kako je pun peddera i drogiraša....more, rampu na Bubanj potoku i da se ponovo uvede ovo: