Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali plate nisu kao u okruzenju, koliko puta treba da to ponavljam?

Наравно да нису, Бугари имају мање плате, Хрвати веће, Бугари годишње немају можда ни милион туриста, Хрвати имају много више, имају много дужу обалу и лепше море... Шта ту није јасно, кад би свуда цене биле сразмерне платама, свуда би стандард био исти, а то наранво не може.

Свим категоријама је очигледно прескупо све што је више од бесплатног јер је ТО навикло да превоз не плаћа.

Очигледно. Моја деца имају студентске месечне, муж за запослене, једино ја плаћам појединачне јер за нас који не радимо и посао не тражимо не постоји претплата.

Ако немам лове за уплату, идем пешке.

Umesto što budžet grada plaća komunalnu policiju, može taj novac da dotira GSP-u, zatim da GSP smanji cene i time poveća naplatu oni rade sve suprotno.

Komunalni policajci u službi privatne BUS-PLUS firme koja je preuzela deo za naplatu od GSP-a ???? Vratiti sve u GSP a Turke vratiti u Tursku. :)

Umesto što budžet grada plaća komunalnu policiju, može taj novac da dotira GSP-u, zatim da GSP smanji cene i time poveća naplatu oni rade sve suprotno.

Komunalni policajci u službi privatne BUS-PLUS firme koja je preuzela deo za naplatu od GSP-a ???? Vratiti sve u GSP a Turke vratiti u Tursku. :)

Много си паметан. А ко ће онда да наплаћује казне путницима?

Очигледно. Моја деца имају студентске месечне, муж за запослене, једино ја плаћам појединачне јер за нас који не радимо и посао не тражимо не постоји претплата.

.

postoji, zove se markica za nezaposlena lica i kosta oko 1.100 din
sto nju ne uzmes?

ovde se prica da je preskupo da markica kosta 3.500 din za zaposlene kad veliki broj ljudi radi za platu ispod 30.000

Много си паметан. А ко ће онда да наплаћује казне путницима?

a kako je sve ove silne godine od 14.10.1892. kad je pustena prva zvanicna linija gsp-a on funkcionisao bez komunalne policije?

nesto ne videh da je propao za 123 godine poslovanja a u tom periodu je pregrmljeno nekoliko ratova i kriza.

a kako je sve ove silne godine od 14.10.1892. kad je pustena prva zvanicna linija gsp-a on funkcionisao bez komunalne policije?

nesto ne videh da je propao za 123 godine poslovanja a u tom periodu je pregrmljeno nekoliko ratova i kriza.

Ти сигурно боље од мене знаш колико се плаћао превоз задњих деценија овде, мало поштења и искрености не би било наодмет.

Što kažeš ti, prevoz u unutrašnjosti funkcioniše besprekorno.

U Kragujevcu ne idu autobusi, nema se za gorivo

Stanje u javnom gradskom i prigradskom prevozu u Kragujevcu je alarmantno jer se autoprevoznicima "Lasti", koja je jutros obustavila rad, kao i "Vulović transportu" duguje više od 260 miliona dinara.

http://mondo.rs/a765742/Info/Drustvo/Kragujevac-ne-idu-Lastini-autobusi-jer-je-racun-u-blokadi.html

I zamisli, nije razlog neplaćanje karata.

naravno da nije jer kako nas cater kaze tamo svi placaju :)

Ти сигурно боље од мене знаш колико се плаћао превоз задњих деценија овде, мало поштења и искрености не би било наодмет.

znam, cena je bila niza i prodaja je isla i do 90%

i to je poenta moje price.. treba oboriti cenu i ljudi ce kupovati karte jer nikome nije milo da se cima sa kontrolorima i komunalnom policijom, vise ih muka tera na to i vecina od njih bi najradije placala kartu da moze..isto kao i gomila onih koji ne smeju ni na telefon da se jave jer ih jure razni potrazivaci para, od banaka do drzave i sve bi dali samo da plate te dugove da se ne cimaju na svako zvono na vratima ili telefonu...

- - - - - - - - - -

Да није можда разлог што је гориво преусмерено за Београд? Ономад су нови вагони из Суботице били однети да би Беовоз могао да ради..

naravno ... velikobeogradska zavera..to je sve sto umeju ljudi iz provoncije da kazu.. mi bi procvetali da nam beograd ne dere kozu sa ledja..daj molim te, mislio sam da si ozbiljniji sagovornik
teorije zavera su drugi forum levo niz hodnik :)

to su samo izgovori lokalnih samouprava za nesposobnost a naivni ljudi to gutaju

postoji, zove se markica za nezaposlena lica i kosta oko 1.100 din
sto nju ne uzmes?

ovde se prica da je preskupo da markica kosta 3.500 din za zaposlene kad veliki broj ljudi radi za platu ispod 30.000

Нема више пријављивања на биро само због здравствене и превоза. То заборави.

Што се тиче цене месечне претплате за запослене, чујем да је незнатно снижена. Свеједно, многима је превисока, слажем се.

Мом мужу се свакако исплати јер дневно мења четири превоза.

znam, cena je bila niza i prodaja je isla i do 90%

i to je poenta moje price.. treba oboriti cenu i ljudi ce kupovati karte jer nikome nije milo da se cima sa kontrolorima i komunalnom policijom, vise ih muka tera na to i vecina od njih bi najradije placala kartu da moze..isto kao i gomila onih koji ne smeju ni na telefon da se jave jer ih jure razni potrazivaci para, od banaka do drzave i sve bi dali samo da plate te dugove da se ne cimaju na svako zvono na vratima ili telefonu...

- - - - - - - - - -

naravno ... velikobeogradska zavera..to je sve sto umeju ljudi iz provoncije da kazu.. mi bi procvetali da nam beograd ne dere kozu sa ledja..daj molim te, mislio sam da si ozbiljniji sagovornik
teorije zavera su drugi forum levo niz hodnik :)

to su samo izgovori lokalnih samouprava za nesposobnost a naivni ljudi to gutaju

Ајде да се још мало лажемо, деценијама се у БГ превоз не плаћа, деценијама. А да Београд дере кожу с леђа, и да су људи огорчени, јесу.
Мо'ш мислит, цела Србија данима прича о некој смрдљивици која се шверцовала у превозу и одбила да се легитимише, а инкриминисана радња се наравно десила у Београду.

- - - - - - - - - -

Lepo ti piše da nemaju para da kupe gorivo, jer im gradska uprava duguje pare.

А београдска градска управа има паре и да дотира ГСП-у јер путници не плаћају карте, еее земљо Арабијо..

Samohranu majku nazivaš smrdljivicom? Pa ti si stvarno u nemilosti bogova od rođenja...

Пун је Београд "самохраних мајки" које мисле да је превоз бесплатан, да ниси и ти самохрана мајка?

- - - - - - - - - -

sto mrzim kad neko poredi cene kod nas i u okruzenju.uporedjuje neuporedivo (ko jos nije cuo-mi smo lideri u regionu:lol: ).
ok je jedino uporedjivati gradski prevoz u srbiji,a sem u bg,ima ga i po drugim gradovima.

Јес', у региону бусеви иду на нека друга горива а не на нафту..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back