Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kupite onu od kartonsku 40 din i ne kucajte, prolazi kod kontrolora kao da je kucana. to mi je neko rekao, probala sam jednom i nije bilo problema... mada mene često puste na lepe oči.
morate imati još jednu koja će biti overena, u slučaju da gledaju.

Može da prođe, ali i ne mora više. Juče je liku busplus uređaj otkucao kaznu kada je takvu kartu pokazao. Uglavnom, svi kontrolori znaju za žvaku ili barem većina. Ali ako im se učiniš studentom ili su u žurbi pustiće te, a možda i oni na linijama koje nisu prometne jer im je potrebno 450 kucanja dnevno da bi odradili smenu.
U svakom slučaju, vozite se tamo gde nema kontrolora ako hoćete da se švercujete.

Mmm, da...
Zasto precutis odgovor na pitanje koje sam postavis, a u vezi sa "konkretnim" dokazima, iako sam ne pokazujes iste? Ne svidja ti se odg? Reci tako.

Konkretno? Sve sto SNS kaze da zna - laze. Svi ti "dokazi" bi nestali, tj. ih ne bi ni bilo da Djilas nije bogat i da nije na vlasti u Beogradu. Jel smo gledali toliko bunjave za ovo, za ono... Sto sada u NS nema protesta (posle "oslobodjenja") protiv poskupljenja prevoza ili povecanja poreza na imovinu? Zato sto su organizatori protesta sada na vlasti. Pa valjda ovi novi rade postenije, valjda bi trebalo da pojeftini?!? Nije, niti ce. Znam ja i za ponesto drugo osim Beograda.
Ali nista se ja ne sekiram. Uvek postoje sledeci izbori. Ko radi dobro bude izabran opet, ko ne radi bude smenjen.

Ko hoce da utvrdjuje pravdu neka ide na sud. Novinarska i tabloidna naklapanja o ovom ili onom... na to ne dajem pet para.

Koga zanima da sazna vise o busplusu, neka to organizuje, ima u poruci gore link. Ja sa busplusom imam samo toliko sto placam markicu od 1100 dinara mesecno, stalno, iako se ponekad za mesec dana prevezem jako malo puta.

Poslednja izmena:
^ Recimo, odgovor na poruku koju je sunchaya citirala? To je poslednje, mada ima toga jos, ali mi ne pada napamet na prebiram po temi, to je tvoj posao. A i ti vidis samo ono sto ti se svidja. Ja ni u jednoj poruci nisam rekao da je sns dobar, a ti odma' skaces. Ridji je u Bg glavni i svako normalan ga mora kritikovati. A zasto ne pokrenu sudski proces protiv njega. Zato sto su apsolutno ista vnago!

ma to je sistem sjasi kurta da uzjese murta
i nece valjda stvarno izbori pa to kosta djavo i po :fdlan:
ja vala ne glasam, mislim glasam tako sto odem pa prekrizim il nacrtam nesto na papiricu
za koga da glasam, smene jednog lopova stave drugog, sto kaze platin kuka i motika kad su opozicija, kad dodju na vlast samo nadograde postojecu svinjariju....

nego otkud spanac u karadjordjevoj :eek:
juce
mislim da je bila 9....

pa znam da ne ide zato i pitam ...logika...
pre toga je prosla 9 stari trandza, zamalo da udjem misleci da je 2, srecom slucajno pogledam ono 9 :eek:
posle se muvala okolo prodje i spanac opet mi se cini da je 9 al bilo daleko mozda gresim
poenta je sta ce 9 karadjordjevom
i sta ce spanac tuda
karadjordjeva onaj deo od petlje ka kalisu i pristanistu

al pazi njega, ja kazem proso on samo da tera inat kaze ne moze, pa jes ja lupam iz dosade :roll:
verovatno do pristanista okretnice...ne moze dalje sigurno
i od kad 9 ide do pristanista? to je glavno pitanje...

Ako nesto rade u Nemanjinoj, onda preusmere tramvaje do Kalisa, pa do Vuka pa na Slaviju. Nije im prvi put. Kojih sam se ja sve linija nagledao, a na trasi dvojke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back