- Poruka
- 131.400
sta ce mi mapa? znam gde treba da sidjem ali ne vidim jer je prozor nisko.Немаш ниједну мапу на телефону...![]()
u ostalim tramvajima prozori idu da vrha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ce mi mapa? znam gde treba da sidjem ali ne vidim jer je prozor nisko.Немаш ниједну мапу на телефону...![]()
ovo je vec spekulacija.Пошто то све нема смисла, значи да је по среди прање новца.
Само зато што нису унапред рекли "е има да украдемо све што можемо, и понављаћемо то колико нам се хоће" - значи да је све поштено? Не значи.ovo je vec spekulacija.
a sta je djilas pitao?Јесу питали становнике Старог Града? Ни случајно.
Наведи једну ствар коју је радио 2-3-4 пута.a sta je djilas pitao?
o pa on nije nista ni radio zato nije ni pitao![]()
za djilasa ne znam i ne zelim da pricam ali je cinjenica da ovi sta rade, sve moraju da ponavljaju i prepravljaju.Наведи једну ствар коју је радио 2-3-4 пута.
Шта год да је радио, то је било само једном.
Зато што немају појма.za djilasa ne znam i ne zelim da pricam ali je cinjenica da ovi sta rade, sve moraju da ponavljaju i prepravljaju.
Ада мостpa da ali djilas nista nije ni radio..osim mosta sta je jos uradio?
Tako i ja kad sedim kući, sreća pa su visoki prozori da mogu da vidim napolje, inače ne bih znao gde sam.skoro sam se vozio onim zelenim svajcarcem.
ne kapiram sto ga ljudi vole.. uzak, neudoban i prozori su toliko nisko da ne vidim jasno gde treba da sidjem ako stojim i moram da se saginjem da vidim.
U kom gradu, ili univerzumu si ti živeo do juče?pa da ali djilas nista nije ni radio..osim mosta sta je jos uradio?
Ukro 619 milijona evri narodni para, pa je jedno vreme bio gosin Đilas, a onda je opet ukro 619 milijona evri narodni para.pa da ali djilas nista nije ni radio..osim mosta sta je jos uradio?
mislim da je to obicna politicka varka..mozete da pricate sta hocete ali ja sam ubedjen da su vucic i djilas u dilu..ti mene malo napadaj..ja cu tebe i super nam je.Ukro 619 milijona evri narodni para, pa je jedno vreme bio gosin Đilas, a onda je opet ukro 619 milijona evri narodni para.
ovaj sarkazam je glup jer nema smisla..kad hoces nesto da ismejes, primer mora biti inteligentan, realan i sa ciljemTako i ja kad sedim kući, sreća pa su visoki prozori da mogu da vidim napolje, inače ne bih znao gde sam.
pap azi i za slolarise su pricali da su namesteni tenderi, isto kao sto sad pricaju za sapica..vrtice i ovaj gangula =gradi.. ali nista nije uradio na uredjenju samog grada osim onog besmsilenog trgica kod podzemnog prolaza kod doma omladine.Ада мост
Земунски мост
Обреновачки мост (преко топловода, само додат коловоз)
Укључење на Панчевац, ка Панчеву, у аутопут стилу, не као раније
42 вртића
200 зглобних солариса
"Ништа"
Него, питам се... Да ли је могуће да се не сећаш ничега, али си сигуран да није ваљало?
Bulevar, Vojvode Stepe, rekonstrukcija Gazele 2008 i jos se nije srusila ni 2025-te.pa da ali djilas nista nije ni radio..osim mosta sta je jos uradio?
Pa poznaješ grad valjda bar malo, ebemu mišaovaj sarkazam je glup jer nema smisla..kad hoces nesto da ismejes, primer mora biti inteligentan, realan i sa ciljem
Besmisleni trgićpap azi i za slolarise su pricali da su namesteni tenderi, isto kao sto sad pricaju za sapica..vrtice i ovaj gangula =gradi.. ali nista nije uradio na uredjenju samog grada osim onog besmsilenog trgica kod podzemnog prolaza kod doma omladine.
pa pazi..trg republiek je ok..vidim da ga sad oplemenjuju sa drvecem.Besmisleni trgićA Trg Republike vesićev, Cvetni trg i Slavija ti nisu besmisleni?
Nije ništa uradio?
Ада мост
Земунски мост
Обреновачки мост (преко топловода, само додат коловоз)
Укључење на Панчевац, ка Панчеву, у аутопут стилу, не као раније
42 вртића
200 зглобних солариса
Ja njega ne mogu da smislim zbog seče platana u Bulevaru, kraju gde sam odrastao, ali reći da ništa nije uradio je neistina.
Ne, nije ok. Već je bilo drveća na trgu pre nego što je upropašten.pa pazi..trg republiek je ok..vidim da ga sad oplemenjuju sa drvecem.
cvetni trg se slazem da je je glupo uradjen i da je moglo mnogo bolje da se odradi.
Истина је оно што је стигло на суд.pap azi i za slolarise su pricali da su namesteni tenderi, isto kao sto sad pricaju za sapica..vrtice i ovaj gangula =gradi.. ali nista nije uradio na uredjenju samog grada osim onog besmsilenog trgica kod podzemnog prolaza kod doma omladine.
zar to ne vazi onda i za sapica?Истина је оно што је стигло на суд.
Ах да, није ништа стигло.
Кере лају, каравани пролазе.
Ćer mu radi u firmi Two Rivers koja radi Expo.mislim da je to obicna politicka varka..mozete da pricate sta hocete ali ja sam ubedjen da su vucic i djilas u dilu..ti mene malo napadaj..ja cu tebe i super nam je.
U poslednjoj epizodi na youtubeu je pricao o deci i rekao da mu cerka nema veze sa Expom.Ćer mu radi u firmi Two Rivers koja radi Expo.