Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.817
Neki dan bio u prevozu na Bežaniji, kafeni vozač 3(tri) puta prošao kroz crveno.
Da ne govorimo o onom što su ga snimili kako jednom rukom vozi, a drugom drži telefon i gleda neku seriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki dan bio u prevozu na Bežaniji, kafeni vozač 3(tri) puta prošao kroz crveno.
bez brige. bolo je pod garancijomGradski odbornik otkrio gde su bacene Vesiceve kocke kojima je kockao Trg.
Milioni evra baceni na kocke i preslaganje kocki, mogli su pametnije da se iskoriste za gradski prevoz i druge vaznije potrebe.
https://nova.rs/vesti/politika/vesi...ionar-pronasao-kocke-sa-trga-republike-video/
Kako da ne. Ti izgleda živiš u nekom drugom univerzumu.to rade i nasi..samo su nasi jos i bahati, ovi su bar mirni.
Da, naravno da moramo da budemo protiv bilo čega iz kuhinje snsekte. Jer će braća da se ugrade i pljačkaju u bilo kakvom poslu.eto zasto su bolji elektrobusevi..
problem ekektrobuseva je taj sto ih je sapic predlozio..da nije, svi bi videli da su oni daleko bolji od trola... ovako jer potice iz sns kuhinje, onda moramo biti protiv.
misalim da hoce, kao sto su radili oni pre njih, kao sto ce raditi oni posle njih.Da, naravno da moramo da budemo protiv bilo čega iz kuhinje snsekte. Jer će braća da se ugrade i pljačkaju u bilo kakvom poslu.
Sa druge strane, možda neće, šta ti misliš?
moguce...ja gledam na svet svojim ocima dok ti onim koji ti serviraju politicari u koje verujes.Kako da ne. Ti izgleda živiš u nekom drugom univerzumu.
Зато нама треба промена система а не ,,само" власти, да систем штити грађане а политичари нека раде своје, па ако преваре систем и украду, не могу сви као сад.niko u politiku ne ulazi da bi tebi ili meni bilo bolje nego da bi njemu bilo bolje.
Ti si jedini podrzao promenu trola el. busevima po ceni za koju se mogu napraviti po dva klinicka centra u svakoj opstini u Beogradu.moguce...ja gledam na svet svojim ocima dok ti onim koji ti serviraju politicari u koje verujes.
pokazi gde sam podrzao tu cenu?Ti si jedini podrzao promenu trola el. busevima po ceni za koju se mogu napraviti po dva klinicka centra u svakoj opstini u Beogradu.
Ako su to tvoje oci, a ne politika, onda probaj da stavis naocare.
takvo uredjenje ne postoji.Зато нама треба промена система а не ,,само" власти, да систем штити грађане а политичари нека раде своје, па ако преваре систем и украду, не могу сви као сад.
Заправо посматраш ствари локално а не шире, глобално.
Ваљда треба да тежимо уређењу које ради за добро својих грађана.
Srbin ide kod Italijana u posetu. Gleda oko sebe — sve luksuzno, vile, kola, bazeni — pa pita:
– Odakle ti sve ovo, brate?
Italijan pokaže most i kaže:
– Vidiš onaj most? Trebao da bude širi, pa smo malo „uštedeli“ i tu su pare!
Godinu dana kasnije, Italijan dolazi kod Srbina. Sve bogatstvo, kuća, kola, bazen. Italijan pita:
– A odakle tebi sve ovo?
Srbin pokaže rukom u daljinu i kaže:
– Vidiš onaj most tamo?
Italijan gleda i kaže:
– Ne vidim.
Srbin se nasmeje:
– E, tu je trebao da bude most!
Зашто не би размишљали дански или шведски, није све америка, британија...М?takvo uredjenje ne postoji.
samo treba imati srece i na vlasti imati one koji manje sebi trpaju a vise daju..lepo je velja govorio, mi smo kraduckali a ovi kradu..i to je cinjenica.
mislis da u americi, engleskoj, francuskoj itd itd... ne kradu? ali rade sa merom..ovde brate izgubise kompas i preteruju.
imas i vic koji sve opisuje.
Sapic nije dao drugu cenu nego samo tu jednu jedinu.pokazi gde sam podrzao tu cenu?
ja sam podrzao uvodjenje i zamenu trola sa elektrobusevima.
o cenama i malverzacijama nisam pricao.
ovde se govorilo, ti si imao stav da trole treba da ostanu.
ja da trole treba zameniti elektrobuisevima.
zaista verujes da i da ostanu trole nece praviti iste malverzacije koje bi pravili i sa elektrobuisevima?
a ti si podrzao trole.