Градски превоз (2)

1000025208.jpg

eto zasto su bolji elektrobusevi..
problem ekektrobuseva je taj sto ih je sapic predlozio..da nije, svi bi videli da su oni daleko bolji od trola... ovako jer potice iz sns kuhinje, onda moramo biti protiv.
Da, naravno da moramo da budemo protiv bilo čega iz kuhinje snsekte. Jer će braća da se ugrade i pljačkaju u bilo kakvom poslu.
Sa druge strane, možda neće, šta ti misliš?

Da, naravno da moramo da budemo protiv bilo čega iz kuhinje snsekte. Jer će braća da se ugrade i pljačkaju u bilo kakvom poslu.
Sa druge strane, možda neće, šta ti misliš?
misalim da hoce, kao sto su radili oni pre njih, kao sto ce raditi oni posle njih.

zapamti jednu stvar
idealisti su poginuli u partizanima.

niko u politiku ne ulazi da bi tebi ili meni bilo bolje nego da bi njemu bilo bolje.

niko u politiku ne ulazi da bi tebi ili meni bilo bolje nego da bi njemu bilo bolje.
Зато нама треба промена система а не ,,само" власти, да систем штити грађане а политичари нека раде своје, па ако преваре систем и украду, не могу сви као сад.
Заправо посматраш ствари локално а не шире, глобално.
Ваљда треба да тежимо уређењу које ради за добро својих грађана.

Ti si jedini podrzao promenu trola el. busevima po ceni za koju se mogu napraviti po dva klinicka centra u svakoj opstini u Beogradu.

Ako su to tvoje oci, a ne politika, onda probaj da stavis naocare.
pokazi gde sam podrzao tu cenu?
ja sam podrzao uvodjenje i zamenu trola sa elektrobusevima.
o cenama i malverzacijama nisam pricao.
ovde se govorilo, ti si imao stav da trole treba da ostanu.
ja da trole treba zameniti elektrobuisevima.

zaista verujes da i da ostanu trole nece praviti iste malverzacije koje bi pravili i sa elektrobuisevima?
a ti si podrzao trole.

Зато нама треба промена система а не ,,само" власти, да систем штити грађане а политичари нека раде своје, па ако преваре систем и украду, не могу сви као сад.
Заправо посматраш ствари локално а не шире, глобално.
Ваљда треба да тежимо уређењу које ради за добро својих грађана.
takvo uredjenje ne postoji.
samo treba imati srece i na vlasti imati one koji manje sebi trpaju a vise daju..lepo je velja govorio, mi smo kraduckali a ovi kradu..i to je cinjenica.

mislis da u americi, engleskoj, francuskoj itd itd... ne kradu? ali rade sa merom..ovde brate izgubise kompas i preteruju.

imas i vic koji sve opisuje.

Srbin ide kod Italijana u posetu. Gleda oko sebe — sve luksuzno, vile, kola, bazeni — pa pita:
– Odakle ti sve ovo, brate?
Italijan pokaže most i kaže:
– Vidiš onaj most? Trebao da bude širi, pa smo malo „uštedeli“ i tu su pare!

Godinu dana kasnije, Italijan dolazi kod Srbina. Sve bogatstvo, kuća, kola, bazen. Italijan pita:
– A odakle tebi sve ovo?
Srbin pokaže rukom u daljinu i kaže:
– Vidiš onaj most tamo?
Italijan gleda i kaže:
– Ne vidim.
Srbin se nasmeje:
– E, tu je trebao da bude most!

takvo uredjenje ne postoji.
samo treba imati srece i na vlasti imati one koji manje sebi trpaju a vise daju..lepo je velja govorio, mi smo kraduckali a ovi kradu..i to je cinjenica.

mislis da u americi, engleskoj, francuskoj itd itd... ne kradu? ali rade sa merom..ovde brate izgubise kompas i preteruju.

imas i vic koji sve opisuje.
Зашто не би размишљали дански или шведски, није све америка, британија...М?

pokazi gde sam podrzao tu cenu?
ja sam podrzao uvodjenje i zamenu trola sa elektrobusevima.
o cenama i malverzacijama nisam pricao.
ovde se govorilo, ti si imao stav da trole treba da ostanu.
ja da trole treba zameniti elektrobuisevima.

zaista verujes da i da ostanu trole nece praviti iste malverzacije koje bi pravili i sa elektrobuisevima?
a ti si podrzao trole.
Sapic nije dao drugu cenu nego samo tu jednu jedinu.
Da damo privatniku 1,2 milijarde evra, plus da mu damo imovinu gspa depoe gde da skladisti autobuse, plus sigurno i infrastrikturu da mu napravimo da moze da ih puni.
A pazi ni onaj privatnik koji je prvi za svoje pare kupio el buseve jos uvek nema prikljucak za 8 autobusa nego ih puni na generatore na naftu.
Koliko ce da kosta taj prikljucak da ga eps uradi za 100 autobusa i ko ce da placa tu struju.
I na sve to ide jos i trosak uklanjanja bandera i mreze podzemno, nadzemne za trole.

Znaci imamo cenu 50 miliona za nove trole i cenu jedno 1,5 do 2 milijarde evra za buseve.

Normalno, da sam podrzao trole.

Back