- Poruka
- 22.316
Gradski odbornik obilazi Sapiceve radove i sulude uzdignute linije u centru.
A tek u Uzun Mirkovoj je Sapic podigao ceo zid izmedju traka. Cirkus.
A tek u Uzun Mirkovoj je Sapic podigao ceo zid izmedju traka. Cirkus.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bicikl se vozi uz ivicnjak 1m od njega..nema sta da trazi na sredini puta.Pa ne moze desnom trakom jer je ona za skretanje i ima uzvisenje na sred raskrsnice. Morao bi da stane i da prenese bicikl preko ivicnjaka/linije.
Ako ce pravo mora srednjom ili levom trakom.
e nasa lutajuca reporrterko/fotografu kiki imao bih jednu molbu.
na raskrsnici kod doma omladine gde je onaj dijagonalni prelaz iz pravca makedonske ka trgu stoji saobracajna zavrzlama
nekad je bio onemogucen ulazak vozilima iz pravca makedonske na trg i to su mogli samo autobusi i taksiji i na putu je bila zuta stralica za pravo. kola su jedino mogla desno ka domu vojske.
juce prolazim i vidim da na putu sad stoji bela strelica za pravo sto bi znaclio da i kola mogu da udju iz tog smera na trg ali kod semafora stoji znak obavezno skretanje desno ka domu vojske (kao i ranije) osim za taksi i autobuse.
jel mozes to da slikas i okacis ovde kad budes tuda prolazila?.. ja sam zaboravio i zurio sam i ne znam da li sam dobro i video ta desavanja i to je odlicna situacija da je malo analiziramo i vidimo sta u stvari moze tu da se radi.
hvala.
ne..mogla su samo desno. pravo i levo je bilo za gradski prevoz.Na tom dijagonalom prelazim skoro svaki dan. Vozila su ranije mogla desno i levo, ne samo desno, zar ne?
I tu se sada stvara velika gužva, videću danas ako budem tu, jer ću danas možda ići sa druge strane zbog nekih obaveza.
E pa, dobro da si rekao iz kog pravca, tu si u pravu. Iz pravca trga je tako. Prema trgu može i levo i desno.ne..mogla su samo desno. pravo i levo je bilo za gradski prevoz.
(pricam iz smera makedonske)
iz smera trga vozila su mogla pravo i desno.
hvala![]()
ne moze ..prema trgu je do sad moglo samo desno ka domu vojske.E pa, dobro da si rekao iz kog pravca, tu si u pravu. Iz pravca trga je tako. Prema trgu može i levo i desno.
Ja gledam iz pravca iz koga dolazim
A u prvom postu si napisao iz pravca makedonske ka trgu!
Sad si me zbunio. Koja te signalizacija zanima, ka trgu ili sa trga?
ne moze ..prema trgu je do sad moglo samo desno ka domu vojske.
pravo i levo je bilo za autobuse.
ne znam kako je sad.
i ovde sad nastaje zabuna.
po novom desna traka koja je pre imala samo srtrelicu u desno sad ima dve strelice za desno i pravo
ALIIIII
na stubu kod semafora stoji znak obavezno desno sa tablom "osim za vozila javnog prevoza"
e to treba da proveris da li sam dobro video.
forumski radovan brankovKiki forumski retporter sa terena
![]()
Ja tu prelazim svaki dan i vidim da vozila idu, ja sam pričala na osnovu onog što vidim, nisam zagledala saobraćajne znake i strelice.forumski radovan brankov![]()
joooj sad se setih da sam te vide skoro kad si prelazilaJa tu prelazim svaki dan