Градски превоз (2)

Pa ovo i tek postavljeno deluje razlokano.

A tek kad prodje prvi 31.
Ако су коцке нормалне, без "грбе" на једној страни, могао бих да се опкладим у барем некакво трајање.

Садашњи "коцкаленд" не може да траје јер су грбе поставили прво горе, што је изазвало врло непријатан утисак код возача и путника, да би потом окренули на доле - али ниједна подлога не може да издржи тако неједнак притисак. Резултат се јасно види.

Нормалне коцке... Хајде да видимо. Мада, прање пара свакако.

Иначе, тај кружни ток неће ничему да помогне. Када се нагомила саобраћај ка Македонској, он ће зачепити прилив са Теразија, поготово што ће саобраћај бити усмерен више ка Македонској него сада.

Danas sam ušao u gsb posle duuugo vremena i bio sam šokiran. Autobus spolja kao nov, unutra kao nov sednem ja na početnoj u bloku 45 autobus do zelenjaka 9a. Klima ne radi, autobus se popunjava mirišljavim građanstvom, nema klimu, nema wifi.

E sad ono što je mene šokiralo je da autobus uopšte nema amortizere. Svakih par metara udari u rupu ali kad udari to ti narednih par sekundi rasklapa i sklapa kičmu i sve kosti i organe u telu ej pogled mi se mutio :lol:

Imam prijateljicu blizu terazijskog tunela, cela zgrada od 5-6 spratova se ljulja jer ovi samo udaraju u šahtove i rupe u tunelu :lol:

Pamtim one solaris autobuse em klima em brzi em udobni.

Jel moguće da oni nabavljaju neke polovne raspale buseve a javno šatro novi i kradu pare?

Danas sam ušao u gsb posle duuugo vremena i bio sam šokiran. Autobus spolja kao nov, unutra kao nov sednem ja na početnoj u bloku 45 autobus do zelenjaka 9a. Klima ne radi, autobus se popunjava mirišljavim građanstvom, nema klimu, nema wifi.

E sad ono što je mene šokiralo je da autobus uopšte nema amortizere. Svakih par metara udari u rupu ali kad udari to ti arednih par sekundi rasklapa i sklapa kičmu i sve kosti i organe u telu ej pogled mi se mutio :lol:

Imam prijateljicu blizu terazijskog tunela, cela zgrada od 5-6 spratova se ljulja jer ovi samo udaraju u šahtove i rupe u tunelu :lol:
Eeeee
Welcome zo GSP

E sad ono što je mene šokiralo je da autobus uopšte nema amortizere. Svakih par metara udari u rupu ali kad udari to ti narednih par sekundi rasklapa i sklapa kičmu i sve kosti i organe u telu ej pogled mi se mutio :lol:

Pamtim one solaris autobuse em klima em brzi em udobni.

Jel moguće da oni nabavljaju neke polovne raspale buseve a javno šatro novi i kradu pare?
Dobro jutro Kolumbo.

Back