sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 40.774
Ne idu trole sa studentskog.Jel ima još trolejbusa? Onih 22 29...?
IDu tek od slavije. Do slavije 22a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne idu trole sa studentskog.Jel ima još trolejbusa? Onih 22 29...?
Ако су коцке нормалне, без "грбе" на једној страни, могао бих да се опкладим у барем некакво трајање.Pa ovo i tek postavljeno deluje razlokano.
A tek kad prodje prvi 31.
Да је у Либији мир, као што нажалост није, спаковао бих те са картом у једном правцуja volim kad je toplo.
Jel ima još trolejbusa? Onih 22 29...?
EKO2, sada AA22 ide do Slavije.
Nema. Ima busevi ne znam do kad će ići.Jel ima još trolejbusa? Onih 22 29...?
Nema ih samo u centru dok se ne završe radovi na trgu...idu od i do Slavije.Nema. Ima busevi ne znam do kad će ići.
EeeeeDanas sam ušao u gsb posle duuugo vremena i bio sam šokiran. Autobus spolja kao nov, unutra kao nov sednem ja na početnoj u bloku 45 autobus do zelenjaka 9a. Klima ne radi, autobus se popunjava mirišljavim građanstvom, nema klimu, nema wifi.
E sad ono što je mene šokiralo je da autobus uopšte nema amortizere. Svakih par metara udari u rupu ali kad udari to ti arednih par sekundi rasklapa i sklapa kičmu i sve kosti i organe u telu ej pogled mi se mutio
Imam prijateljicu blizu terazijskog tunela, cela zgrada od 5-6 spratova se ljulja jer ovi samo udaraju u šahtove i rupe u tunelu![]()
Dobro jutro Kolumbo.Danas sam ušao u gsb posle duuugo vremena i bio sam šokiran. Autobus spolja kao nov, unutra kao nov sednem ja na početnoj u bloku 45 autobus do zelenjaka 9a. Klima ne radi, autobus se popunjava mirišljavim građanstvom, nema klimu, nema wifi.
E sad ono što je mene šokiralo je da autobus uopšte nema amortizere. Svakih par metara udari u rupu ali kad udari to ti narednih par sekundi rasklapa i sklapa kičmu i sve kosti i organe u telu ej pogled mi se mutio
Imam prijateljicu blizu terazijskog tunela, cela zgrada od 5-6 spratova se ljulja jer ovi samo udaraju u šahtove i rupe u tunelu
Pamtim one solaris autobuse em klima em brzi em udobni.
Jel moguće da oni nabavljaju neke polovne raspale buseve a javno šatro novi i kradu pare?