- Poruka
- 50.070
Или у средњу школу.Није, него у време Милошевића, тј његових градоначелника. Свако ко је деведесетих ишао на посао користећи градски превоз зна како је било.
Искрено.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Или у средњу школу.Није, него у време Милошевића, тј његових градоначелника. Свако ко је деведесетих ишао на посао користећи градски превоз зна како је било.
Искрено.
Zar ti na gas nisu kupljeni iz Turske krajem decembra prošle godine samo stoje u garaži ?Djilas kupio 80 trola i 30 tramvaja, na stotine autobusa Solarisa, Ikarbusa, Man-a, Mercedes-a...
Ovi posle njega nisu kupili nijednu trolu, nijedan tramvaj i nijedan autobus 10 godina dok nisu kupili neke turske i kineske krseve.
Evo ni sad ne mogu da kupe nista evo tri puta odlozen namesten tender za autobuse na gas jer lizing kuce i banke nece da ucestvuju u tome.
https://forbes.n1info.rs/vesti/sind...er-gsp-beograd-za-nabavku-300-novih-autobusa/
I posle neko prica basne.

Jesu, ali su posle kupovine ustanovili da nema odgovarajućih pumpi.Zar ti na gas nisu kupljeni iz Turske krajem decembra prošle godine samo stoje u garaži ?
Tebi makar ne brišu da se žališ.Nisu poruke bitne, bitna je bahatost pojedinih moderatora.
Ukapirala sam odlicno sta mislis.
Ti bi da resis konkretan problem, ovde postoji sistematski problem, i to ne samo moj, mnogo ljudi se zali na isto.
Brisu, kako ne.Tebi makar ne brišu da se žališ.
Drugi ne stignu ni tačku da stave, tema obrisana.
Znači u nekom srednjem tretmanu si, niti te drk*aju, niti ti uvažavaju kritike.

Ако ће Кинези да раде, прво ће стићи летећи такси.Mrtva trka sta ce prvo biti uvedeno recni prevoz, metro ili leteci taksi.

Predivna je bila vožnja ovim hidrogloserom...inace sad se setih nekad davno su postojali ovi hidrogliseri na dunavu i savi.
![]()
sramota je da smo to imali pre 40 godina a sad da nemamo.
i posle kazu tito bio los![]()

Једном сам се возио тим чудом, тамо негде 1990.Predivna je bila vožnja ovim hidrogloserom...
Bila linija Bg- Tekija Djerdap
taj kruzni tok na trgu republike nikad nisam kapirao.

sat moze da turi i bez kruznog toka..Sada neće imati gde da stavi sat![]()
sat moze da turi i bez kruznog toka..
meni je nesto u glavi da je sklonjen onaj digitalni sat sa trga sto jer nekad bio?
ne secam se..eto prostora za sat![]()
Сат је са Трга склоњен када су га поплочавали (садашњим плочама).Bio je onaj jedan kod kafića, sivi, metalni, ne znam da li je još tamo.