- Poruka
- 132.368
upravo i rekoh da je problem ovde novac.Ако имаш 5000 евра на поклон, прихватам. То ће знатно убрзати куповину следећег аута.
ali to ne znaci da vozimo bezbedne automobile vec automobile koje mozemo da vozimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo i rekoh da je problem ovde novac.Ако имаш 5000 евра на поклон, прихватам. То ће знатно убрзати куповину следећег аута.
Е није тачно!Autobuske linije 26 i 26N će u oba smera saobraćati trasom Trg republike - Terazije - Kralja Milana - Trg Slavija - Beogradska - Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.
Напиши нешто ново. То сам већ знао.upravo i rekoh da je problem ovde novac.
ali to ne znaci da vozimo bezbedne automobile vec automobile koje mozemo da vozimo.
На трамвајској траси од блокова до скретања лево у Ђорђа Станојевића - све станице су покривене оним обавештајних таблама, осим две. И то доста битне станице - код нове Аутобуске станице, тј железничке станице Нови Београд и станица пре ње.
Пуно би људима, који допутују, значило обавештење које линије туда пролазе и за које време. Међутим, као и увек, логика ове власти је површна и недовршена.

Jel? Ja ti dobar stojim da je moj Saab 9-5 iz 2011. bezbedniji od nove Dačije, recimo.upravo i rekoh da je problem ovde novac.
Не мож' да поредиш бабе и жабе... али можда би се изненадио. 14 година је велики период времена.Jel? Ja ti dobar stojim da je moj Saab 9-5 iz 2011. bezbedniji od nove Dačije, recimo.
Као што нема екрана на станици "код централе", са њене стране, на Дорћолу (а преко пута постоји). Код Бајлона постоји, код Краља Петра постоји.На трамвајској траси од блокова до скретања лево у Ђорђа Станојевића - све станице су покривене оним обавештајних таблама, осим две. И то доста битне станице - код нове Аутобуске станице, тј железничке станице Нови Београд и станица пре ње.
Пуно би људима, који допутују, значило обавештење које линије туда пролазе и за које време. Међутим, као и увек, логика ове власти је површна и недовршена.
Zna li neko zašto pojedini autobusi (ne svi) na liniji 65 voze skraćeno, odnosno samo do Zelenog venca? Ništa nije blokirano duž njihove trase, a neki drugi autobusi na toj liniji voze normalno.
Da, 65L, i piše Zeleni venac iznad šoferšajbne. Ali ne razumem zašto neki od njih voze skraćeno. Tražio sam i na busevi.com ima li nešto o tome, nisam našao.Ti što voze skraćeno, da li imaju neku oznaku? Tipa 65L?
Pa to kažem, em nema obaveštenja, em ta linija ne prolazi kroz ulice koje se sređuju. Niti ima objašnjenja zašto neka vozila na toj liniji voze samo do Zelenog venca.Промену на 65 (који не скреће у Мајора Илића па ни у Таковску) исто не помињу.
Ja nisam primetio neku veliku gužvu u centru (u popodnevnim satima kad se najčešće vozim). Ponegde, gde je baš usko grlo, bude gužve kad je špic, ali tako je i inače.Једино што нема много гужве у самим аутобусима - који једва да се крећу због саобраћајне гужве.
bokiran je ceo taj deo oko rts-a i potez ka petoj beogradskoj.Da, 65L, i piše Zeleni venac iznad šoferšajbne. Ali ne razumem zašto neki od njih voze skraćeno. Tražio sam i na busevi.com ima li nešto o tome, nisam našao.
P.S.: Zapravo, i lniija 65 vozi sa izmenom: posle Terazijskog tunela skrene levo u Dečansku, posle u bulevar Despota Stefana, pa u Džordža Vašingtona, uđe u 27. marta i dalje normalno. A tuda ide i 77-ica.
Па кад пола тога не ради... Правац Кнеза Милоша (у делу где се зове Таковска, код РТСа) је прекинут тако да прилив саобраћаја није толики, а ни код скупштине се не иде, па нема гужве, на пример.Pa to kažem, em nema obaveštenja, em ta linija ne prolazi kroz ulice koje se sređuju. Niti ima objašnjenja zašto neka vozila na toj liniji voze samo do Zelenog venca.
Ja nisam primetio neku veliku gužvu u centru (u popodnevnim satima kad se najčešće vozim). Ponegde, gde je baš usko grlo, bude gužve kad je špic, ali tako je i inače.
Što prave za nas? Koliko ja znam mi imamo svoje tramvaje i vlakove koje pravi Končar. I Zagreb i Osijek su kupili nove tramvaje od Končara. E sad, naravno da se nešto i uvozi, nije sve napravljeno u Končaru. Ne znam na što točno misliš?Evo fabrika. Nisam znao da oni prave znao sam za Turke, Čehe i Hrvate iz ovog kraja.
https://avcactive.com/tramvaie/
Rekao sam da nisam znao da Rumuni prave tramvaje i vozila za gradski prevoz. Hr ima Končara, Tr BMC i još neke, Česi Škodu.Što prave za nas? Koliko ja znam mi imamo svoje tramvaje i vlakove koje pravi Končar. I Zagreb i Osijek su kupili nove tramvaje od Končara. E sad, naravno da se nešto i uvozi, nije sve napravljeno u Končaru. Ne znam na što točno misliš?
Aha. Oprosti, krivo sam te skužio. Ispričavam se.Rekao sam da nisam znao da Rumuni prave tramvaje i vozila za gradski prevoz. Hr ima Končara, Tr BMC i još neke, Česi Škodu.
Ma ok je. Nisam ništa loše shvatio.Aha. Oprosti, krivo sam te skužio. Ispričavam se.

a posle ljudima smeta sto zeli da ugusi gsp i da prevoz predje u ruke privatnika koji ce sami kupovati sebi autobuse.
ГСП је функционисао док они нису дошли на власт, ГСП није проблем, они су проблем.a posle ljudima smeta sto zeli da ugusi gsp i da prevoz predje u ruke privatnika koji ce sami kupovati sebi autobuse.